Dítě se opět začlo v noci pucuravat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
28.10.23 07:43

Dítě se opět začlo v noci pucuravat

Syn 3,5 roku bez plen na noc přes půl roku…
Začal se opět v noci počůravat :,( nějaký rady co s tím?)) Už je to 5 den co se v noci počůral 🤦🏽 prostě se ne a ne vzbudit, vždy se vzbudí když už je pocurany :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1517
28.10.23 07:47

Zacala bych upravou rezimu - omezit piti na noc, pred spanim jeste jednou vycurat a vyloucit nachlazeni. Pripadne zkusit budit preventivne nejakou dobu anebo vratit pleny na noc. Zaroven resit co se mohlo zmenit v beznem zivote (atmosfera doma, ve skolce, nejaky zazitek) Pokud bude stav trvat dlouhodobe a nic nepomuze, konzultace s lekarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.10.23 07:55

@starfish_at_night omezení pití přes večer má, s čůrá jak mile jde spát.. :nevim: ale prostě v tom spánku se nedokáže probudit…
Před týdnem jsme se vrátili z dovolené od moře kde byl poprvé, tak možná změně a plno zážitků, pak šel do školky :* :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
28.10.23 10:07

Já bych byla v klidu, pokud není nemocný (nastydlý) tak bych ho vzala, i když spí na záchod, aby se vyčůral. Má prostě nyní tvrdší spaní a neuvědomuje si, že by měl jít na záchod čůrat. Nyní jste byli na dovolené, kde byl jiný režim, na který není běžně zvyklý. Nebojte se ono se to zase srovná do běžného režimu. Jinak děti se můžou v noci počůrávat cca do 7 letu věku dítěte a je to naprosto normální jev (vím od nefrologa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.10.23 12:15

@katyca má trošku kašel :think: jinak přes den se mu to nestává..já ho brala vždy než jsme šly spát, pak dlouho nechtěl v nocí čůrat tak říkám zkusím to měsíc to bylo dobré a teď právě po dovolené, jak i po 14 dnech nastoupil do školky tak se to stává… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18498
28.10.23 12:32

@MatkaMama u nás přichází pocuravani na par dni vždy po stresu - vykradeni, úmrtí v rodině, nějaké větší rozepře (2 měsíce prazdnin bez školky už byly ke konci moc a byla ponorka). Je potreba odstranit spoustec. Pokud už je oul roku věž plen tak bych to ‘neprobuzeni’ nepriposovala, ale spis hledala duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
29.10.23 20:56

Tak bude prostě jen nastydlý a díky nemoci spí jen tvrději. Podle mě to brzy přejde. Žádný stres,.. bych v tom v tuto chvíli nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.10.23 22:26

Můj tříletý syn to tak měl týden po nástupu do školky, pak už dobrý. Výjimečně se stane, když měl náročný den, přes den nespal a spí hodně tvrdě a dlouho. Asi to má nějaký důvod u vás, spouštěč, chce zjistit co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí