Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, ráda bych věděla vaše zkušenosti s cvičením podle L.Mojžíšové a také bych ráda získala nějaké doporoučení na dobrou rehabilitační sestru v Praze. Díky ![]()
Já mám zkušenosti výborné. Poprvé jsem otěhotněla napoprvé, ale měla jsem ZT v 9.tt. Od té doby se nám nedařilo rok a půl, byli jsme v CARu, oba zdraví, 2× IUI neúspešně. Pak jsem byla u rehabky, řekla, že mám stažené pán. dno a pohnutou kostrč, cvičila jsem dva měsíce, pak mně zmobilizovala a tři dny nato jsem při ovulaci otěhotněla ![]()
Nevím, z jaké jsi Prahy, já jsem chodila do Arthrocentra na P-10. http://www.arthro.cz/
Já jsem z Prahy9 - Vysočan, tak bych to neměla mít tak daleko, já jsem právě po prvním neúspěšném IVF, tak se chci na druhý pokus připravit. Děkuji za tip ![]()
Určitě ti to doporučuju, já bych bez toho neotěhotněla. Taky jsem měla jít na IVF, nejdřív teda na hysteroskopii, protože mi nic nezjistili. A to by se nejspíš taky nepovedlo, takže bych zkoušela druhé, třetí…
Ahoj,
já chodím druhý měsíc do Pomadu k paní Kopřivové. Doufám, že už brzy budu moct taky prohlásit, že nám to pomohlo k miminku ![]()
Ahoj, tak jsem obeslala mailem všechna možná zařízení, jsem zvědavá na výsledek…stránky Pomadu na mě působí velmi dobře.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď