Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
21.5.10 11:14

Mončo,taky jsem 11 den po ketu, byla jsi 10.5 ?
já neteśtovala,mám strach…
ty předcházející pokus jsi měla ms kolikátý den po |ET ?

Monča33 píše:
ahoj Verčo330,tak moc gratuluju ke //,já myslím pokud si měla jasné čárky,tak to hormonami nebude,takže držím palečky,Já jsem dnes 11.po KETU má přijít menzes,ale zatím nic test jsem zkoušela dnes ráno a byl negativní,tak jsem smutna už je to muj třetí pokus co nevyšel,no ještě ještě budu doufat na krev jdu 25.5.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monča33
21.5.10 11:21

ahojky jo byla jsem 10.5.taky jsem nechtěla testovat,ale dneska mi to prostě už nedalo,celou dobu ležím v posteli a nic jsem vlastně těžkyho nedělala,Už to přesně nepamutuji kdy jsem to dostala nebo je to už 3roky co jsem byla ivf,ale myslím si že jsem to dostala o něco dříve.Dneska mam dostat menz.a bolí mě břicho ale zase nějak divně ty pocity jsou hruza kam chodíš do Caru?ja do Ostravy

• Citovat
  • Upravit
Monča33
21.5.10 11:24

aha jsi s Brna tak asi chodíš tam
:oops:

• Citovat
  • Upravit
9821
21.5.10 11:29

Mončo, 11 tý den je možná brzo,zkoušela jsi jíts tím testem k oknu a koukat hodně hodně detailně?
jj chodím do brna

Monča33 píše:
ahojky jo byla jsem 10.5.taky jsem nechtěla testovat,ale dneska mi to prostě už nedalo,celou dobu ležím v posteli a nic jsem vlastně těžkyho nedělala,Už to přesně nepamutuji kdy jsem to dostala nebo je to už 3roky co jsem byla ivf,ale myslím si že jsem to dostala o něco dříve.Dneska mam dostat menz.a bolí mě břicho ale zase nějak divně ty pocity jsou hruza kam chodíš do Caru?ja do Ostravy

Příspěvek upraven 21.05.10 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
21.5.10 11:30

Mončojá včkávám, ve středu jsme byla grogy, silné menstruáční bolesti, jak by mi rvali dělohu, tak něvím co to mělo být, ted čekám a čekám.....
měli jste Prodlouženou kultivaci?

Monča33 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monča33
21.5.10 11:43

nezkoušela jsem zkoumat test u okna byla tam jasna /,už jsem ho vyhodila at na to tolik nemyslím,to víš že jsme měly prodlouženou kultivaci 5.dni u všech pokusu,já mám taky takový divný pocit jako by mi rvali dělohu a píchání na stranách jako na vaječnicích,A měříš jsi BT?Ja jo a mám pořád 37.3. dnes to bylo 37.2.tak mám strach,že se snižuje! :cry:

• Citovat
  • Upravit
9821
21.5.10 12:02

neměřím si BT, dělala´jsem to pár měsíců,ale pak jsem přestala, je to po ránu náročné

Monča33 píše:
nezkoušela jsem zkoumat test u okna byla tam jasna /,už jsem ho vyhodila at na to tolik nemyslím,to víš že jsme měly prodlouženou kultivaci 5.dni u všech pokusu,já mám taky takový divný pocit jako by mi rvali dělohu a píchání na stranách jako na vaječnicích,A měříš jsi BT?Ja jo a mám pořád 37.3. dnes to bylo 37.2.tak mám strach,že se snižuje! :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monča33
21.5.10 12:27

já si jako taky neměřím jen tento týden,protože tu některé holky píšou,že si měří BT po ket a některé maji vysokou a mají //,no tak uvidím co zitra. :?:

• Citovat
  • Upravit
Monča33
21.5.10 12:47

Dito,ještě se chci zeptat,máš bolestivá prsa?já jsem je měla jen první tyden po transféru a pak to nějak přestalo,vždycky to mévám před menzes,ale ted je to divné,máš ty třeba nějaké jiné příznaky?napiš

• Citovat
  • Upravit
9821
21.5.10 12:58

Mončo, prsa mě bolí už od OPU, tedy to nic u mne neznamená a bolí mě vždy před MS. Tak nevím,jinak v úterý přes noc silné bolesti, jako by mi rvali dělohu, píchání nemohla jsem spát - čekala jsem mrchu, čekám pořád…¨
jinak vše mi chutná, nic jiného necítím…
až na ten stres tak ten mám velký :zed:

Monča33 píše:
Dito,ještě se chci zeptat,máš bolestivá prsa?já jsem je měla jen první tyden po transféru a pak to nějak přestalo,vždycky to mévám před menzes,ale ted je to divné,máš ty třeba nějaké jiné příznaky?napiš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.5.10 13:04

ok,jsme na tom skoro stejně,ale ten stres je opravdu hrozný,hlavně když mam bolesti břicha a pak jdu na záchod,no doufejme že nám to výjde :hug: zase se ozvi tak pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.5.10 13:28

Ahoj holky,
oběma moc držím palečky,ať to vyjde a na UZ je :srdce: nebo :srdce: :srdce: :dance: .
Já jsem dnes 14 den po KET,ráno jsem zase testila a pořád nic…ale prý objektivní je testík až z 27.5.,tak to budu šílet ještě týden :zed: . Pořád doufám,menzes nikde,ale to asi může být těma hormonama co do debe pořád peru…máte s tím nějaké zkušenosti? Vždy když se to nepodařilo byl menzes? Nebo až po vysazení prášků…
Zatím přeju krásný den,Dinule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
21.5.10 13:36

s tímto neporadím.. znám jen holky co měli MS, jen jedna brala estrofen tak ta věděla že ms nepřijde i kdyby ms nebyla

dinulka píše:
Ahoj holky,
oběma moc držím palečky,ať to vyjde a na UZ je :srdce: nebo :srdce: :srdce: :dance: .
Já jsem dnes 14 den po KET,ráno jsem zase testila a pořád nic…ale prý objektivní je testík až z 27.5.,tak to budu šílet ještě týden :zed: . Pořád doufám,menzes nikde,ale to asi může být těma hormonama co do debe pořád peru…máte s tím nějaké zkušenosti? Vždy když se to nepodařilo byl menzes? Nebo až po vysazení prášků…
Zatím přeju krásný den,Dinule
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
21.5.10 13:37

14 tý den testovat,to mě picne … já chtěla už 12 tý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.5.10 13:47

Jsem hrozná,testovala jsem už 10 den…tak jsem myslele,že teď to bude už třebas lepší a ono… :pocitac: !!! No uvidíme…a nevíte,za jak dlouho se muže jít po KET na další KET? Máme ještě 4 kousky na mrazáku :mrgreen: .
pááá D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital