Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky,
prosím nevíte někdo o nějakém zábavném cvičení (opičí dráhy, apod ) v Plzni? Malé je 9. měsíců, ale už běhá po kolenou jako drak, stoupá si, ručkuje po nábytku a občas bez držení hledá těžiště aby ty ruce nepotřebovala 😂…
Hledám už dlouho a nic nemůžu najít, teď naposledy nás paní zařadila do skupinky, kde děti leží a otáčejí se a peruji na kolinkach. Malá na mě koukala, jestli to myslím vážně… 😂 😂 😂 Lektorka to po ni totiž chtěla taky…
@Evi129 píše: Více
Zeptala bych se paní, jestli nedošlo k nějakému omylu nebo zda by vás nemohla přeřadit do jiné skupiny, protože většina 9měsíčních prcků leze a zkouší chodit kolem nábytku ![]()
Můžeš zkusit Veselou školičkou či jiné aktivity v RC Vlnka na Košutce.
@Alexandria Nixia
Tam odsud jsem dnes dostala odpověď, že mají volné 2 skupinky, ale opět s dětmi, které leží, pivotuji a zkoušejí na kolinka… Což si myslím, že je pro malou proste k ničemu…
No musis jit do skupinky umerne veku, je blbost, aby chodila s pulrocnima miminama
RC Vlnka, Slunecnice v centru, pal je neco v mimi cafe u zoo, na lochotinskym bazene.. a urcite je vic mist, o tomhle vim ja
I z té vlnky mi paní napsala tuto: Spíše bych vám nabídla lekci v pondělí od 10:50 hod, kde je více dětí narozených 6.-7. měsíc 2023 (děti se plazí, někteří se pokouší o klek na4)…
Proto se snažím najít něco, kde nezáleží na věku ale na dovednostech, zatím to vidím bledě. 🫣
@Evi129 je to až úsměvné, v 9 měsících má záležet na dovednostech. Ale jo, chápu, první dítě. Tak se teď na to vykašlat a počkejte na září, až budou děti srovnané.
@Evi129 no tak vsude je to dle veku a ne schopnosti, vzdyt by to ani neslo zorganizovat
deti se vyviji hrozne rychle a behem dne se z plaziciho se ditete stane lezouci… tak si pockej na zari na novy pololeti, tam uz budou vsichni vicemene na stejno
@Cuddy Není to 1. dítě a úsměvné je právě to, že všude třídí podle věku a ne právě podle dovedností… 🤔