Jamie Oliver, Zdeněk Pohlreich, co vy na ně?

792
6.3.12 22:25

Jamie Oliver, Zdeněk Pohlreich, co vy na ně?

Co říkáte na tyto dva šéfkuchaře??? Jé je začala naprosto zboznovat, Oliverovu kucharku mám teda jen jednu, od Pohlreicha mám tři, vše je uzasne, dokonalé, jsou fakt dobrí, oba me naprosto fascinují… ráda zkouším jejich recepty, co vy? Lidi nadávají na Pohl. slovník, ale ten je mi ukradený, mě zajímá vaření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
6.3.12 22:30

Tak Pohlreichovi kuchařky dostávám pravidelně darem :mrgreen: Jamieho olivera mam jen cd. Recepty supr, a slovník se mi líbí též, bez něho by to nebyl on :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.3.12 22:34

Oba kuchare mam moc rada,Pohlreichuv slovnik me nechava klidnou,kdyby narod slysel v originale Gordona Ramsey z pekelne kuchyne,tak by je slovnik pana Pohlreicha tak nepoburoval :lol: Jeste rada koukam na itala,ten je taky dobrej.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.3.12 22:35

já jsem ted dostala k narozkám také dve kucharky od Poliho, ale to jsme si o ne rekla :-), cd mám taky, zrovna dnes jsem delala od Olivera hovezi hamburger, dokonce jsem podle nej i tloukla v hmozdíři, proste parada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.3.12 22:35

Polreich je super, jeho slovník mi nevadí, prostě k němu patří. A bez toho by ty šou podle mě nebyly tak úspěšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.3.12 22:38

Ráda jsem sledovala ten pořad s Pohlreichem na Primě :mrgreen: Poslala bych ho do každé restaurace, kde se neumějí chovat k hostům a vaří blafy :mrgreen: :pankac: :pankac:

Jinak sledovala jsem i vaření s Emanuelem a Pekelnou kuchyni s GR :pankac: Ta Pekelná kuchyně se stále ještě vysílá některé dny kolem půlnoci.

Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.3.12 22:39

aji bych sla na nejaký jeho /Pohlreichuv/ kurz do Prakulu, ale stojí to docela hodne penez, myslím kolem 4tis za 4,5hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.3.12 22:40

a taky zkusim presvedcit meho drahého, at si zajdeme nekdy do Cafe Imperial na nejakou dobrotku…
A jinak me bavi i K.Cajthamlová a Havliček - Jste to co jíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.3.12 22:44

Taky bych chtela aby prijel natacet nejaky dil k nam do mesta a predelal by alespon jednu restauraci.Abychom tu meli alespon jednu,kde vari mnamky..No vlastne dve,jednu dobrou tu mame.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
6.3.12 22:48

obecně souhlasím s principem, který prosazuje Pohlreich - lokální a sezónní suroviny, nepřehlcený jídelák, nicméně Pohlreich je nastrčená komerční figurka.
Jamie bude nejspíš to samé v bledě modrém (v anglickém formátu), ale prosazuje stejný princip…
nicméně jejich recepty jsou dobré, často podle nich vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
6.3.12 22:49

Oba jsou super, Jamie je navíc sexy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792

Sranda je, ze my restauraci máme… ale ted jsme dali kuchyn do nájmu… stydela bych se ho pozvat… je to styl, co vyhovuje zdejsim lidem a o tom to je, za kvalitu co nabízí Poli by nezaplatili…proste je to taková klasika, ale na druhou stranu neni potreba volat šéfa, ptže to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
Fen-fire píše:
Oba jsou super, Jamie je navíc sexy :mrgreen:
:potlesk: :palec: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.3.12 22:50

Mně se vždycky líbí, jak jim dává kapky :mrgreen: :mrgreen: Nejlepší díl byl ten s tím kuchařem u Pavouka, to byl moula a vařil samé sračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
6.3.12 22:58

Mám je ráda všechny, cokoliv o vaření, ale jsem spíš teoretik, náročná jídla na čas vařím jen občas, to bych stála celý den v kuchyni :mrgreen: Jinak jsem byla v několika restauracích z Ano šéfe, i v Imperialu a měla ty jeho slavný líčka, bylo to fakt epesní. Ráda zkouším nové věci, pokud mám možnost, já už teda jedla kde co :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí