Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
11.6.10 08:58

Ahoj Teri.
Tak jak se,holka,cítíš?Něco nového?
Já budu dnes po obědě znát definitivní výsledky z krve.Jsem jeko na trní.Chodím od ničeho k ničemu.
Dneska by se měla testit Herietka,tak snad se ozve.
No a zas tu máme horký den,už teď máme 36 st na sluníčku.
Tak se měj moc hezky a opatruj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.6.10 13:52

Ahoj Marti, tak u mě taky konečná. Test bílý, v krvi je už jen zbytkový Pregnyl, takže je po všem. Je mi taky hrozně, jsem tak otupělá, že ani nebrečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.6.10 14:21

Teri je mi to líto, nějak nám to není zatím souzený :cry: .Krev mi vyšla taky negativní :zed: .
Teri a nedělala jsi ten test třeba moc brzo?V podpisku máš psaný až 17.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.6.10 15:38

Marti, dneska jsem 10. den po ET pětidenních, to už by muselo být alespoň nějaké HCG. Máš nějaký další plán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.6.10 19:09

Teri,Martanko…nemám slov :zed: :zed:
Moc mě to mrzí :hug: :hug:
Proč nás musí být tolik neštasných :-( :-(
Budem doufat,že příště už to vyjde.
Držim pěstičky a přeji hodně síly a štěstí do dalšího boje :hug: :hug:
Hezký večer :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.6.10 19:59

Ahoj Zlatko
Obrečela jsem to jak malá holka.Ale nenaděláme s tím nic,je to život,i když k nám nějak nespravedlivej.S manžou jsme to probírali a já mu řekla,že bych šla ještě do jednoho IVF s min.stimul. pokud to bude možné.Souhlasí.
Teri dr. jsempsala mail a objednám se k němu na konzultaci-co by se dalo dělat dál a pak si dáme chvíli pauzu.
Dostala jsem chuť na víno,ale v tomhle vedru bych asi byla hned namazaná,tak to vzdám.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
11.6.10 21:26

Ahoj holky,

chci vam jen rict, ze vam moc drzim palecky na dalsi pokusy tem kterym to nevyslo, dokazu si predstavit jak vamje, ale nadeje umira posledni. Nesmite prestat verit.Moc vam fandim, mejte se tu krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
12.7.10 08:48

Ahojky holky. Jakpak jste na tom? Zlatko, Reds atd. Napište. Já už mám po KET. 6.7. mi dali dvě pěkný miminka, tak teď jen čekám jestli se udrželi:-) Od třetího dne po transféru mě začalo bolet podbříško. Používám na noc Crinon gel a pořád od toho třetího dne jdou ze mě narůžovělý zbytky gelu. Tak já jen pevně doufám, že to bylo uhnízďování. Že by mě bylo dobře se říct taky vůbec nedá.Je mě pořád těžko, mám pocit nafouklýho bříška a v noci kvuli tomu nemůžu spát. Ráno mám žaludek jako na vodě..takže… Kéž by to bylo těhotenství! Nevím jestli budu testovat, ale asi to nevydržím. Na krev jdu 20.7. Počkám ještě do středy a udělám si test. Tak mi držte pěstičky, aby tyhle nevolnosti byly opravdu příznakem těhotenství! :-)

• Citovat
  • Upravit
624
16.7.10 10:26

Ahoj Figurko,zdravím tě po dlouhé době a doufám,že ti to výjde :hug:
Pamatuji ,že posledně jsi měla jen jedno,protože ti dvě nedopuručovali.Ty jsi ted byla na KETu?
Mě KET nevyšel.Byla jsem z toho dost smutná,ale ted jsem se z toho oklepala a rozhodla jsem se ,že letos vyčerpám moje mrazáčky a když to nevýjde měním asi Car :-( Na 2 KET chci jít příští měsíc.Už jsem objednáná 26.7. do Caru,tak mě opět začnou sledovat mou ovulaci.Tak držim palce a přeji hezký den pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
16.7.10 11:05

Ahojky Zlatko. To jsem ráda, že se konečně někdo ozval. Já jsem dneska 11. den po KETU a MS zatím nedorazila. Dneska jsem byla u obvoďáka, protože jsem měla divně zabarvenou moč a myslela jsem si, že tam mám krev, ale je to dobrý. Prý to můžou dělat ty hormony. Nechali jsme si tam dát 2. Dobře jsme to s přítelem zvážili a nedali jsme na rady doktorky. Přeci jen u těch mražáčku je ještě o něco nižší možnost, že se uchytí, tak jsme do toho prostě šli.
Určitě je dobrý se z toho oklepat a jít dál s naději že to vyjde. Někdy to vyjít přeci musí…neboj! Sice je to velký zklamání a je to smutný, ale život jde dál a myslím, že se na nás to štěstí někdy usměje. Já mám teď ty nejnapínavější dny. V úterý jdu na krev..takže ještě pořád je dost času. Je mě dneska nějak divně, ale ty pocity se děsně střídaj. Někdy mám žaludek jako na vodě, někdy mám citlivý podbříško a pobolívá mě tam, pak mám zase nafouklý břicho a je mě dobře akorát když si lehnu. NO tak nevím nevím…Můžou to dělat ty hormony, a nebo MS která přijde co nevidět..vůbec se v tom mým těle nevyznám a tak se na to radši neupínám, že by to vyšlo. Tobě přeju hodně štěstí a aby ti čas rychle utíkal a mohla jsi jít na další KET. :palec:

• Citovat
  • Upravit
16.7.10 11:37

Ahojky holky, můžu si s Vámi chvíli psát? Jsem po 2. IVF a čekám na výsledky a jsem strašně nervozní a potřebuju se nějak zabavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.7.10 11:38

Co testík ten jsi si ještě nedělala?Takže jdeš na krev 15 den po Ketu?U mě v Ceru si 14,15 mám udělat test a na kontrolu 18-20 den.To už většinou vím,že je konec,protože vždy dorazí ta mrcha červená!!!
Jsi doma na neschopence.Já ted v srpnu plánuji,že si vezmu dovču na tři dny a pak půjdu do práce.
Já vím,že to čekání je hrozné a moc ovlivnit to nejde!Člověk na sobě pozoruje každou změnu.Jsou to hormony a určitě i psichyka.Držim palce moc moc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.7.10 11:41

Ahoj andílku,když už podstupuješ druhé IVF,tak kolik jsi měla pokusů v tom prvním IVF?? Kdy jsi byla na ET?Jinak moc držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
16.7.10 11:53

Právě že jsem si dělala testík 9. den po KETU, minule po ET jsem to 9. den dostala. Tentokrát nic. Ale byl negativní. Já jdu na krev 14. den po KET a o tom, kdy bych měla dělat test mi nikdo neřekl. Tak uvidíme…jsem teď doma na neschopence. V srpnu je dovča a v září máme svatbu, takže jestli to teď nedopadne, tak další pokus necháme až na říjen…
Andílku, držím pěsti! Byla jsi i na KET?

• Citovat
  • Upravit
624
16.7.10 12:00

Devátý den je opravdu brzo,takže to nic neznamená :wink:
Takže ten 14 den se rozhodne,doufám že ti to výjde!!
My jsme letos v červenci oslavili rok svatby.Minulý rok to bylo taky dost náročný,protože jsem v červnu měla mimoděložní těhu a uschopněná jsem byla 14 dní před svatbou.A dva měsíce po svatbě už jsem byla zas v nemocnici s druhý mimoděložním těhu!!
Holky mažu do práce na odpo..hezký odpoledne večer ještě mrknu pááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital