Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kéž by ti to vyšlo.Člověk by zaplatil i víc,kdyby věděl,že je to 100%.Já vím,že se moc ptám,ale zjistili ti nějákou diagnozu?
zlatko píše:
Kéž by ti to vyšlo.Člověk by zaplatil i víc,kdyby věděl,že je to 100%.Já vím,že se moc ptám,ale zjistili ti nějákou diagnozu?
neprůchodná levá strana a z části pravá,takže jiná možnost nebyla.klasicky prostě ne a ne… ![]()
Sade měly bys zajít k lékaři at tě vyšetří.
Jestly jsi byla těhotná musí ti naměřit HCG ,které bude pomalu klesat až bude na 0.Jestly se tělo s potratem vypořádalo samo a nebudeš muset podstoupit kerytáž(nevím jestly je to dobře napsané),tak na KET můžeš jít další cyklus.
kdyby mi nevyslo me mimi, tak macechu bych brala. Byla bych dobra macecha. ![]()
Liduš a kdy se máš testit, já příští středu, tak snad to dobře dopadne. ![]()
…tak to musíš na svýho......
třeba jsi macecha ani o tom nevíš-vím,blbý vtip,ale proím neber to tak,ber to opravdu jako vtip.. ![]()
Bergle píše:
Liduš a kdy se máš testit, já příští středu, tak snad to dobře dopadne.
v pátek 29.10-to je hrozná doba......
Ja bych sla k lekari hned, ale on me nechce. Nezajima ho to zatim…Musim cekat do patku na dnesni odber krve hCG. Nastesti je mi uz dobre, ikdyz porad trosku krvacim.Stalo se ti to nekdy taky?
Takže špatné vejcovody
Já už nemám ani jeden,ale stále věřím,že to dobře dopadne.Když ten jeden máš průchodný jen z části,tak by to přirozeně mohlo jít.Kamarádka otěhotněla a měla 1% na přirozené početí jedním ucpaným vejcovodem.
vtip je dobry. mohla bych se zeptat, ale vim, ze je mi verny. Ale na druhou stranu je mozna dobre, ze mi nejde moc otehotnet, protoze s tema jeho spermiema bychom meli uz tak 12 deti minimalne!
![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 19:22
zlatko píše:
Takže špatné vejcovodyJá už nemám ani jeden,ale stále věřím,že to dobře dopadne.Když ten jeden máš průchodný jen z části,tak by to přirozeně mohlo jít.Kamarádka otěhotněla a měla 1% na přirozené početí jedním ucpaným vejcovodem.
on k tomu ještě přibyl úraz mého muže-pád ze 3 patra.......
do konce týdne se objednám v centru na kontrolní ultrazvuk
![]()
Půjdu ve středu a ty budeš nejspíš testit,tak snad přinesem dobré zprávičky
![]()
Doufejme,že to klapne.problém neměli-jako samoplátce si můžu určovat podmínky.....a pokud se moje vyhlídky tím zvýší,tak jim to nevadí..