Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
11.10.10 09:57

neni zač :wink:
Jestly tě nechají tenhle cyklus ,tak půjdeš dřív ty,protože já stále čekám.Tak nám budu držet palce.
Hlavně napiš až budeš vědět více. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.10.10 10:01

ZLATI A už máš MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.10.10 10:08

jéé ty jsi tu.Přeji hezké ránko.
Právě,že ještě nemám.Měla by dorazit o víkendu,ale mám zkušenost,že po ket mě to zlobí a někdy to dostanu už o 3-4 dny dříve.No uvidim,vůbec by mě to nevadilo kdyby došla dřív už chci počítat.
Kdy jdeš do centra?Už jste mluvili o ketu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.10.10 10:13

Dobré ránko :mavam:
Já jdu do CAR v pátek, tak uvidíme. No já jsem byla u doktora 3.den menstruace, když jsem byla na krev na HCG. To jsem mu říkala, že to nevyšlo, že už mám 3.den MS a on mně objednal na pátek 15. Takže ten pátek bude asi 14.den cyklu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.10.10 10:29

Tak jestly chceš jít do toho ,tak se ho na to zeptej.
Já když šla na první Ket,tak mě doktor chtěl vidět už 10 den cyklu,abychom tu ovulaci nepropásli no a nakonec mě transfér dělali 16 den cyklu.Každý to má jinak.Psala tu jedna holčina třeba až 21 den.
Já ted po ketu půjdu druhý cyklus.Mám takový pocit,že se aspon pročistim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.10.10 10:39

No uvidíme, kdy to bude nejlepší, to se dozvím v pátek. Jinak spousta holek doporučuje pít kontryhelový čaj a musím říct, že ho doporočuje i moje babička a teta. Je skvělý na všechny ženské problémy, čistí a roste po něm sliznice, tak ho třeba zkus pít. Nemá se ale pít během MS. Já mám rosiče na vesnici, takže si ho sama sbírám, ale je i v lékárně porcovaný. Piju ho 1-2× denně a k tomu 2× denně ženský čaj. Snažím se dát po to IVF dokupy, ale popravdě mám pocit, že mi nikdy nic nebylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.10.10 10:55

Děkuji za radu.Už jsem o něm četla a asi si ho koupím.Já zas papám kyselinu listovou :wink:
Jinak přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.10.10 10:58

:-D není zač. Jo tu papám taky a ještě vitamínky, vitámín E a pupalkový olej, prý je to dobré na tu endometriózu, tak uvidíme, jestli to k něčemu povede :-D
Taky Ti přeji pěkný den, jsi v práci nebo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.10.10 11:36

Já mám dnes a zítra volníčko.Zítra jedu za mojí roční neteřinkou :-D .
Taky dnes sleduji on-line diskuzi s psycholožkou s Gestu kam docházím.Zvažuji totiž jestly k ní nezačnu docházet.Manžel si totiž myslí,že náš neuspěch může být v mé hlavě.Taky nerad vidí,když čtu na e-miminku,protože jsem pak s toho smutná a brečim,ale já brečim i když mě sestřenka pošle fotky svých dvou holek a píše co už umí.Je to se mnou těžké :-(
A co ty jseš doma nebo písankuješ z práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.10.10 11:43

S tou psychikou a psychologem mne to už taky napadlo. A manžel taky není rád, když se v tom moc vrtám, prý mám být v klidu a nemysletna to, že nejdůležitšjší je psychika, ale to se mu lehce řekne nemyslet na to.. A Ty chodíš k psycholožce často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.10.10 11:52

ne ještě jsem u ni nikdy nebyla,ale u nás v gestu je to služba kterou poskytují zdarma,když jsi jejich klienta,tak přemýšlim,že bych toho využila.Třeba to bude mít pozitivní vliv.Myslim si ,že na tom může něco být.Já se snažim být v pohodě.Dokonce o mém problému dokážu s každým otevřeně mluvit a vysvětlit jak to vše vlastně probíhá.U nás to vědí naši příbuzní,kamarádí i v práci,ale myslim si že nikdo nechápe čím procházím.Jak se menuje centrum v Ostravě?Třeba tam taky takovou službu mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.10.10 11:52

Jo a jsem na neschopence už od OPU, chtěla jsem být v klidu doma a nestresovat se v práci. Zůstanu na neschopence ještě do KET a pak se uvidí. Ale asi do práce, než bychom šli na 2IVF tak to bude asi trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.10.10 12:03

já jsem vždy po neuspěchu neschopenku ukončila,ale mezi pokusy jsem měla delší pauzy a hlavně by mě bylo blbé dlouho marodit,protože minulý rok když jsem měla mimoděložná těhotenství,tak jsem dlouho marodila.Ted dokonce na poslední Ket jsem měla týden dovolenou a až půjdu ted tak bych taky chtěla dovču a možná budu fugovat normálně.Psala tu jedna holky,že čtyři dny po ET šla na svatbu kde i tancovala a šla spát ve tři ráno a vyšlo ji to.
Koukám,že máte ještě tři mrazáčky.Budou vám je dávat všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.10.10 14:39

Ahoj! Mam endometriozu a po prvnim neuspesnem IVF. Osmy den po IVF jsem dostala MS a ta mi dodnes neskoncila, uz je to 14 dni a mam porad bolesti v podbrisku a spinim. Citim se hrozne, mam natekle prsy. Ma nekdo podobne zkusenosti? Je to normalni? jsem apaticka a zoufala… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.10.10 16:40

Ahoj Sade,já když prodělala první ET 2 embriejk a dostala MS,tak mě trvala osm dní a byla strašně silná a sem tam bolesti bříška,ale radči si zavolej a nebo zajdi k lékaři.Myslim si ,že to je protože proděláme tu stimulku,narkoza,odběr vajíček atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí