Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, nevíte kde najdu v ČR veterinu kde kopírují uši psům? Potřebovala bych sehnat někoho co nejdříve ![]()
Když pominu to, že kupírovat psům uši bez zdravotního důvodu je hovadismus, tak opravdu si myslíš, že ti někdo napíše kontakt na někoho, kdo porušuje zákon? To už se tu rovnou můžeš zeptat na kontakt na dealera perníku ![]()
Tak jen, aby jste věděli. Psovi jsou 2 roky. Od štěněte jezdíme, každý dva měsíce se záněty v uších. Když měl poprvé hematom jezdili jsme dva měsíce, každý týden mu hematom propochovali i když jim na stole brečel. Vždy se musel držet ve 4 lidech. Pak jsme změnili veterináře a,, vyšil " mu ucho. Samozřejmě o pul roku jsme byli na operaci s druhým uchem. Včera se mu udělal ot hematom znova.
To že celý život má zákroky na uších, to je podle mě týrání, proto to rozhodnutí ![]()
Ne kvůli tomu, že bych si to vymyslela jen tak z nudy.
@Síma23Šár píše:
Tak jen, aby jste věděli. Psovi jsou 2 roky. Od štěněte jezdíme, každý dva měsíce se záněty v uších. Když měl poprvé hematom jezdili jsme dva měsíce, každý týden mu hematom propochovali i když jim na stole brečel. Vždy se musel držet ve 4 lidech. Pak jsme změnili veterináře a,, vyšil " mu ucho. Samozřejmě o pul roku jsme byli na operaci s druhým uchem. Včera se mu udělal ot hematom znova.
To že celý život má zákroky na uších, to je podle mě týrání, proto to rozhodnutí
Ne kvůli tomu, že bych si to vymyslela jen tak z nudy.
Kdyby to tak bylo, bude to snad řešit normální veterinář.
@jita22
Kéž by. Na poslední veterině mi řekli, že oni to dělat rozhodně nebudou, navíc pan veterinář byl arogantní jak…
A taky proč by to meli dělat, že jo, když jim z toho tečou peníze.
Jen za uši jsme za ty dva roky nechali po veterinách skoro 50000 ![]()
A když jste tak chytrá, tady máte fotku z dneška. A pokud se podíváte pořádně, tak uvidíte i zjizvení v uchu po 1.operaci
Zde je to vidět lépe, když si myslíte, že jsem si to jentak vymyslela ![]()
@Síma23Šár píše:
@jita22
Kéž by. Na poslední veterině mi řekli, že oni to dělat rozhodně nebudou, navíc pan veterinář byl arogantní jak…
A taky proč by to meli dělat, že jo, když jim z toho tečou peníze.
Jen za uši jsme za ty dva roky nechali po veterinách skoro 50000
A když jste tak chytrá, tady máte fotku z dneška. A pokud se podíváte pořádně, tak uvidíte i zjizvení v uchu po 1.operaci
No tak jinou veterinu, objet jich pár v nejbližším větším městě, vzít s sebou zprávy z předchozích zákroků…
@lleennttiillkkaa píše:
To už se snad několik let nesmí ne?
Nesmí, ale já to nechci pro parádu, ale aby pes měl už klid a nic ho nebolelo ( ze zdravotních důvodů)
Samozřejmě jsem nikdy nechtěla psa bez uší, ale po těch dvou letech jsem došla k tomu, že by to bylo pro obě strany lepší ![]()
@Síma23Šár píše:
Nesmí, ale já to nechci pro parádu, ale aby pes měl už klid a nic ho nebolelo ( ze zdravotních důvodů)
Samozřejmě jsem nikdy nechtěla psa bez uší, ale po těch dvou letech jsem došla k tomu, že by to bylo pro obě strany lepší
Jaké město máte poblíž? Klidně do SZ ![]()