Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
27.10.10 16:20

Liduš přeju ti, aby tam opravdu byli jen ty 2 ať nemusíš řešit žádné dilema co s tím třetím. Dvojčátka stačí až nad hlavu :andel: :andel: a kdy se chystáš k doktorovi na kontrolu, popřípadě na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 17:32
Bergle píše:
Liduš přeju ti, aby tam opravdu byli jen ty 2 ať nemusíš řešit žádné dilema co s tím třetím. Dvojčátka stačí až nad hlavu :andel: :andel: a kdy se chystáš k doktorovi na kontrolu, popřípadě na ultrazvuk?

v pátek jdu na krev a za dalších 14 dní na UTZ.Víš,já bych dilema co s třetím neřešila-když to má být,ať to tak je......Když si vezmu,že to řeším 15 let,tak to vychází každých 5 let jedno… :lol: No a navíc kdysi dávno mi jedna cikánka četla v ruce,že budu mít 3 děti.....

• Citovat
  • Upravit
463
27.10.10 17:41

Liduš tak teď jsem se dnes poprvé zasmála :-D Doufám, že za 14 dní napíšeš jak ti to dopadne. Mam sice 55kg, ale říkala jsem si, že kdybych někdy čekala trojčátka, tak bych raději 9 měsícu ležela jak placka než abych 1 dala pryč, ale asi by to chtělo větší auto a barák ...... :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 17:47
Bergle píše:
Liduš tak teď jsem se dnes poprvé zasmála :-D Doufám, že za 14 dní napíšeš jak ti to dopadne. Mam sice 55kg, ale říkala jsem si, že kdybych někdy čekala trojčátka, tak bych raději 9 měsícu ležela jak placka než abych 1 dala pryč, ale asi by to chtělo větší auto a barák ...... :-D :-D :-D :-D

Jasný,budu vše hlásit..... :lol: Tak já mám 70 kilo a 175 výška,tak to snad ustojím......Baráček máme,auto veliký taky...... :mrgreen: Auto:Chrysler Grand Voyager-7 míst......

• Citovat
  • Upravit
463
27.10.10 18:05

Tak to je malé auto. 3 děti nevlastní 3 se v létě narodí a řidič, takže jeden dospělák zůstene doma a o kočárcích nemluvím :-D :-D :-D :-D Dělám si srandu, moc ti ty mimuška přeji ať už jich bude 1-3. Já bych za to dala všechno na světě.
Taky máme 7 místné auto Mazdu 5, už nám do něj chybí jen ty děti :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 18:19
Bergle píše:
Tak to je malé auto. 3 děti nevlastní 3 se v létě narodí a řidič, takže jeden dospělák zůstene doma a o kočárcích nemluvím :-D :-D :-D :-D Dělám si srandu, moc ti ty mimuška přeji ať už jich bude 1-3. Já bych za to dala všechno na světě.
Taky máme 7 místné auto Mazdu 5, už nám do něj chybí jen ty děti :-( :cry:

tak ti 3 dospěláci-bydlí s námi jen jeden,druhý se snaží žít vlastní život,s třetím se nestýkáme…Sumasumárum by jsme se měli do auta vejít,protože ten nejmladší rádoby dospělák s námi nikam nechce-prý je dospělý …ha ha..... :lol: :lol: takže já,řidič,3 prťata a kočárky se vejdou v pohodě. a to di ještě chceme na jaře pořídit pejska-Jack russel terier

• Citovat
  • Upravit
463
27.10.10 18:55

No vidím, že v to máš jasno :-D :-D Proč zrovna toto plemeno? Máš zjištěno co toto plemeno potřebuje? Znám pár lidí co mají Jacka russla a nevím nevím :think: :think: Já miluji psi a Meggi je jak naše dítě.Taky uvažujeme, že by jsme si přibrali příští rok ještě jednu fenku buď štěně naší Meggi nebo Gordon setra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 19:18
Bergle píše:
No vidím, že v to máš jasno :-D :-D Proč zrovna toto plemeno? Máš zjištěno co toto plemeno potřebuje? Znám pár lidí co mají Jacka russla a nevím nevím :think: :think: Já miluji psi a Meggi je jak naše dítě.Taky uvažujeme, že by jsme si přibrali příští rok ještě jednu fenku buď štěně naší Meggi nebo Gordon setra.

vím o tom plemeni vše.....Kamarádka má čubinku a je milionová-ano,je to pes svéhlavička........

• Citovat
  • Upravit
624
27.10.10 19:37

Ahoj děvčata,tak od pejsků zas k miminkům :wink:
Sliznice je vysoká,folikuli 20mm,tak jdu ještě v pátek dopoledne na kontrolu a jak jsem řikala v sobotu nebo v pondělí bude transfér.Držte palce at jsou mrazáčci k světu.
Juck rassela má můj známý a dává jim pěkně zabrat!
No já si vybrala Bígla a to bude asi něco podobného :mrgreen: No manžel mě ho zakázal.On by chtěl velkého pejska a aby se dal vychovat.
Já ,ale velkého nechci.Radči bych něco středního.
Nemáme ještě dodělanou zahradu,tak musíme počkat.Nejdřív mimíska a pak pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
27.10.10 20:48
zlatko píše:
Ahoj děvčata,tak od pejsků zas k miminkům :wink:
Sliznice je vysoká,folikuli 20mm,tak jdu ještě v pátek dopoledne na kontrolu a jak jsem řikala v sobotu nebo v pondělí bude transfér.Držte palce at jsou mrazáčci k světu.
Juck rassela má můj známý a dává jim pěkně zabrat!
No já si vybrala Bígla a to bude asi něco podobného :mrgreen: No manžel mě ho zakázal.On by chtěl velkého pejska a aby se dal vychovat.
Já ,ale velkého nechci.Radči bych něco středního.
Nemáme ještě dodělanou zahradu,tak musíme počkat.Nejdřív mimíska a pak pejska.
:kytka: :kytka: tak já na tebe budu hooooooodně myslet…a vidím to u tebe spíš na sobotu :palec:
  • Citovat
  • Upravit
624
27.10.10 22:00

Děkuji a dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.10.10 22:24

Zlatko tak to jsou dobré zprávy, jak to v tobě pěkně funguje a připravuješ se na příchod mimísek, budu ti moc držet palečky :palec: :palec:
Já jsem si dnes večer zašla zahrát volejbal. Trochu vybít energii po tom 14 dením lenošení :dance:
PS: prosím tě hlavně né Bígla, tvrdohlavý pes, špatně vychovatelný a neustále zdrhá. S tím plemenem by si za chvíli měla nezvy v kýblu a vlasy samá šedina :-D
Tak dobrou noc nebo dobré ráno papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
28.10.10 06:48

Dobré ranko kočiny :kytka: ,omlouvám se,ale vřera jsem se sem večer už nedostala-boj o PC..... :cert:

• Citovat
  • Upravit
2244
28.10.10 08:49

Dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam:
BERGLI je mi to moc líto :hug: :hug: :hug:
ZLATI moc držím pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.10.10 09:20

Hezké sváteční ránko, je někdo z vás dnes v práci :-( Já mám naštěstí dovolenou :dance: jinak bych dnes byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí