Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hezká česká jmena
![]()
No ty záda by také mohlo patřit k těhotenství.
No a nějáké jiné pocity?Já abych věděla až se budu taky pozorovat
Bolí tě prsa?
Holky moje, dneska u toho jen bulím
Liduš tak moc ti to přeju a dává mi to sílu bojovat do vyčerpání.
Jen si tak říkám, když se ty čárky objevili tak brzy, aby tan náhodou nebyli všechny 3 mimuška co sis nechala dát. Celou dobu nic a pak hned 3 to by se Vám ta rodina pěkně rozrostla ![]()
Zlati a tebe čeká zítra jen kontrola nebo už i KET? Prosím tě raději se nepozoruj, jinak z toho zblbneš. Taky mám vždy pocit, že mám snad všechny příznaky těhu a nakonec nic
Tak bych si přála, aby na testu byla zítra změna než na kterou jsem za těch 5 let zvykla ![]()
jen kontrola před Ket.Bude to 12 den cyklu a ketík jsem už měla dvakrát a vždy se konal 16 den cyklu.To je v neděli,ale v caru nikdo není,tak když se embryjka rozmrazí a vydrží,tak asi půjdu bud v sobotu a nebo až v pondělí.Uvidím co my doporučí.Radči bych šla v sobotu.Manžel má volno,tak mě může přivéz a pak odvéz v pondělí se v práci nemůže uvolnit,ale bude muset,protože MHD po transféru jet nemohu ![]()
Takže tento týden už budeš mít mimíska u sebe a čeká tě lenošení u TV a neustále hladění bříška
Zlati takže teď už raději jen pozitivní myšlení ať se jim u tebe líbí ju?
![]()
zlatko píše:
hezká česká jmena![]()
No ty záda by také mohlo patřit k těhotenství.
No a nějáké jiné pocity?Já abych věděla až se budu taky pozorovatBolí tě prsa?
a jaaaaaak...... ![]()
Bergle píše:
Holky moje, dneska u toho jen bulímLiduš tak moc ti to přeju a dává mi to sílu bojovat do vyčerpání.
Jen si tak říkám, když se ty čárky objevili tak brzy, aby tan náhodou nebyli všechny 3 mimuška co sis nechala dát. Celou dobu nic a pak hned 3 to by se Vám ta rodina pěkně rozrostla
noooo,to by bylo zajimavy......jednoho tady mam-je mu 18-nekdy teda na zabiti..........ne,3 tam urcite nebudou.To si myslim,ze by to bylo znat vic.....A nebrec prosimte,taky se dockas…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vis co ja probulila noci a kdyz jsem videla kocarek......
Bergle píše:
Takže tento týden už budeš mít mimíska u sebe a čeká tě lenošení u TV a neustále hladění bříškaZlati takže teď už raději jen pozitivní myšlení ať se jim u tebe líbí ju?
![]()
jsi podstatne mladsi jak ja-mas jeste hodne sanci!!!!!!!!!
![]()
To máš pravdu, že jsem mladší, ale jak dlouho a kolik peněz do toho musí člověk investovat, aby pochopil, že dítě mít nebude a začne normálně žít. Ono to totiž nejde do nekonečna
a proto tě obdivuji, pro tvou trpělivost a sílu. Budu bržet palečky, aby si to dotáhla až do úspěšného konce
![]()
Bergle píše:
To máš pravdu, že jsem mladší, ale jak dlouho a kolik peněz do toho musí člověk investovat, aby pochopil, že dítě mít nebude a začne normálně žít. Ono to totiž nejde do nekonečna![]()
a proto tě obdivuji, pro tvou trpělivost a sílu. Budu bržet palečky, aby si to dotáhla až do úspěšného konce
![]()
Dekuji za palecky,taky ti je drzim,aby to i u tebe dobre dopadlo
.Me snazeni v prepoctu na penize je za poslednich 18 mesicu cca 100000,–…o nervech nemluvě.....
A to mě na tom štve, místo aby jsme ty penzky investovali to našeho mimuška, tak to investujem do pokusu o mimuška, ale alkoholici nebo narkomani mají léčbu zdarma.
No a to nemluvím o soukromém životě, protože od té doby co se snažíme s manželem o mimuško tak už se nemilujeme, ale jen vyrábíme děti.....
![]()
Bergle píše:
A to mě na tom štve, místo aby jsme ty penzky investovali to našeho mimuška, tak to investujem do pokusu o mimuška, ale alkoholici nebo narkomani mají léčbu zdarma.
No a to nemluvím o soukromém životě, protože od té doby co se snažíme s manželem o mimuško tak už se nemilujeme, ale jen vyrábíme děti.....![]()
tak s tim souhlasim.U nas to s milovanim neni tak zhavy-co je muz po uraze,tak to prostě nejak nejde-nehrotim to,neřeším to.......ono se to srovna-chce to čas......
holky dobrou noc,byli jsme u manžela rodiču a ted jdem do hajan.Bergle ještě jednou tfuj tfuj tfuj a zítra nám napiš pááááá
![]()
no a kdyz to nahodou ,ale opravdu nahodou budou 2 kluci,tak druhy bude Pavel-po mem otci,ktery se nedockal…