Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
23.5.10 15:51

Můžeš jít hnedka další měsíc, jen ti nastimulují sliznici

dinulka píše:
Jsem hrozná,testovala jsem už 10 den…tak jsem myslele,že teď to bude už třebas lepší a ono… :pocitac: !!! No uvidíme…a nevíte,za jak dlouho se muže jít po KET na další KET? Máme ještě 4 kousky na mrazáku :mrgreen: .
pááá D.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
24.5.10 06:47

Holky, testujete ? Já jsem dneska 14 tý den po et! Mončo kdy to máš v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.10 08:09

ahojky já mám strach testovat,co ty jak si na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
24.5.10 08:59

Tak kočky, držím palce, ať je tt pozitivní!!!! A vzhůru do těhotenských nevolností!!! Včera jsem nebyla schopná ani zapnout pc.Co jsem snědla, to jsem vy… :poblion: . A to jsem si chválila, že mi je jen zle, a že nezvracím :lol: :lol: :lol: .
Tak hezký den :kytka :mavam: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.10 09:43

moc gratuluju k :srdce: :srdce: ,to mě mrzí,že zvracíš,ale to k tomu patří co mi ženy nevydržíme žé?jsem dnes 14.den po KETU ale bojím se udělat tesr,testovala jsem 10.den a byl neg.příznaky žádné,jen ten tlak v podbřišku je hrůza,mohu se zeptat,jestli si měla taky nějaké tlaky uprostřed břicha? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
24.5.10 10:19

Ahoj Moni, to víš, že měla…jako na menstruaci.Tak jsem s každým divným pocitem stahovala kaťata, jestli jsem to nedostala :lol: .Jinak tt jsem měla 12. den negativní s téměř neviditelným duchem, který vylezl tak za 1/2 hodiny a ten 14. den už jsem měla plné //.A kdy máš testovat oficielně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
24.5.10 10:23

Jinak samozřejmě moc moc držím pěstičky. koukám, že si to po těch tvých zkušenostech opravdu zasloužíš. I s těmi nevolnostmi a vším co k tomu patří :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.10 10:54

RedS moc ti děkuji,no zítra mám jít na krev,tak jsem nervozní,ale né jen s toho,ale ve středu mě čeká pohovor kvůli adopci,tak nevím jak zítra dopadnu,abych to tam zvadla.Jak víš že si měla AA,AB?oni ti to řekli?mě říkali že mám sedmibuněčné a nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.10 12:02

tak holky nedalo mi to a udělala si test a opět negativní,jak jinak, :cry: mě se ty dvě// asi nikdy neukážou,nevím jak to zase budu zvládat zítra na krev a výsledek až odpoledne,ted vím,že všechny ty příznaky jsou po utrogestanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
24.5.10 13:26

Moni,tak doufám, že krev ukáže těhu.Naděje ještě je. Tu kvalitu embryí jsem měla v propouštěcí zprávě. Měla jsem kultivaci do stádia blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
24.5.10 13:29

Teď ještě koukám, že jsem testovala po 16 dnech. Tak odvolávám,co jse napsala a upravuji,že 14. den duch a 16. den //. Nějak jsem si to v hlavě posunula :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.10 13:43

já taky doufám,ale nevěřím už té Ostravě,protože jak čtu,tak já jsem žádné papíry od nich nikdy neviděla,když jsem přišla na transfér,tak mi jen ukázali na obrazovce blastocystu 7.bun.a to bylo všechno jo zbytek se přestalo vyvijet a to jsem jich měla 9ks,tak už v den transféru jsem měla velké pochyby,jak je to možné,že tech 7.mražáku nevydrželi a byl to múj první KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
24.5.10 14:02

Ono když je pk, tak je těch co se přestávají vyvíjet víc, ale pak je větší pravděpodobnost, že se uchytí.Mě je zase neukázali…je to v každém caru jiné. Mám tři mražáčky a dr mi říkal, že minimálně jeden by se měl v pořádku rozmrazit. Tak uvidíme za pár let, jak to bude :-P :-P :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.10 15:08
Dita01 píše:

ahoj Dito,tak jak si na tom?já dělala test a negativní,tak jsem v pr…,no pořád malinko doufám,že mi zítra s krve vyjdou//,ale dneska se citím jako bych nic nepodstupovala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
24.5.10 16:21

Mončo, já dneska test // a potom hnedka krev, zatím vše pozitivní, ale holka zlatá na ten test koukni až po 10 15 minutch, mě se dušík jevil vždy později !!!! držím palec!

Monča33 píše:
Dita01 píše:
ahoj Dito,tak jak si na tom?já dělala test a negativní,tak jsem v pr…,no pořád malinko doufám,že mi zítra s krve vyjdou//,ale dneska se citím jako bych nic nepodstupovala :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí