Školka - jak často chodí děti čůrat?

Anonymní
7.1.23 16:36

Skolka - jak casto chodi deti curat?

Ahoj. Jak casto chodi deti curat ve skolce? Jde mi o ten cas, co musi dite vydrzet, aniz by se pocuralo. Dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2218
7.1.23 16:43

Nemusí vydržet. Mohou kdykoliv si řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.1.23 16:44

Kdykoliv bylo potřeba a “povinně” před spaním nebo odchodem ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
7.1.23 16:45

Jdou kdyz chteji. Ucitelky je posilaji na zachod predtim nez jdou ven a pred spanim a jinak je to na detech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
7.1.23 16:48

Některé nechodí vůbec, jak ty moje, drží to domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.23 16:49

Aha… myslela jsem ze chodi hromadne všechny. Mam dve deti. 3 lety syn chodi od zari, v pohode bez nehod. Ale ted mam dvouletacku, cca mesic bez plin. Posilam ji na nocnik porad. Musim se vratit do prace, do skolky je přijata od unora. Mluvit umi, ale na wc si nerika. Proste jde. :think:

• Citovat
  • Upravit
30324
7.1.23 16:51
@Anonymní píše:
Aha… myslela jsem ze chodi hromadne všechny. Mam dve deti. 3 lety syn chodi od zari, v pohode bez nehod. Ale ted mam dvouletacku, cca mesic bez plin. Posilam ji na nocnik porad. Musim se vratit do prace, do skolky je přijata od unora. Mluvit umi, ale na wc si nerika. Proste jde. :think:

Až ve škole je snaha, aby dítě nechodilo 5 krát za hodinu. Ve školce se to neřeší. Asi by to chtělo vydržet aspoň na procházce, aby každou chvíli nějaké dítko nechtělo čůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.23 16:52
@Aspera píše:
Až ve škole je snaha, aby dítě nechodilo 5 krát za hodinu. Ve školce se to neřeší. Asi by to chtělo vydržet aspoň na procházce, aby každou chvíli nějaké dítko nechtělo čůrat.

Kdyz se vycura pred venkem, tak tu hodinu vydrzi. To mame zkousene. :)

• Citovat
  • Upravit
77439
7.1.23 16:59
@Anonymní píše:
Aha… myslela jsem ze chodi hromadne všechny. Mam dve deti. 3 lety syn chodi od zari, v pohode bez nehod. Ale ted mam dvouletacku, cca mesic bez plin. Posilam ji na nocnik porad. Musim se vratit do prace, do skolky je přijata od unora. Mluvit umi, ale na wc si nerika. Proste jde. :think:

v naší školce děti řeknou učitelce a jdou, kdy chtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
7.1.23 17:12
@Anonymní píše:

Bude ve třídě pro děti před 3.rokem nebo ve smíšené. Takové menší děti se v tomto směru více hlídají a posílají, případně doprovázejí a WC častěji.

Učitelkám řekneš, jak to doma máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.1.23 17:26

Kdykoliv…a před vychazkou jsou všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.23 17:26
@Anonymní píše:

Tak to hlavně řekni učitelkam. U nás děti chodily hromadně, protože to byla třída dvouletych. Že začátku každou hodinu. Ale když dítě odbehlo na WC mimo čas, tak to samoze problém nebyl. Nastupoval s plinou, po měsíci už ji nemel. Učitelky zvládaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.23 17:34
@1Pears1 píše:
Bude ve třídě pro děti před 3.rokem nebo ve smíšené. Takové menší děti se v tomto směru více hlídají a posílají, případně doprovázejí a WC častěji.Učitelkám řekneš, jak to doma máte.

Maji deti rozdelene na mladsi a starsi. Mladsi jsou cca do tech 4-5let.

• Citovat
  • Upravit
5810
7.1.23 17:34
@DanielaD píše:
Některé nechodí vůbec, jak ty moje, drží to domů

Přesně, syn to taky drží až domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
7.1.23 17:37

@Run Omlouvám se za OT, ale zdravím :mavam: Tebe jsem neviděla, ani nepamatuju. Doufám, že se máš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí