Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A proč ti to vadí, když tam nejsi a nikdo si nestěžuje? Nemít kameru, tak o tom přece ani nevíš
Tak mu řekni atˇnevyje
Kdybys tam neměla kameru, tak o tom vůbec nevíš, nikdo si nestěžuje, tak bych to neřešila. Třeba má jen nějaké vycí období no.
Napadá mě…nejezdí okolo vás sanitky? Nedělá hluk nějaký soused? Kamera nezachytí vše. Z vlastní zkušenosti: fena nám začala demolovat byt a druhý pes nic (zachyceno na kameře). Nevěděli jsem co se děje..utahaná byla z procházky jako vždy. O týden později jsem zůstala doma nemocná v posteli a zjistila, že soused nad námi začal bourat příčky a byl v bytě šílený randál, který ji nervoval.
My tomu říkáme, že dělá vlka. U nás to není každý den, ale jednou za čas si zavyje. Pak si odběhne hrát.
A nereaguje na houkacky (sireny, sanitka..)?
Protoze muj to dela, krizenec nemeckeho ovcaka, ze cely den je klid a jak jede kolem sanitka, tak se taky ze spanku postavi a vyje a pak zase se uklidni…
Ahoj. Poradíte mi někdo?
Mám dva psy, krizence ovcaka. Venuji se jim, cvicime poslusnost, prochazky, klasika a mam je tedy v byte.
Kdyz odejdu, tak jsou v klidu, vzdy je poradne vyvencim.
Nejedna se o separacni uzkost, ta vypadá jinak. Ja normalne muzu odejit kamkoliv. Psi jsou v klidu, ale jeden pes behem doby co jsem pryc ma takovy chvíle, kdy si lehne a chrápe (mam je ja kamere) a z niceho nic na chvíli začne na pár vteřin výt.
Např. Odejdu, on si lehne a spí a za hodinu si vzpomene, ze si na chvili zavyje… potom je zase klid a chrápe a za hodinu třeba zase. Co s tím? Nikdo si neztezuje, ale me to docela vadí. Druhý pes ani nešpitne a chtěla bych, aby i druhý byl úplně v klidu
Pokaždý, když zapnu kameru tak je doma klid, ale tehdá jsem ho chvíli sledovala a občas to tam prostě dá smrádek