Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mončo,taky jsem 11 den po ketu, byla jsi 10.5 ?
já neteśtovala,mám strach…
ty předcházející pokus jsi měla ms kolikátý den po |ET ?
Monča33 píše:
ahoj Verčo330,tak moc gratuluju ke //,já myslím pokud si měla jasné čárky,tak to hormonami nebude,takže držím palečky,Já jsem dnes 11.po KETU má přijít menzes,ale zatím nic test jsem zkoušela dnes ráno a byl negativní,tak jsem smutna už je to muj třetí pokus co nevyšel,no ještě ještě budu doufat na krev jdu 25.5.
ahojky jo byla jsem 10.5.taky jsem nechtěla testovat,ale dneska mi to prostě už nedalo,celou dobu ležím v posteli a nic jsem vlastně těžkyho nedělala,Už to přesně nepamutuji kdy jsem to dostala nebo je to už 3roky co jsem byla ivf,ale myslím si že jsem to dostala o něco dříve.Dneska mam dostat menz.a bolí mě břicho ale zase nějak divně ty pocity jsou hruza kam chodíš do Caru?ja do Ostravy
Mončo, 11 tý den je možná brzo,zkoušela jsi jíts tím testem k oknu a koukat hodně hodně detailně?
jj chodím do brna
Monča33 píše:
ahojky jo byla jsem 10.5.taky jsem nechtěla testovat,ale dneska mi to prostě už nedalo,celou dobu ležím v posteli a nic jsem vlastně těžkyho nedělala,Už to přesně nepamutuji kdy jsem to dostala nebo je to už 3roky co jsem byla ivf,ale myslím si že jsem to dostala o něco dříve.Dneska mam dostat menz.a bolí mě břicho ale zase nějak divně ty pocity jsou hruza kam chodíš do Caru?ja do Ostravy
Příspěvek upraven 21.05.10 v 11:31
Mončojá včkávám, ve středu jsme byla grogy, silné menstruáční bolesti, jak by mi rvali dělohu, tak něvím co to mělo být, ted čekám a čekám.....
měli jste Prodlouženou kultivaci?
Monča33 píše:
nezkoušela jsem zkoumat test u okna byla tam jasna /,už jsem ho vyhodila at na to tolik nemyslím,to víš že jsme měly prodlouženou kultivaci 5.dni u všech pokusu,já mám taky takový divný pocit jako by mi rvali dělohu a píchání na stranách jako na vaječnicích,A měříš jsi BT?Ja jo a mám pořád 37.3. dnes to bylo 37.2.tak mám strach,že se snižuje! ![]()
neměřím si BT, dělala´jsem to pár měsíců,ale pak jsem přestala, je to po ránu náročné
Monča33 píše:
nezkoušela jsem zkoumat test u okna byla tam jasna /,už jsem ho vyhodila at na to tolik nemyslím,to víš že jsme měly prodlouženou kultivaci 5.dni u všech pokusu,já mám taky takový divný pocit jako by mi rvali dělohu a píchání na stranách jako na vaječnicích,A měříš jsi BT?Ja jo a mám pořád 37.3. dnes to bylo 37.2.tak mám strach,že se snižuje!
já si jako taky neměřím jen tento týden,protože tu některé holky píšou,že si měří BT po ket a některé maji vysokou a mají //,no tak uvidím co zitra. ![]()
Dito,ještě se chci zeptat,máš bolestivá prsa?já jsem je měla jen první tyden po transféru a pak to nějak přestalo,vždycky to mévám před menzes,ale ted je to divné,máš ty třeba nějaké jiné příznaky?napiš
Mončo, prsa mě bolí už od OPU, tedy to nic u mne neznamená a bolí mě vždy před MS. Tak nevím,jinak v úterý přes noc silné bolesti, jako by mi rvali dělohu, píchání nemohla jsem spát - čekala jsem mrchu, čekám pořád…¨
jinak vše mi chutná, nic jiného necítím…
až na ten stres tak ten mám velký ![]()
Monča33 píše:
Dito,ještě se chci zeptat,máš bolestivá prsa?já jsem je měla jen první tyden po transféru a pak to nějak přestalo,vždycky to mévám před menzes,ale ted je to divné,máš ty třeba nějaké jiné příznaky?napiš
ok,jsme na tom skoro stejně,ale ten stres je opravdu hrozný,hlavně když mam bolesti břicha a pak jdu na záchod,no doufejme že nám to výjde
zase se ozvi tak pápá ![]()
Ahoj holky,
oběma moc držím palečky,ať to vyjde a na UZ je
nebo
.
Já jsem dnes 14 den po KET,ráno jsem zase testila a pořád nic…ale prý objektivní je testík až z 27.5.,tak to budu šílet ještě týden
. Pořád doufám,menzes nikde,ale to asi může být těma hormonama co do debe pořád peru…máte s tím nějaké zkušenosti? Vždy když se to nepodařilo byl menzes? Nebo až po vysazení prášků…
Zatím přeju krásný den,Dinule
s tímto neporadím.. znám jen holky co měli MS, jen jedna brala estrofen tak ta věděla že ms nepřijde i kdyby ms nebyla
dinulka píše:
Ahoj holky,
oběma moc držím palečky,ať to vyjde a na UZ jenebo
![]()
![]()
.
Já jsem dnes 14 den po KET,ráno jsem zase testila a pořád nic…ale prý objektivní je testík až z 27.5.,tak to budu šílet ještě týden. Pořád doufám,menzes nikde,ale to asi může být těma hormonama co do debe pořád peru…máte s tím nějaké zkušenosti? Vždy když se to nepodařilo byl menzes? Nebo až po vysazení prášků…
Zatím přeju krásný den,Dinule
Jsem hrozná,testovala jsem už 10 den…tak jsem myslele,že teď to bude už třebas lepší a ono…
!!! No uvidíme…a nevíte,za jak dlouho se muže jít po KET na další KET? Máme ještě 4 kousky na mrazáku
.
pááá D.