Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
![]()
BERGLE máš pravdu, dáme 3 ![]()
SADE Ty jsi v Norsku???????? Tééda
A kolik tam pak máte teda pokusů?
Ivčo, myslím si, že v Gyncentru s tím taky nebudou mít problém dát ti 3 mimuška a snad to budou bojovníci a dopadne to vše dobře. Takže zítra kontrola a o víkendu transfér? Jak si spokojená s Gyncentrem. Já jsem taky z Ostravy, ale raději jezdím do Olomouce a na transféry do Brna do Reprofitu.
V centrech nemají problém dát tři jen nesmíš být žádný hubeňdor
To se pak bojí abys ty tři mimísky fyzycky zvládla !!!
Dobré ránko zlatko, tak tam bude asi můj problém. Když jsme měli při 1IVF 3 vajíčka tak jsem byla rozhodnuta, že chci všechny, ale doktor mi to v žádném případě nechtěl dovolit no a když jsem si volala druhý den tak už byli jen 2 a vše bylo rozhodnuto, ale já jsem byla přesvědčena, že 3 zvládnu, ale v Reprofitu 3 vajíčka opravdu nechcou dátat. Je pak hodně psychicky náročné rozhodování o redukci.
jo to máš pravdu musí to být těžké rozhodnutí o té redukci
![]()
Jak se cítíš?Já myslim,že máš velké šance,protože jsou embrijka čerstvá.Já už těm svým mrazáčkům moc nevěřím
![]()
Na netu jsou spíš holky co těhotněj po ET než po KET.
A po KET je i menší procento asi jen 25%
![]()
Na procenta nehleď, mám známou, která má pěkného klučinu z KET a to si dávali mimuška po jednom, aby měli víc pokusu
a jednou to prostě musí vyjít. Cítím se pořád stejně a abych pravdu řekla moc tomu nevěřím, ale když se štěstí unaví tak si snad sedne i na mě
No 27.10 se to ukáže na testu.
Díky,ale taky tomu u sebe moc nevěřím ![]()
Myslíš ,že to vydržíš netestit,tak dlouho???
Já jsem to nikdy nevydržela,ale pak jsem vždy byla smutná.Naposledy jsem 10 den měla uplně nepatrného ducha,ale 12 den už nic,tak se u mě asi něco dělo,ale vzdaly to ![]()
No poprvé jsem to vydržela, protože jsem měla zákaz od manžela a já jsem měla strach z neúspěch, že jsem si vlastě sama oddalovala to zklamání. Takže myslím, že to vydržím. Jsem asi moc velký pesimista, ale když se na to neupínám tak to asi pak míň bolí. Jednou to ale přece už musí vyjít
a my budeme bojovat do vyčerpání všech sil a peněz
![]()
Já se taky budu snažit vyčkat co nejdéle.
Posledně jsem 10 dní ležela až pak jsem šla do práce.Ted se chci od začátku chovat jako bych nic nepodstoupila.První 3 dny budu v klidu ,ale pak práce,návštěvy,procházky atd. Jen žádné namáhavé věci!!!
Bergle píše:
Ivčo, myslím si, že v Gyncentru s tím taky nebudou mít problém dát ti 3 mimuška a snad to budou bojovníci a dopadne to vše dobře. Takže zítra kontrola a o víkendu transfér? Jak si spokojená s Gyncentrem. Já jsem taky z Ostravy, ale raději jezdím do Olomouce a na transféry do Brna do Reprofitu.
BERGLI já nevím, jestli dělají v Gyncentru transféry o víkendu. Teda jestli tam o víkendu vůbec někdo je
Jinak zatím spokojená jsem, nemám s nimi žádný problém, uvidíme zítra. Jinak oni tam taky 3 zavádět nechtějí, na druhou stranu tomu nevěřím, že by se všechny 3 chytly.
zlatko píše:
Tak se mějte snažilky pááááááááááá
Páááááááááá ZLATI
![]()
Ahojte holčiny,dnes asi sluníčko nevyleze
![]()
Ivvčo ddej vědět ,jak jsi dnes dopadla v ceru.
Já už dnes začínám cítit ,že MS přichází,tak brzo začnu počítat
![]()
Ahoj Zlatko, to je asi jediný okamžik, kdy se na menstruaci ženská těší. Tak ti přeji ať co nejdříve dorazí ať se můžeš začít připravovat na KET a budu držet palečky aby byl úspěšný.
![]()