Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, ráda bych věděla vaše zkušenosti s cvičením podle L.Mojžíšové a také bych ráda získala nějaké doporoučení na dobrou rehabilitační sestru v Praze. Díky ![]()
Já mám zkušenosti výborné. Poprvé jsem otěhotněla napoprvé, ale měla jsem ZT v 9.tt. Od té doby se nám nedařilo rok a půl, byli jsme v CARu, oba zdraví, 2× IUI neúspešně. Pak jsem byla u rehabky, řekla, že mám stažené pán. dno a pohnutou kostrč, cvičila jsem dva měsíce, pak mně zmobilizovala a tři dny nato jsem při ovulaci otěhotněla ![]()
Nevím, z jaké jsi Prahy, já jsem chodila do Arthrocentra na P-10. http://www.arthro.cz/
Já jsem z Prahy9 - Vysočan, tak bych to neměla mít tak daleko, já jsem právě po prvním neúspěšném IVF, tak se chci na druhý pokus připravit. Děkuji za tip ![]()
Určitě ti to doporučuju, já bych bez toho neotěhotněla. Taky jsem měla jít na IVF, nejdřív teda na hysteroskopii, protože mi nic nezjistili. A to by se nejspíš taky nepovedlo, takže bych zkoušela druhé, třetí…
Ahoj,
já chodím druhý měsíc do Pomadu k paní Kopřivové. Doufám, že už brzy budu moct taky prohlásit, že nám to pomohlo k miminku ![]()
Ahoj, tak jsem obeslala mailem všechna možná zařízení, jsem zvědavá na výsledek…stránky Pomadu na mě působí velmi dobře.