Doporučte oběd pro tchýni

14046
6.3.12 14:02

Doporučte oběd-pro tchyni.

Čaues,
nějak se stalo, že jsem pozvala tchyni. Potrebuju obed, neco jednoducheho, casove velmi nenarocneho, protoze budu delat dort pro nejmladsiho k prvnim narozkam. ALe aby to melo efekt a jedli to i kluci :). Nejradsi neco jako, frknout do trouby a vyndat gurmansky zazitek :)

dekuju

jo a mam alergii na cesnek, takze ten ee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
6.3.12 14:03

Muchomůrky na kmíně :P :lol: :lol: :lol: Samo ne pro kluky :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.03.12 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.3.12 14:04

Já teda miluju zapékané těstoviny nebo brambory ;) rychlé, se zeleninou a dobré (pro mě :mrgreen:;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.12 14:05

NO a ted vážně :mrgreen: Co pečené kuřátko? Je to rychlé,dobré,frnk do trouby,k tomu třeba americké brambory.A kluci to jistě taky ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
6.3.12 14:06

Maso, smetana, sýr zapéct ;) rychlovka a dobrá.

• Citovat
  • Upravit
14090
6.3.12 14:07
Katka86 píše:
Muchomůrky na kmíně :P :lol: :lol: :lol: Samo ne pro kluky :mrgreen:Příspěvek upraven 06.03.12 v 14:06
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926

Upeč kachnu, knedlík koupíš, k tomu špenát a máš to skoro bez práce. 8) I když ty mochomůrky taky nejsou špatnej nápad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
Katka86 píše:
Muchomůrky na kmíně :P :lol: :lol: :lol: Samo ne pro kluky :mrgreen:Příspěvek upraven 06.03.12 v 14:06
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8566
6.3.12 14:08

Jakékoliv maso nakořenit(kousky pro děti třeba nekořenit) a i s nakrájenýma bramborama do trouby. Nebo se šťouchanýma bramborama :) . Nebo klidně i přírodní kuřecí řízky se šťouchanýma, též rychlovka, nepatláš se s trojobalem a účel to splní :mrgreen: K tomu nastrouhat okurku alá okurkový salát a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.3.12 14:08

Uvařené torteliny nebo noky do pekáčku, na to dát kuřecí prsa nabo kuřecí stehna vykoštěná a zalít od Maggi - Zapečené kuře ( rozmícháš se smetanou ) a hodit do trouby dle návodu na pytlíku…u nás se po tom můžem utlouct :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.03.12 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 14:10
werunkaw123 píše:
Katka86 píše:

sháněj teď mochomůrky, nebudu se třema dětma běhat po lese :)
já když potřebuju s dětma na procházku, tak musí manžel dřív z práce, protože dostat se se třema mrňatama ven, bez výtahu je fakt nad moje schopnosti a když jsem nucena okolnostmi, tak to končí tím, že jednoho neuhlídám (dva ještě ano) a má rozbitou pusu, chodníkový lišej, ulomený zub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 14:11
Kallkapa píše:
Jakékoliv maso nakořenit(kousky pro děti třeba nekořenit) a i s nakrájenýma bramborama do trouby. Nebo se šťouchanýma bramborama :) . Nebo klidně i přírodní kuřecí řízky se šťouchanýma, též rychlovka, nepatláš se s trojobalem a účel to splní :mrgreen: K tomu nastrouhat okurku alá okurkový salát a je to :lol:

a kde jsou ciankaly a strichnin? .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
6.3.12 14:13
Katka86 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
jizvíková píše:
werunkaw123 píše:
Katka86 píše:
sháněj teď mochomůrky, nebudu se třema dětma běhat po lese :)
já když potřebuju s dětma na procházku, tak musí manžel dřív z práce, protože dostat se se třema mrňatama ven, bez výtahu je fakt nad moje schopnosti a když jsem nucena okolnostmi, tak to končí tím, že jednoho neuhlídám (dva ještě ano) a má rozbitou pusu, chodníkový lišej, ulomený zub

Já mám děti dvě a to už je na mě velice často až moc :mrgreen: takže smekám.Kdyby se mi chtělo tu malou vzteklinu obléct,tak ti pro ty muchomůry skočím,ale nemám ted moc chut rozcuchávat si nervy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
jizvíková píše:
Kallkapa píše:
Jakékoliv maso nakořenit(kousky pro děti třeba nekořenit) a i s nakrájenýma bramborama do trouby. Nebo se šťouchanýma bramborama :) . Nebo klidně i přírodní kuřecí řízky se šťouchanýma, též rychlovka, nepatláš se s trojobalem a účel to splní :mrgreen: K tomu nastrouhat okurku alá okurkový salát a je to :lol:
a kde jsou ciankaly a strichnin? .)

Strychnin bych zakomponovala asi do šťouchaných brambor :think: Okurkový salát by mohla odmítnout.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí