Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Čaues,
nějak se stalo, že jsem pozvala tchyni. Potrebuju obed, neco jednoducheho, casove velmi nenarocneho, protoze budu delat dort pro nejmladsiho k prvnim narozkam. ALe aby to melo efekt a jedli to i kluci
. Nejradsi neco jako, frknout do trouby a vyndat gurmansky zazitek ![]()
dekuju
jo a mam alergii na cesnek, takze ten ee
Muchomůrky na kmíně
Samo ne pro kluky ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 14:06
Já teda miluju zapékané těstoviny nebo brambory
rychlé, se zeleninou a dobré (pro mě
) ![]()
NO a ted vážně
Co pečené kuřátko? Je to rychlé,dobré,frnk do trouby,k tomu třeba americké brambory.A kluci to jistě taky ocení.
Katka86 píše:
Muchomůrky na kmíně![]()
![]()
![]()
Samo ne pro kluky
Upeč kachnu, knedlík koupíš, k tomu špenát a máš to skoro bez práce.
I když ty mochomůrky taky nejsou špatnej nápad. ![]()
Katka86 píše:
Muchomůrky na kmíně![]()
![]()
![]()
Samo ne pro kluky
Jakékoliv maso nakořenit(kousky pro děti třeba nekořenit) a i s nakrájenýma bramborama do trouby. Nebo se šťouchanýma bramborama
. Nebo klidně i přírodní kuřecí řízky se šťouchanýma, též rychlovka, nepatláš se s trojobalem a účel to splní
K tomu nastrouhat okurku alá okurkový salát a je to ![]()
Uvařené torteliny nebo noky do pekáčku, na to dát kuřecí prsa nabo kuřecí stehna vykoštěná a zalít od Maggi - Zapečené kuře ( rozmícháš se smetanou ) a hodit do trouby dle návodu na pytlíku…u nás se po tom můžem utlouct ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 14:12
werunkaw123 píše:Katka86 píše:
Muchomůrky na kmíně![]()
![]()
![]()
Samo ne pro kluky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sháněj teď mochomůrky, nebudu se třema dětma běhat po lese ![]()
já když potřebuju s dětma na procházku, tak musí manžel dřív z práce, protože dostat se se třema mrňatama ven, bez výtahu je fakt nad moje schopnosti a když jsem nucena okolnostmi, tak to končí tím, že jednoho neuhlídám (dva ještě ano) a má rozbitou pusu, chodníkový lišej, ulomený zub
Kallkapa píše:
Jakékoliv maso nakořenit(kousky pro děti třeba nekořenit) a i s nakrájenýma bramborama do trouby. Nebo se šťouchanýma bramborama. Nebo klidně i přírodní kuřecí řízky se šťouchanýma, též rychlovka, nepatláš se s trojobalem a účel to splní
K tomu nastrouhat okurku alá okurkový salát a je to
a kde jsou ciankaly a strichnin? .)
Katka86 píše:
Muchomůrky na kmíně![]()
![]()
![]()
Samo ne pro kluky
jizvíková píše:werunkaw123 píše:sháněj teď mochomůrky, nebudu se třema dětma běhat po leseKatka86 píše:
Muchomůrky na kmíně![]()
![]()
![]()
Samo ne pro kluky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já když potřebuju s dětma na procházku, tak musí manžel dřív z práce, protože dostat se se třema mrňatama ven, bez výtahu je fakt nad moje schopnosti a když jsem nucena okolnostmi, tak to končí tím, že jednoho neuhlídám (dva ještě ano) a má rozbitou pusu, chodníkový lišej, ulomený zub
Já mám děti dvě a to už je na mě velice často až moc
takže smekám.Kdyby se mi chtělo tu malou vzteklinu obléct,tak ti pro ty muchomůry skočím,ale nemám ted moc chut rozcuchávat si nervy
![]()
jizvíková píše:Kallkapa píše:a kde jsou ciankaly a strichnin? .)
Jakékoliv maso nakořenit(kousky pro děti třeba nekořenit) a i s nakrájenýma bramborama do trouby. Nebo se šťouchanýma bramborama. Nebo klidně i přírodní kuřecí řízky se šťouchanýma, též rychlovka, nepatláš se s trojobalem a účel to splní
K tomu nastrouhat okurku alá okurkový salát a je to
Strychnin bych zakomponovala asi do šťouchaných brambor
Okurkový salát by mohla odmítnout..
![]()