Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Tak to nebydlis v Brne, ne, kdyz tam jedes 3 a pul hodiny. Jinak da se chodit do Sokola na Veveri nebo nebo The Little Gym ve Slatine.
Bydlím v Brně, ale jedu přeshodinu tam, přes hodinu zpátky, teď v zimě oblečení a přes 3 hodiny jsou v čudu.
Do Slatiny to mám podobně daleko, Sokol je opravdu blízko, ale je extrémně předražený a nemá nic moc recenze.
Ale děkuji, blízko mám tu Botanku, Lužánky, dobrý dojezd mám na Vinohrady, Královo Pole, Lesnou, Černá Pole a podobně.
Blízko je i nějaký one club, ale tam je to v blbou hodinu. Jde mi spíš o to, abych tam byla podobně spokojená jako v Mamicentru, kde je to opravdu fajn až na tu vzdálenost.
Doporucuji najit si neco blizko bydliste, pak si tam muzete poridit i partaky na hriste, prochazky, vylety. Ty cviceni pro mimina jsou obecne tak nejak na stejno a navic hlavne jako misto setkani pro rodice a deti. Bonus je zkuseny lektor, ktery treba upozorni na nejake asymetrie a nestandardy.
SVČ Lužánky, pobočka Lesná. Od letoška povolují u kroužků pro malé děti nahradit až 3 absence za pololetí, což je super. Rodinná atmosféra, cena příjemná. Ale už to bude teď plné… každopádně doporučuji od dalšího pololetí.
Chodím s malou do Mamicentra, kde je cvičení s dětmi, je to rozdělení podle měsíce narození. Malé bude tento měsíc rok.
Budu mít za sebou 10 lekcí, což je v podstatě tři měsíce a rozhoduji se, zda se přihlásit dál.
Určitě považuji za nutné někam chodit a preferuji organizované věci.
V centru jsem celkem spokojená, i když nemám srovnání s jinými, atmosféra je ok, prostory také fajn, jednání je takové rodinné, chodí tam příjemní lidé, v pohodě tam ohřeji pro malou oběd, je k dispozici čaj.
No a nevýhody, čas 12:30 až 13:30 je pro mě kaceptovatelný, ale ne ideální a hlavně, tenkrát, když jsem se tam přihlásila, to bylo rozhodnutí z hodiny na hodinu a takle na poslední chvíli nebylo nikde moc místo a já nehleděla na dojezdovou vzdálenost. No cvičení je na hodinu a já tam jedu 3 a půl. Předpokládám, že v létě bych to zkrouhla tak o dvacet minut(oblékání), ale ten dojezd je prostě nic moc.
V nemoci se nahrazuje ejdna hodina, už jsme zmeškala dvě, ale to by byl problém skoro všude
Jsem skoro rozhodnutá tam nechodit kvůli vzdálenosti, ale pomůžu si někde jindě.
Máte zkušenosti s jinými centry v Brně (Botanka, Lužánky, Domeček(Vinohrady)).
Jaké je tam prostředí? Máte někdo zkušenost s vícero? Kde jste se citily dobře?