Doporučte oběd pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
6.3.12 16:11

Ty jo, jizvíková tu má tolik receptů, že by mohla tchýni vyvařovat měsíc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
607
6.3.12 16:15

Ahoj-já měla zrovna v neděli totéž dilema-křtiny a k tomu oslava prvních narozenin syna.Bylo nás tu jako mraků a k obědu jsem podávala toto : http://www.mimibazar.cz/recept.php?… jen s tím rozdílem,že jsem místo smažených vajec (moc tuku) tam klepla ty vejce celý. Dělala jsem dva srnčí hřbety a v jednom jsem oddělila kousek pro prcka s poživatinami,který může. Mělo to velký úspěch a bylo to rychle hotový. K tomu štouchaný brambory a zeleninový salát-co dům dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.3.12 16:15
Katka86 píše:
Muchomůrky na kmíně :P :lol: :lol: :lol: Samo ne pro kluky :mrgreen:Příspěvek upraven 06.03.12 v 14:06
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
6.3.12 16:25

ty muchomůrky mě pobavily :mrgreen:

časově nenáročné a dobré, taky dělám pro návštěvu když nestíhám:
vepř.kotlety naklepu, z obou stran nasolím, opepřím, potřu olejem a hooooodně opaprikuju sladkou paprikou (ať jsou celý červený). Pekáček vymažu máslem, na dno na kolečka hodně cibule, na to ty kotlety, na ně plátek šunky, pak plátek sýra, na vrch zase kolečka cibule a úplně nahoru kousky másla. Podliju a dám péct tak na 180st hodinku. Podlévám tak, aby zbyla trošku šťávička. S bramb.kaší je to mňamka a i náš kluk to jí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.3.12 17:01

Na pekáč dát zelí - kyselé na to kuřecí paličky (nožky) osolené, opaprikované (koření dle libosti) a dát péct do trouby. podávat s čerstvým pečivem :-) Bez práce a luxusní mňamka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 19:00
zichisek píše:
Ty jo, jizvíková tu má tolik receptů, že by mohla tchýni vyvařovat měsíc :mrgreen:

nestraš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.3.12 22:14

nečetla jsem diskuzi, ale napadlo mě: http://www.mrk.cz/diskuse.php?… pro tchýni leda cyankáli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.3.12 22:25

Necetla jsem to cely tak nevim jestli uz nekdo psal,co takhle lososa a br.kasi nebo sekanou?Na lososovi se snad zkazit nic neda a je rychlej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
8.3.12 14:51
Ywett píše:
Kuře na židovský způsob nebo jak se to jmenuje. Do zapíkací misky (v tvým případě obr mísa) brambory, cibule (na osminky nebo výborná je i jarní cibulka), osolit, na to maso, osolit, opaprikovat, pak zase cibule a brambory, zase osolit. Nic nepředváříš, jen nakrájíš, nahrneš do nádoby, frkneš do trouby a po hodině podáváš.
A když to zaliješ smetanou (v originálním receptu není), je to luxusní jídlo. Já to ještě v průběhu pečení promíchávám a maso krájím na kousky. My se po tom můžem umlátit.

No Jizvíková už asi tchýni pohostila :D , ale já bych se chtěla zeptat Iwett na její recept, který mě zaujal.
Prosím, pečeš přiklopené, nebo celou dobu jen tak otevřené?
Díky předem za zprávu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
9.5.26 21:45

Maso po švýcarsku. Měkké kostky s trochou zajištěného sosu, zalité vejci, smetanou, postrouhat sýrem a k tomu vařený brambor a zeleninový salát z více druhů. Maso si připravíš den dopředu a jen to dáš zapéct.

Příspěvek upraven 09.05.26 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21776
9.5.26 21:48
@Pe.M.1 píše: Více

Myslím, že už mají i snězeno. Diskuze je z roku 2012. Proč vytahuješ takové fosilie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.5.26 21:49
@mado píše: Více

a tchýně je už pod drněm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
9.5.26 21:51
@mado píše: Více

Ono se to na mě tady vytáhlo úplně samo. A co. Přestalo se snad vařit od té doby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21776
9.5.26 21:55
@Pe.M.1 píše: Více
Úplně samo :mrgreen: tak určité.
O vaření je tu milion novějších diskuzi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33333
9.5.26 23:16

Já jsem za oživlou diskuzi ráda, jednoduchých receptů není nikdy dost :) a bez toho aktuálního příspěvku bych na ni nepřišla. Čtyři recepty jsem si uložila
Guláš z trouby, pečené plněné žampiony, krůta ve slanině pečená na jablkach a podlitá jablečným džusem a kuřecí roláda pečená ve formě srnčí hřbet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí