Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vaňek je taky super a Sapík taky ,všichni jsou to páni šéfkuchaři,ale koho teda nemusím je Babica,jeho samotného vůbec a ty jídla co vytváří mě nic neříkají a hlavně mě ta jeho kuchyňě přijde taková tuctová,prostě obyč.
Jo a ještě nemám ráda zamněňovat ingerdience v jídlech a jak říkal Babica:Když nemáte tohle,dejte tam tohle…no to prostě nee ![]()
Pohlreich se mi líbí i s tím jeho slovníkem, protože bez toho by to nebylo ono. Ale mám ráda i Ramsayho(snad se tak píše), Friče a Vaňka… Olivera jsem nikdy moc nesledovala, takže nevim..
A závidím ségře, protože jde na soukromou školu do Prahy(občas tam má pohlreich přednášku/hodinu či jak to nazvat) a dost možná bude dělat praxi v Cafe Imperial
Potvora jedna!!
Adriana píše:pikola píše:Mě teda typická španělská kuchyně moc neoslovila, ale pokud bys nějakou našla, prosím napiš jakou.Já bych ráda tradiční recepis na paellu.děkuju
Já teďka hledám nějakou kuchařku na netu, nějakou klasickou španělskou kuchyni a nic se mi nelíbí.. všechno je takový „divný“
No já bydlím ve španělsku, takže tak
Tady je to samé maso, vegetarián by umřel hlady. Ale já právě chci ochutnat tu pravou klasiku, jako je u nás klasická kuchyně, ty základy. Přece to nemůže být jen paella a gaspacho.. A paellu tu dělá každý jinak, ale základ bude asi kuřecí a mořské plody, šafránová rýže. Tady na to prodávají rovnou balíčky, balíček mořských potvor, balík rýže i s kořením.
Příspěvek upraven 06.03.12 v 23:41
atominnka píše:
Pohlreich se mi líbí i s tím jeho slovníkem, protože bez toho by to nebylo ono. Ale mám ráda i Ramsayho(snad se tak píše), Friče a Vaňka… Olivera jsem nikdy moc nesledovala, takže nevim..
A závidím ségře, protože jde na soukromou školu do Prahy(občas tam má pohlreich přednášku/hodinu či jak to nazvat) a dost možná bude dělat praxi v Cafe ImperialPotvora jedna!!
tak to já jí taky závidím
![]()
Mojí bývalé kolegyně bratr dělá v Imperialu kuchaře, ale nikdy jsem teda žádné výhody neměla. ![]()
Kdo máte rádi Ramsayho Kitchen nightmares, můžete sledovat zde http://gordon.ura.cz/
mám ráda všechy ty PÁNY, co UMÍ.....a Nigella je taky suprová…a není k zahození také Iveta Fabešová z pořadu Na nože…mám její kuchařku..
Jo na Nigellu koukám taky a vaří super a Iveta se mi líbila taky jak vařila po Prostřeno okolo Vánoc,bylo vidět,jak to všechno dělá s láskou ![]()
Ahoj holky,
k Pohlreichovi - je úžasnej, skvělej, milej, ochotnej a vtipnej!
a jak to vím? měla jsem to štěstí bý na jeho kurzu v kulinářském institutu, vůbec nebyl sprostý, každému poradil, pomohl, tak jako jeho tým pan Vaněk a ostatní, dělal s náma srandičky a byl skvělej. Sprostý a zlý je někdy na lidi od fochu, což se nedivím, když někldo dělá špatně svou práci a neumí ji, tak je naštvaný, ale jinak je to zlatíčko!
oba dva jsou fajn, ale nejradsi koukam na nigellu lawson a varim podle rachel allen:)
lilia81 píše:
Ahoj holky,k Pohlreichovi - je úžasnej, skvělej, milej, ochotnej a vtipnej!
a jak to vím? měla jsem to štěstí bý na jeho kurzu v kulinářském institutu, vůbec nebyl sprostý, každému poradil, pomohl, tak jako jeho tým pan Vaněk a ostatní, dělal s náma srandičky a byl skvělej. Sprostý a zlý je někdy na lidi od fochu, což se nedivím, když někldo dělá špatně svou práci a neumí ji, tak je naštvaný, ale jinak je to zlatíčko!
tak to vám závidím!!! na čem jste byla a kolik to stálo? a byla jste jen tak? já se ptám, ptže me to láká, ale k nicemu to nepotrebuju, tak, jestli je nekdo taky takový jako já .. ![]()
Pohlreich podle mého Gordonovi nesahá ani po kotníky. Máme tolik výborných kuchařů, kteří se mohou se ctí prezentovat v televizi, ale nemají tam ta správná tlačítka. Nebýt toho, nikdo neví, že nějaký Pohlreich existuje. Totéž platí pro velkomožného „guru“ Vaňka, ten dokonce ani není z oboru. A Pohlreich se vyznamenal svým výrokem o české svíčkové. Ale za 20 let spíše Pohlreich bude v propadlišti dějin, ne ta svíčková se šesti. To je náš názor.