Pes občas vyje

Anonymní
30.9.21 13:13

Pes občas vyje

Ahoj. Poradíte mi někdo?
Mám dva psy, krizence ovcaka. Venuji se jim, cvicime poslusnost, prochazky, klasika a mam je tedy v byte.
Kdyz odejdu, tak jsou v klidu, vzdy je poradne vyvencim.
Nejedna se o separacni uzkost, ta vypadá jinak. Ja normalne muzu odejit kamkoliv. Psi jsou v klidu, ale jeden pes behem doby co jsem pryc ma takovy chvíle, kdy si lehne a chrápe (mam je ja kamere) a z niceho nic na chvíli začne na pár vteřin výt.

Např. Odejdu, on si lehne a spí a za hodinu si vzpomene, ze si na chvili zavyje… potom je zase klid a chrápe a za hodinu třeba zase. Co s tím? Nikdo si neztezuje, ale me to docela vadí. Druhý pes ani nešpitne a chtěla bych, aby i druhý byl úplně v klidu :roll:

Pokaždý, když zapnu kameru tak je doma klid, ale tehdá jsem ho chvíli sledovala a občas to tam prostě dá smrádek :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
30.9.21 13:25

A proč ti to vadí, když tam nejsi a nikdo si nestěžuje? Nemít kameru, tak o tom přece ani nevíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
30.9.21 13:30

Tak mu řekni atˇnevyje :mrgreen: Kdybys tam neměla kameru, tak o tom vůbec nevíš, nikdo si nestěžuje, tak bych to neřešila. Třeba má jen nějaké vycí období no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.9.21 14:18

Napadá mě…nejezdí okolo vás sanitky? Nedělá hluk nějaký soused? Kamera nezachytí vše. Z vlastní zkušenosti: fena nám začala demolovat byt a druhý pes nic (zachyceno na kameře). Nevěděli jsem co se děje..utahaná byla z procházky jako vždy. O týden později jsem zůstala doma nemocná v posteli a zjistila, že soused nad námi začal bourat příčky a byl v bytě šílený randál, který ji nervoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44538
30.9.21 14:20

My tomu říkáme, že dělá vlka. U nás to není každý den, ale jednou za čas si zavyje. Pak si odběhne hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
30.9.21 14:43

Psi to občas dělaj… A někdy i štěkaj… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
30.9.21 16:56

A nereaguje na houkacky (sireny, sanitka..)?
Protoze muj to dela, krizenec nemeckeho ovcaka, ze cely den je klid a jak jede kolem sanitka, tak se taky ze spanku postavi a vyje a pak zase se uklidni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný