Chuťovky na oslavu - poraďte

157
8.3.12 21:26

Chuťovky

Ahoj, potřebuju holky od vás poradit.Budu mít narozeniny a chtěla bych připravit nějaké chuťovky, něco ve stylu sušená šunka a žlutý meloun, nebo sušené rajčátko s něčím(ale s čím)nebo uzený losos, prosím poraďtě. :hug:
Mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
8.3.12 21:49

mozzarela na kolečka, na to plátek rajčete a zakápnout balzamikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 22:01

Kuličky mozzarely a cherry rajčátka, sem tam lístek bazalky napíchaný na párátku jako minišpízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.3.12 22:01

Já poradím klasické jednohubky, ale po kterých se mužu utlouct - rohlíček, hermelín, hrozno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
8.3.12 22:15

ja mam nejradeji listove testo. da se naplnit cimkoliv-slane, sladke, nebo jen jako tycinky posypane syrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.3.12 22:17

Kostka sýra, hrozno, ořech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.3.12 22:32

namazala bych nějaký pečivo a na to uzený losos, olivy a avokádo prostě všechny možný kombinace nebo udělat nějaký ovocný špítky masový nebo ovocný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
8.3.12 22:42

dobrej tvrdej syr, hroznovy vino a prepichnout paratkem, nebo udelat salat s krevertami, cesnekovou pomazanku ( nastrouhat tvrdej syr, cesnek a trochu majolky) muzes ji natrit na kolecka rohliku a ozdobit redkvickou nebo rajcetem, nebo pazitkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.3.12 09:54

My máme rádi,

plněný hermelín: Hermelín rozpůlím,vydlabu,vnitřek rozmíchám s lžicí másla nasekanými ořechy a česnekem,vrátím dovnitř,zabalím do alobalu nechám stuhnout,pak nakrájím trojúhelníčky a napichuji na párátko s hroznovým vínem ;)

plněnou okurku:Nakrájet silnější kolečka salátovky,trochu vydlabat, naplnit česnekovou pomazánkou.Navrch sypu malinko papriky(sladká,pálivá-dle chuti)jen na barvu :palec:

Klasické jednohubky
rohlík česneková pomazánka a na to nakládanou višeň
rohlík pomazánka z krabích tyčinek( jen tyčinky na drobno a smíchané s pomazánkovým máslem )navrch kousek červené papriky nebo citronu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.3.12 22:28

Klasika caprese v podobě špízků, jak psaly holky. Koupím malinký mozzarelky a spojím párátkem s cherry rajčátkem( podle velikosti rajčete buď půl, nebo celé), zakápnu olivovým ol. a balzamikem. Rychlé a efektní.
Uzený losos- bílý toustový chleba, okrájím kraje a přepůlím na trojúhelníky, potřu lehce máslem, plátek uz. lososa a zapíchnu minikousek citrónu ( může být i kopr, podle chuti)
Ze žlutého melounu vydlabu kuličky, napíchnu na ně smotek prošuta a mám další špízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.3.12 22:32

Ještě to sušené rajčátko, mě chutná jen tak třeba na ciabattě, nakrájet na plátky, lehce potřít máslem a jen plátek sušeného rajčete. Ráda si to udělám na zobku doma jen tak, k vínu mňam. Nevím, jak pro hosty :nevim: Uvítala bych taky tip na nějakou zajímavou kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.3.12 08:11

Chuťovky

Klasika caprese v podobě špízků, jak psaly holky. Koupím malinký mozzarelky a spojím párátkem s cherry rajčátkem( podle velikosti rajčete buď půl, nebo celé), zakápnu olivovým ol. a balzamikem. Rychlé a efektní.
Uzený losos- bílý toustový chleba, okrájím kraje a přepůlím na trojúhelníky, potřu lehce máslem, plátek uz. lososa a zapíchnu minikousek citrónu ( může být i kopr, podle chuti)
Ze žlutého melounu vydlabu kuličky, napíchnu na ně smotek prošuta a mám další špízky.
Ještě to sušené rajčátko, mě chutná jen tak třeba na ciabattě, nakrájet na plátky, lehce potřít máslem a jen plátek sušeného rajčete. Ráda si to udělám na zobku doma jen tak, k vínu mňam. Nevím, jak pro hosty :nevim: Uvítala bych taky tip na nějakou zajímavou kombinaci.
Jj, to je přesně ončo.Mám žlutý meloun a sušenou šunku, chery rajčátka a mozzarela kuličky, nakládané sušené rajčátka, udělám ty špízky, dneska upeču korpus a naplním ho, tak držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.8.13 22:06

Ahoj, obnovuji dotaz, budeme mít oslavu synových narozenin, budou tam jen dospělí. Něco co se nerozteče, nezezelená na slunci. Budeme slavit venku. Aby to nebylo složité na přípravu, hlavní jídlo bude, spíš mi jde o něco na stůl kromě brambůrek, melounu, dortu, oříšků…jednohubky dělat nechci. Nemusí to být jen studené, třeba něco do trouby co si připravím a pak až tu hosté budou tak dám jen upéct, zapéct…a bude. Děkuji za tipy a recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.8.13 22:10

Co šnečci z listového těsta? Na slano, na sladko? Štrůdl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
5.8.13 22:10

Co takhle šneky na různé způsoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie