Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
19.4.10 10:39

Těhule ano/ne?

Ahoj holky,
nevim, zda uz se nekdo ptal na neco podobneho, nebo jestli jsem ve spravne rubrice. Ale presto se zeptam, nemate nekdo zkusenosti s cekanim po IVF? Zda jsou nejake priznaky, jestli jste tehule nebo ne. A kdyz si udelate test driv jak za 10 dnu a ukazal vam, ze nejste, jestli jeste je sance ze to bude naopak? Absolovovala jsem duhy pokud a udelala si test 8 den po IVF, ale ukazal negativni, tak jestli jeste muzu doufat, nebo uz je to jasne…A kdy je v pohode uz jit ¨do prace…Diky moc za rady a příspěvky. kometad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
19.4.10 11:17

Ahoj Kometad, test by jsi si měla dělat až v den kdy by se měla dostavit MS, pokud si nejsi jistá, tak cca 12.den od ET, záleží ale v jakém stadiu embrya byly. Test už se samozřejmě může objevit i pozitivní i ten 8.den, pokud se ale neobjevil, tak to ještě nic neznamená. Klidně to zkus třeba za 4-5dní znova. K té práci-pokud se cítíš dobře a nemáš fyzicky náročnou práci, tak se můžeš kdykoliv vrátit. Pokud si nejsi jistá, domluv se se svým MuDr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.10 11:35

dekuji

Ahojky,
dekuji moc za příspěvek, jak se rika, nadeje umira posledni:-)
Preji krásny slunecny den.
kometad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
19.4.10 11:49

Ahoj…já pi IVF teda příznaky neměla žádné…jen jsem byla unavená…
Těhu test byl pozitivní 10.den,takže ještě stále máš naději :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.4.10 06:50

nazdar ja mam za sebou 1uspesne ivf.Co ja vim pokud se ti kolem 8dne nedostavi nejake krvaceni tak je velka nadeje nato ze jsi tehotna.10dnu je jeste brzy poseckej a zkus tak 14den at to mas se vsim vsudy.budu drzet palce a hlavne doufam ze ti to vyjde.Jo a dej vedet. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
20.4.10 06:53

Ahoj, tak já testovala 9. den po ET a byl pozitivní. Naději stále máš, držím moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.4.10 08:48

Ahojky ,
dekuju moc za prispevek,pomohl mi.Ja vim, ze nadeje umira posledni, tak snad. Uz tohle kolecko absolovuji potreti (poprve jsem nedosla az k ET -spatny vajicka), tak uz bych byla moc rada, kdyby to konecne vyslo. Diky za palecky, dam vedet. Krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.4.10 09:56

Ahoj kometad,já měla po celou dobu čekání zvýšenou teplotu na 37,4 a bolesti prsou.Sedmý den po IVF jsem si udělala test,protože jsem byla nedočkává!Po delší době než je na testu uvedeno se mě udělala slabounká čárečka.!Rekla jsem si ,že je to tutovka a nechala se 10tý den uschopnit.Za čtyři dny jsem začala špinit a být dost nervozní-test negativní a 16tý den, den před kontrolou jsem začala krvácet a bylo po všem.Promin,že ti píšu negativní zprávu,ale myslim si že při čekání bychom to opravdu neměli řešit!Vím ,že to neni snadné na to nemyslet,když po tom tak toužíme :cry: Já na svuj druhý okus půjdu během května a uvidim,jak to zvládnu,když ted mě to tak kecá.Nevěš hlavu ,spousta holkám to vyšlo na poprvé,tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.4.10 10:54

Diky moc vsem za rady a podporu, je fajn vedet, ze v tom neni clovek sam. No ja to zatim jeste nedostala, tak porad doufam. I kdyz je pravda, ze pri minulem pokusu jsem to taky dostala az ten 14 den. No, uvidime,kazdopadne v pondeli 26.4. budu mit jasno, neb jdu na krev, tak uvidim.Mam 6 embryi zamrazenych. Nemate nekdo zkusenost, zda se to normalne podeve i z tech zamrazenych, event.?papa a mejte kransy slunecny den, venku je krasne, tak je clovek hned pozitivneji naladeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.4.10 12:05

Budu ti držet palce!!!Doufám,že budou dobré zprávy,protože mě to určitě pomůže vědět,že to někomu po KET vyšlo.Já měla osm.Dvě jsme zavedli a u jednoho embrijka jsme měli asistovaný hatching.Tak jich ted máme také 6.Já mám strach aby se nám nerozpadli až je budou rozmrazovat!To se prý stává.
Tobě taky hezký den pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.4.10 12:27

Tak to jsme na tom byly stejne, ja jich taky mela 8 a dve mi zavedli. Ja asistovany hatching nakonec nemela, embryjka se zacala klubat sama, tak to ani nedelali.Uvidime. Kdy jdes na dalsi pokus? Drzim moc pesticky, aby Ti to taky vyslo. A ono to vyjde, neboj. Jak ja rikam, dyt to stesti musi jednou sednout i na vola:-))aspon se tim utesuju:-) Tak hlavu vzhuru, bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.4.10 12:34

Já jdu 4.5 na konzultaci k lékaři.Tu samou dobu očekávám měsíčky,tak když to zvládnem,tak bych klidně hned,ale nevim jestly mě budou dělat nějákou kontrolu a jestli musím užívat nejdřív nějáké hormony.Vůbec mě totiž neinformovali co podstoupit před KET.My jsme se pro ted hatching rozhodli sami ,nikdo nám ho nedoporučoval jen se zmínili,že je tady tato možnost a že se embrijko lépe dostane z obalu.Stejně to bylo k ničemu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.4.10 15:24

Nezoufej zlatko,co vim, tak pri prvnim pokusu se to vetsinou nepovede, pri kazdem dalsim uz mas vetsi sanci. Ja to mela tak, ze jsem prvni ET mela v pulce prosince (jak jsem psala napoprve mi nesedl stimulacni protokol, tak jsem mela malo vajicek a spatne, takze nedoslo ani k oplodneni, natoz k ET, takze jsem musela 3 mesice cekat na dalsi).17.12. jsem byla na ET. Tesne pred silvestrem jsem to ale dostala. Na konzultaci k doktorce jsem sla zacatkem unora. Stimulaci jsme zacali koncem března. Tentokrat jsem mela tzv. dlouhy stimul.protokol.Trval cely mesic, ale vyplatilo se to. mela jsem hodne vajicek, dobrych a jak jsem psala, tak pro me uspech, ze jsme jich 6 zamrazili. Hatching nam embryolozka nabizela v pripade, ze uvidi pod mikroskopem, ze obal, kde embryjko je, bude silny. Nebyl,embryjka se zacala klubat sama. Ale ani to neni zaruka, ze se chytly…uvidime. Tohle uz podle me neovlivni ani doktori, to uz je na prirode a je to bud a nebo.Ja vim, ze je to stresujici, taky jsem z toho spatna, ale musime verit…vic jak 50% je to v hlave.Tak se drz a dej vedet… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
20.4.10 20:05

kometad…8.den je ještě dost brzy,i když ve vyjímečných případech už tt může být posit.(spíše u vícečetných těhu)..nevěš hlavu a pár dní počkej…délka PN v podstatě záleží na tobě..já ji měla vždy 5-6 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.4.10 23:09

Ahoj Komtad,já simulovala 16 dní.Nejdřív to vypadalo,že s toho nic nebude,pak mě museli zvýšit dávky a nakonec bylo 16 vajíček.Všechny oplodněné i více spermiemi,tak ty byly na nic.ET dvouch embrijek jsem měla po 5 denní kultivaci 1.3.2010,ale na mimčo už čekáme 2,5 roku.Minulý rok jsem měla dvě mimoděložní těhu. Jedno v květnu druhé v říjdu!To čekání je hrozné.Hlavně když se to nedaří a pak vidíš před sebou ty měsíce,které vůbec neutíkají!!Kolik máš zavedených embrijek? pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí