Doporučte oběd pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
6.3.12 14:38

A co pečený maso? Knedlík koupíš,a špenát-pokud ho jíte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.3.12 14:39
jizvíková píše:
janinka4444 píše:
neblázněte teď mochomůrky nerostou! To si ji měla pozvat na podzim to jich bude habakuk. :mrgreen:
deti maji narozky v lednu a breznu no, ja na podzim nerodim :lol:

aha teď to vidím,hmm to je pak problém! Já zase rodím jenom na podzim a v zimě-jenom kluk byl úlet-je v květnu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 14:43
janinka4444 píše:
A co pečený maso? Knedlík koupíš,a špenát-pokud ho jíte. :nevim:
špenát je dneska :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
6.3.12 14:43
jizvíková píše:
chcimimi píše:
jizvíková píše:
chcimimi píše:
Já bych udělala něco takového co tady píšou holky…do jednoho pekáče bych nakrála brambory, osolila, okořenila na to cibuli na kolečka a na to nějaké maso - třeba vepřové, nahoru třeba nějaký sýr a ke konci trošku polít smetanou nebo ani ne…- já mám takové jídla ráda, jsou jednoduché a můžou se měnit podle chuti…a ani nádobí z nich není… :palec: pro tchýni až luxus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
presne bez prace a nadobi, jako svickovou delam lepsi nez ona :mrgreen: , ale proc se s tim patlat, to budu radsi ucit deti barvy–zatim bez uspechu :roll:
No se svíčkovou bych se taky nepárala…to bych taky raději učila dětičky barvy :-) Ty jo, ale tři tak malé děti, to musí být zážitek :-) ale u nás to bylo podobné :-) :mrgreen: Akorát jsme tři holky…ale taky dvojčata a ségra..:-)
stav se, ráda předvedu zvěřinec, jako poslední dobou pořád ječím : nekousej ho, nekopej ho, kdo to smrdí? :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přeju pevné nervy :-) jak s dětičkama tak s obědem pro tchýni…ale já bych to neřešila, prostě naházej vše do jednoho pekáče a je :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 14:44

Tak asi budou ty zapečený brambory s cibulí a masem, akorát z toho holt nebude paf, no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
6.3.12 14:45
jizvíková píše: Čaues,
nějak se stalo, že jsem pozvala tchyni. Potrebuju obed, neco jednoducheho, casove velmi nenarocneho, protoze budu delat dort pro nejmladsiho k prvnim narozkam. ALe aby to melo efekt a jedli to i kluci :). Nejradsi neco jako, frknout do trouby a vyndat gurmansky zazitek :)

dekuju

jo a mam alergii na cesnek, takze ten ee

kachna
jen se posoli a udela se sama. pro navstevy velmi vdecne jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.12 14:46
jizvíková píše:
Tak asi budou ty zapečený brambory s cibulí a masem, akorát z toho holt nebude paf, no :(

Neboj,děcka ji zaměstnají,že nebude mít čas přemýšlet co jí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 14:47
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Tak asi budou ty zapečený brambory s cibulí a masem, akorát z toho holt nebude paf, no :(
Neboj,děcka ji zaměstnají,že nebude mít čas přemýšlet co jí :lol: :lol:

ale bude, to bude seškrabávat z trika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 14:48

S tou kachnou začínám být nahlodaná, byla před měsícem a prostřední seřral mega kus a pořád skandoval PIPI PIPI :) je pravda, že zelí kldině uvařím večer než přijede a knedl je za 20 min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
6.3.12 14:48

na efekt, pro chlapy i na chuť : žampiony s nivou (můžeš dát jiný sýr, i hermelín je dobrý) . větší houby zbavíš nožek, nacpeš tam rozdrobený či nakrájený sýr, zabalíš do plátku anglické a naskládáš kloboučkem dolů do pekáčku jako buchty. Peču otevřené cca 30 min až je slanina krásně hnědá.K tomu se hodí kaše…je to rychlé a vděčné a vypadá to jakože děěěěěsná makačka ;) Pokud nemáte rádi houby, tak pardon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
6.3.12 14:51

Nevím, jestli máte parní hrnec, ale naše super rychlovka je losos (filet, bylinky, lehce osolit) a brokolice, za 12 minut v parním hrnci hotovo, k tomu jen jednoduchá omáčka bílý jogurt - dij. hořčice - limetka. Všichni milují a na návštěvy to dělá dojem :-D. A fakt bez práce.

• Citovat
  • Upravit
14046
6.3.12 14:52
Kalla1412 píše:
na efekt, pro chlapy i na chuť : žampiony s nivou (můžeš dát jiný sýr, i hermelín je dobrý) . větší houby zbavíš nožek, nacpeš tam rozdrobený či nakrájený sýr, zabalíš do plátku anglické a naskládáš kloboučkem dolů do pekáčku jako buchty. Peču otevřené cca 30 min až je slanina krásně hnědá.K tomu se hodí kaše…je to rychlé a vděčné a vypadá to jakože děěěěěsná makačka ;) Pokud nemáte rádi houby, tak pardon :think:

hele to si nechám v záloze, pokud zůstane i na večeři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
6.3.12 14:53

Na moji tchyni udělal dojem tenhle recept: http://www.apetitonline.cz/…ne-kure.html

Je to rychlý na přípravu (pak už se to jen peče), jednoduchý a hrozně dobrý. Česnek bych z toho receptu klidně vynechala, není tam nijak zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.3.12 14:55

Normálně si objednej 3 menýčka z restauračky,levný a bez práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (osobní zkušenost skvělá,když nemám čas,nebo se mi nechce lupnu objednávku a do půl hoďky baštíme.Jen si zjisti,kde mají i v sobotu ať pak nejsi bez jídla úplně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.3.12 14:55

A co uhlířskou kotletu? Kotlety naklepat, nasolit, opepřit,dát do zapékací misky (nebo pekáčku), na to cibule na kolečka - celkem dost na 4 kotlety dávám 4 cibule a na to nastrouhat sýr (20 dkg) a na 40 minut do trouby. K tomu brambory. Je to dobrý, rychlý, sice extra zážitek to není, ale já bych to tchýni klidně servírovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí