Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Liduš přeju ti, aby tam opravdu byli jen ty 2 ať nemusíš řešit žádné dilema co s tím třetím. Dvojčátka stačí až nad hlavu
a kdy se chystáš k doktorovi na kontrolu, popřípadě na ultrazvuk?
Bergle píše:
Liduš přeju ti, aby tam opravdu byli jen ty 2 ať nemusíš řešit žádné dilema co s tím třetím. Dvojčátka stačí až nad hlavu![]()
a kdy se chystáš k doktorovi na kontrolu, popřípadě na ultrazvuk?
v pátek jdu na krev a za dalších 14 dní na UTZ.Víš,já bych dilema co s třetím neřešila-když to má být,ať to tak je......Když si vezmu,že to řeším 15 let,tak to vychází každých 5 let jedno…
No a navíc kdysi dávno mi jedna cikánka četla v ruce,že budu mít 3 děti.....
Liduš tak teď jsem se dnes poprvé zasmála
Doufám, že za 14 dní napíšeš jak ti to dopadne. Mam sice 55kg, ale říkala jsem si, že kdybych někdy čekala trojčátka, tak bych raději 9 měsícu ležela jak placka než abych 1 dala pryč, ale asi by to chtělo větší auto a barák ......
![]()
Bergle píše:
Liduš tak teď jsem se dnes poprvé zasmálaDoufám, že za 14 dní napíšeš jak ti to dopadne. Mam sice 55kg, ale říkala jsem si, že kdybych někdy čekala trojčátka, tak bych raději 9 měsícu ležela jak placka než abych 1 dala pryč, ale asi by to chtělo větší auto a barák ......
![]()
![]()
![]()
Jasný,budu vše hlásit.....
Tak já mám 70 kilo a 175 výška,tak to snad ustojím......Baráček máme,auto veliký taky......
Auto:Chrysler Grand Voyager-7 míst......
Tak to je malé auto. 3 děti nevlastní 3 se v létě narodí a řidič, takže jeden dospělák zůstene doma a o kočárcích nemluvím
Dělám si srandu, moc ti ty mimuška přeji ať už jich bude 1-3. Já bych za to dala všechno na světě.
Taky máme 7 místné auto Mazdu 5, už nám do něj chybí jen ty děti
![]()
Bergle píše:
Tak to je malé auto. 3 děti nevlastní 3 se v létě narodí a řidič, takže jeden dospělák zůstene doma a o kočárcích nemluvím![]()
![]()
![]()
Dělám si srandu, moc ti ty mimuška přeji ať už jich bude 1-3. Já bych za to dala všechno na světě.
Taky máme 7 místné auto Mazdu 5, už nám do něj chybí jen ty děti![]()
tak ti 3 dospěláci-bydlí s námi jen jeden,druhý se snaží žít vlastní život,s třetím se nestýkáme…Sumasumárum by jsme se měli do auta vejít,protože ten nejmladší rádoby dospělák s námi nikam nechce-prý je dospělý …ha ha.....
takže já,řidič,3 prťata a kočárky se vejdou v pohodě. a to di ještě chceme na jaře pořídit pejska-Jack russel terier
No vidím, že v to máš jasno
Proč zrovna toto plemeno? Máš zjištěno co toto plemeno potřebuje? Znám pár lidí co mají Jacka russla a nevím nevím
Já miluji psi a Meggi je jak naše dítě.Taky uvažujeme, že by jsme si přibrali příští rok ještě jednu fenku buď štěně naší Meggi nebo Gordon setra.
Bergle píše:
No vidím, že v to máš jasno![]()
Proč zrovna toto plemeno? Máš zjištěno co toto plemeno potřebuje? Znám pár lidí co mají Jacka russla a nevím nevím
![]()
Já miluji psi a Meggi je jak naše dítě.Taky uvažujeme, že by jsme si přibrali příští rok ještě jednu fenku buď štěně naší Meggi nebo Gordon setra.
vím o tom plemeni vše.....Kamarádka má čubinku a je milionová-ano,je to pes svéhlavička........
Ahoj děvčata,tak od pejsků zas k miminkům ![]()
Sliznice je vysoká,folikuli 20mm,tak jdu ještě v pátek dopoledne na kontrolu a jak jsem řikala v sobotu nebo v pondělí bude transfér.Držte palce at jsou mrazáčci k světu.
Juck rassela má můj známý a dává jim pěkně zabrat!
No já si vybrala Bígla a to bude asi něco podobného
No manžel mě ho zakázal.On by chtěl velkého pejska a aby se dal vychovat.
Já ,ale velkého nechci.Radči bych něco středního.
Nemáme ještě dodělanou zahradu,tak musíme počkat.Nejdřív mimíska a pak pejska.
zlatko píše:
Ahoj děvčata,tak od pejsků zas k miminkům
Sliznice je vysoká,folikuli 20mm,tak jdu ještě v pátek dopoledne na kontrolu a jak jsem řikala v sobotu nebo v pondělí bude transfér.Držte palce at jsou mrazáčci k světu.
Juck rassela má můj známý a dává jim pěkně zabrat!
No já si vybrala Bígla a to bude asi něco podobnéhoNo manžel mě ho zakázal.On by chtěl velkého pejska a aby se dal vychovat.
Já ,ale velkého nechci.Radči bych něco středního.
Nemáme ještě dodělanou zahradu,tak musíme počkat.Nejdřív mimíska a pak pejska.
Zlatko tak to jsou dobré zprávy, jak to v tobě pěkně funguje a připravuješ se na příchod mimísek, budu ti moc držet palečky
![]()
Já jsem si dnes večer zašla zahrát volejbal. Trochu vybít energii po tom 14 dením lenošení ![]()
PS: prosím tě hlavně né Bígla, tvrdohlavý pes, špatně vychovatelný a neustále zdrhá. S tím plemenem by si za chvíli měla nezvy v kýblu a vlasy samá šedina ![]()
Tak dobrou noc nebo dobré ráno papa
Dobré ranko kočiny
,omlouvám se,ale vřera jsem se sem večer už nedostala-boj o PC..... ![]()
Dobré ránko
![]()
BERGLI je mi to moc líto
![]()
ZLATI moc držím pěstičky ![]()
Hezké sváteční ránko, je někdo z vás dnes v práci
Já mám naštěstí dovolenou
jinak bych dnes byla.