Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
DIPLOM já myslím, že na potvrzení čekat nemusíme, to je jasný těhu
, ale spíš na hodnotu toho HCG a pak, kolik jich je
![]()
Ahoj holky,moc děkuji,že na mě myslíte ![]()
Doktorka mě zkontrolovala a zjistila,že jsem po ovulaci,protože folikuly už byly pryč,tak volala do laborky embryologům a ty řekli,že na sobotu už je pozdě,aby embryjka rozmrazili,tak mě naplánovali až na ponděli
Nemám z toho dobrý pocit,doktorka vypadlala,tak nejistě když mě objednávala,ale když jsem se ji zeptala jestly to vadí, řekla,že horší je tam dávat dřív než později,tak nevim co si o tom mám myslet.Rozmražovat už je začnou zítra,tak se budou chvilku kultivovat
jsou to totiž prvojádra.Ptala jsem se jestly se za tu kultivaci platí a ona řekla,že normálně jo,ale my to necháme být.Co si o tom myslíte??????
Ahoj Zlatko a nechceš to raději odložit na listopad? Mám pocit, že je to najednou nějaké divoké, nechci tě nějak strašit, ale každý neúspěšná pokus je pak náročný hlavně na srovnání se s tím. Já za sebou nic takového nemám, tak nemám žádné zkušenosti, abych ti poradila správně, ale nevím nevím, každopadně bych ti to moc přála, aby sis nadělila ten nejlepší dáreček na svou třícítku. ![]()
No ale doktorka se vůbec nezmínila,že by se to mělo odložit.Ovulaci jsem měla nejspíš včera,pŕotože ve středu,tam folikuly ještě byly.Normálně bych šla 16 den což bude neděle,ale v neděli v caru nepracují.Oba poslední kety jsem měla 16 den.Ted to bude 17den to zas neni takový rozdíl a třeba když to ted bude jinak než předtím,tak to klapne.A ještě k tomu embrijka budou kultivované ![]()
Zlati nechci tě nějak plašit nebo strašit. Bobužel my jsme Ket opravdu neměli tak nevím a doktoři ví asi nejlíp co je správné, třeba to opravdu bude změna s tím nejlepším výsledkem
Takže si manžel musí brát dovču, aby se zůčastnil tvého začátku těhotenství ![]()
To nemůže ,jen se bude muset uvolnit z práce,aby mě mohl odvézt domů.Tohle jsou fakt nervy.Snad to vyjde.
Zlatko tak mu pak povykládáš jaké to bylo, když si otěhotněla a on u toho nebyl
![]()
U nás v Caru vždy po ET prohlásí větu " tak a jste těhotná" a já se pak modlím, aby to vydrželo 9 měsíců
zatím to neklaplo, ale příště ..... ![]()
Tentokrát to máš se samou změnou a každá změna oproti neúspěšnému pokusu je dobrá ![]()
Bergle moc děkuji.Celý den hledám nějáké info na netu,ale neuspěšně
No jdu do toho už to mám naplánované a zítra se mimísci začnou rozmrazovat
Snad by to nemělo ,tak vadit,protože sliznice je narostlá a vajíčka k tomu nepotřebuji,ale moc děkuji za tvůj názor
Ted se zas začnu rozmýšlet jestly zůstat doma nebo jít do práce,tam musim už ve čtvrtek. ![]()
Ahoj holky ![]()
ZLATi já taky nevím, ale myslím, že to ten 17 den nevadí. Já šla taky na kontrolu před KETem 15 den a kdybych měla dobrou sliznici, tak taky bych měla transfér asi ten 17 den, nebo tak nějak
. Každopádně Ti moc držím palečky holka ![]()
Ahoj Ivvčo
děkuji ![]()
A co ty?Kdy vlasně jdeš zas k lékaři?Ty bys mohla na ketík ke konci listopadu?
zlatko píše:
Ahoj Ivvčoděkuji
A co ty?Kdy vlasně jdeš zas k lékaři?Ty bys mohla na ketík ke konci listopadu?
Zlati já čekám na MS, měla být dnes, ale nic
. Tak až příjde, od prvního začnu jíst hormony na sliznici a 15.den mám jít k lékaři.
A co papáš za hormony?Ty máš asi dlouhý cyklus,že jdeš tak pozdě
Já mám cyklus jen 25 dní,tak na kontrolu chodim už 12 den.Tak už se ti to blíží.Opravdu tady na netu je těhotenská vlna.Jsou tu těhotné i po ketech.Mám s toho dobrý pocit ![]()
ahojky,výsledky bodou mezi 13,30-14…mají toho prý nějak moc......