Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
7.6.10 15:45

Zlatko tobě taky, že bychom teď měly těhu vlnu zmrzlíčků :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.6.10 16:36

kéž by :andel: :andel:
Já nevim co bude zítra.Chvilku si říkám.Je to dobrý vždyt MS nedorazila už 9dní zpoždění ani nemám bolesti nic,ale pak si vzpomenu na ten negativní TT a je mě mizerně.Proč musím mít muka až do konce :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.6.10 19:08

Ty máš negativní test? A kdy jdeš na krev, už máš dlouhou dobu od transferu. Nebereš estrofem? Moc bych ti to přála :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.6.10 19:22

beru utrogestan.TT jsem si dělala v neděli 17 den po Ket.Já vím vypadá to ,že tu MS mě drží utroš,ale já stále doufám.Na kontrolu jdu zítra ve dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.6.10 19:24

budu ti držet všechny palce co mám, ať to dobře dopadne. Pak napiš a pozitivní zprávy, jo? Jako že KET může vyjít. Posílám hodně štěstí tak pa a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.6.10 19:29

Díky :hug: :hug:
Strašně moc bych chtěla napsat dobré zprávy.Kvuli sobě a kvuli vám všem snažilkám :hug: :hug:
Hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
7.6.10 21:01

ahojky Terinko :huban: :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.6.10 03:32

Ahoj holčiny.
Včera nám nějak blbnul net,tak jsem se sem pak už nedostala.
Terinko zdravím.My jsme se už setkali u vás v diskuzi,ale na mě tam byl moc velkej šrumec.Tak jek se daří po KETu?Estrofem může pozdržet MS?Já beru jeho obdobu-Estrimax(prý je to jedno a to samé,jen jiný výrobce).
Zlatko každá do poslední chvíle doufáme,že to výjde.A když je TT negat. a MS přesto nikde,tak doufáme,že doktor řekne-ano jste těhotná.Já jsem to tak měla loni.Psychika je hrozná,někdy mám pocit,že mě z toho trefí.Před hoďkou jsem se vzbudila a už mi to zase začalo šrotit a nemůžu spát,tak jsem na netu a vykecávám se.Chvilkama cítím zatím lehkou bolest,která u mě signalizuje MS :zed: .Jo,ono se každýmu řekne,buď v klidu a pohodě?Ale copak to jde?
Kdo nezažil,nepochopí.Nepochopí čím vším procházíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.6.10 07:36

Marťanko souhlasím, v klidu a pohodě nelze být ! Prostě ne! ale určitě to chce dávku naděje, pozitivní energie, kdžy ne tebe tak aspoň tvého okolí, protže já sama byla v krizi,ale manžel mě podržel. Teď když se blíží kontrola, jsem opět v podezření zda všechno klaplo, zda vše jede jak má, a obávám se že ani na tu kozu nevylezu, jak se budu bát „výsledku“.
Takže fakt někdy slova nestačí a člověka minou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.6.10 08:31

Ahoj holčiny,tak je konečná :cry: :cry:
Začala jsem špinit.Jedu si ukončit neschopenku a zítra do práce.
Jsem tak neštasná.Nemám ted sílu přemýšlet co dál.Na další pokus se mě vůbec nechce,protože do toho půjdu s tím,že to nevýjde.Budu si muset dát delší pauzu.
Přemýšlim začít chodit cvičit tu mojžišovu metodu nebo jak se to jmenuje.Nemáte stím některá zkušenost.Potřebuji mít pocit,že pro to něco dělám,protože doktoři mě vůbec nepomužou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.6.10 08:38

Zlatko, zkušenost s mojžíškou nemám,ale určitě jsem do toho chtěla jít, takže nic nepokazíš když si najdeš odborníka a s ním budeš cvičit, dokonce to lze napsat na pojištovnu.
zkus bylinky, femigard a jiné…nic tím nepokazíš.
Mrzí mě, že to tak dopadlo,ale kdo nezná nedokáže posoudit a vcítit se do člověka :hug: ať je brzy lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.6.10 08:49

Děkuji :hug:
Přeji ti zítra hodně štěstíčka at je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.6.10 08:52

Ditu Zlatka to napsala dobře-když se zadaří,pak se o to dítko budeme bát i když mu bude 18.Každej rodič se bojí,ale tohle by byl strach trochu jinej-víme totiž,jak těžce je dítko vydobytý.Manža je taky skvělej,taky mi moc pomáhá.
A ty jdeš zítra i na UTZ?To by tam už mělo být něco vidět,ne?
Zlatko teď by u tebe dr. měli udělat nějaká další vyšetření.
Teď si dáš pauzu a za čas budeš vidět všechno jinak,uvidíš.
Na mojžíšovou jsem tady viděla dikuzi,když tak zkus popátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.6.10 09:03

Ano Martí, jdu zítra ! Doufám, že vše bude jak má být a něoc uvidíme, protže to čekání je hodně hodně náročný na psychiku, což víme všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.6.10 10:33

Zlatko, to mě moc mrzí, posílám podporu :hug: :hug: :hug: Vím jak se cítíš, já už teď extra nevěřím ani tomu KETu, snažím se věřit, ale moc to nejde. Taky nevím, kdy zvládnu případný další pokus.

Ditul ahoj, neboj, bude vše v pořádku.

Marťánku ahoj, jo na IVF to je šrumec, ale teď tam vlastně nemám co psát. Řeší se tam to IVF a já už teď vlastně jen čekám na ortel. A nechci tam psát, jak se bojím, že to nevyjde, když jsou tam jiné problémy.
Estrofem potažmo estrogen je na to, aby držel sliznici, proto ho píší, přes něj se většinou nemenstruuje. Já minile menstruace nic, už bylo z krve potvrzeno, že je po všem a hned jak jsem vysadila ten estrofem, tak se to rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí