Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
jizvíková píše:janinka4444 píše:deti maji narozky v lednu a breznu no, ja na podzim nerodim
neblázněte teď mochomůrky nerostou! To si ji měla pozvat na podzim to jich bude habakuk.
aha teď to vidím,hmm to je pak problém! Já zase rodím jenom na podzim a v zimě-jenom kluk byl úlet-je v květnu! ![]()
janinka4444 píše:špenát je dneska
A co pečený maso? Knedlík koupíš,a špenát-pokud ho jíte.
jizvíková píše:chcimimi píše:stav se, ráda předvedu zvěřinec, jako poslední dobou pořád ječím : nekousej ho, nekopej ho, kdo to smrdí?jizvíková píše:No se svíčkovou bych se taky nepárala…to bych taky raději učila dětičky barvychcimimi píše:presne bez prace a nadobi, jako svickovou delam lepsi nez ona
Já bych udělala něco takového co tady píšou holky…do jednoho pekáče bych nakrála brambory, osolila, okořenila na to cibuli na kolečka a na to nějaké maso - třeba vepřové, nahoru třeba nějaký sýr a ke konci trošku polít smetanou nebo ani ne…- já mám takové jídla ráda, jsou jednoduché a můžou se měnit podle chuti…a ani nádobí z nich není…pro tchýni až luxus
![]()
![]()
, ale proc se s tim patlat, to budu radsi ucit deti barvy–zatim bez uspechu
Ty jo, ale tři tak malé děti, to musí být zážitek
ale u nás to bylo podobné
![]()
Akorát jsme tři holky…ale taky dvojčata a ségra..:-)
Tak asi budou ty zapečený brambory s cibulí a masem, akorát z toho holt nebude paf, no ![]()
jizvíková píše: Čaues,
nějak se stalo, že jsem pozvala tchyni. Potrebuju obed, neco jednoducheho, casove velmi nenarocneho, protoze budu delat dort pro nejmladsiho k prvnim narozkam. ALe aby to melo efekt a jedli to i kluci. Nejradsi neco jako, frknout do trouby a vyndat gurmansky zazitek
![]()
dekuju
jo a mam alergii na cesnek, takze ten ee
kachna
jen se posoli a udela se sama. pro navstevy velmi vdecne jidlo.
jizvíková píše:
Tak asi budou ty zapečený brambory s cibulí a masem, akorát z toho holt nebude paf, no
Neboj,děcka ji zaměstnají,že nebude mít čas přemýšlet co jí
![]()
Katka86 píše:jizvíková píše:Neboj,děcka ji zaměstnají,že nebude mít čas přemýšlet co jí
Tak asi budou ty zapečený brambory s cibulí a masem, akorát z toho holt nebude paf, no![]()
ale bude, to bude seškrabávat z trika ![]()
S tou kachnou začínám být nahlodaná, byla před měsícem a prostřední seřral mega kus a pořád skandoval PIPI PIPI
je pravda, že zelí kldině uvařím večer než přijede a knedl je za 20 min
na efekt, pro chlapy i na chuť : žampiony s nivou (můžeš dát jiný sýr, i hermelín je dobrý) . větší houby zbavíš nožek, nacpeš tam rozdrobený či nakrájený sýr, zabalíš do plátku anglické a naskládáš kloboučkem dolů do pekáčku jako buchty. Peču otevřené cca 30 min až je slanina krásně hnědá.K tomu se hodí kaše…je to rychlé a vděčné a vypadá to jakože děěěěěsná makačka
Pokud nemáte rádi houby, tak pardon ![]()
Nevím, jestli máte parní hrnec, ale naše super rychlovka je losos (filet, bylinky, lehce osolit) a brokolice, za 12 minut v parním hrnci hotovo, k tomu jen jednoduchá omáčka bílý jogurt - dij. hořčice - limetka. Všichni milují a na návštěvy to dělá dojem
. A fakt bez práce.
Kalla1412 píše:
na efekt, pro chlapy i na chuť : žampiony s nivou (můžeš dát jiný sýr, i hermelín je dobrý) . větší houby zbavíš nožek, nacpeš tam rozdrobený či nakrájený sýr, zabalíš do plátku anglické a naskládáš kloboučkem dolů do pekáčku jako buchty. Peču otevřené cca 30 min až je slanina krásně hnědá.K tomu se hodí kaše…je to rychlé a vděčné a vypadá to jakože děěěěěsná makačkaPokud nemáte rádi houby, tak pardon
hele to si nechám v záloze, pokud zůstane i na večeři
Na moji tchyni udělal dojem tenhle recept: http://www.apetitonline.cz/…ne-kure.html
Je to rychlý na přípravu (pak už se to jen peče), jednoduchý a hrozně dobrý. Česnek bych z toho receptu klidně vynechala, není tam nijak zásadní.
Normálně si objednej 3 menýčka z restauračky,levný a bez práce
(osobní zkušenost skvělá,když nemám čas,nebo se mi nechce lupnu objednávku a do půl hoďky baštíme.Jen si zjisti,kde mají i v sobotu ať pak nejsi bez jídla úplně ![]()
A co uhlířskou kotletu? Kotlety naklepat, nasolit, opepřit,dát do zapékací misky (nebo pekáčku), na to cibule na kolečka - celkem dost na 4 kotlety dávám 4 cibule a na to nastrouhat sýr (20 dkg) a na 40 minut do trouby. K tomu brambory. Je to dobrý, rychlý, sice extra zážitek to není, ale já bych to tchýni klidně servírovala.