Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kaktusovka
29.10.10 12:23

ahojky,výsledky bodou mezi 13,30-14…mají toho prý nějak moc......

• Citovat
  • Upravit
463
29.10.10 12:28

Takže musíme ještě vydržet na potvrzení tvého těhu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.10.10 13:04

Ahoj holky :mavam:
DIPLOM já myslím, že na potvrzení čekat nemusíme, to je jasný těhu :pankac: , ale spíš na hodnotu toho HCG a pak, kolik jich je :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.10.10 14:34

Ahoj holky,moc děkuji,že na mě myslíte :hug:
Doktorka mě zkontrolovala a zjistila,že jsem po ovulaci,protože folikuly už byly pryč,tak volala do laborky embryologům a ty řekli,že na sobotu už je pozdě,aby embryjka rozmrazili,tak mě naplánovali až na ponděli :-( Nemám z toho dobrý pocit,doktorka vypadlala,tak nejistě když mě objednávala,ale když jsem se ji zeptala jestly to vadí, řekla,že horší je tam dávat dřív než později,tak nevim co si o tom mám myslet.Rozmražovat už je začnou zítra,tak se budou chvilku kultivovat :-) jsou to totiž prvojádra.Ptala jsem se jestly se za tu kultivaci platí a ona řekla,že normálně jo,ale my to necháme být.Co si o tom myslíte??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.10.10 14:35

Diplom :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.10.10 14:59

Ahoj Zlatko a nechceš to raději odložit na listopad? Mám pocit, že je to najednou nějaké divoké, nechci tě nějak strašit, ale každý neúspěšná pokus je pak náročný hlavně na srovnání se s tím. Já za sebou nic takového nemám, tak nemám žádné zkušenosti, abych ti poradila správně, ale nevím nevím, každopadně bych ti to moc přála, aby sis nadělila ten nejlepší dáreček na svou třícítku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.10.10 15:05

No ale doktorka se vůbec nezmínila,že by se to mělo odložit.Ovulaci jsem měla nejspíš včera,pŕotože ve středu,tam folikuly ještě byly.Normálně bych šla 16 den což bude neděle,ale v neděli v caru nepracují.Oba poslední kety jsem měla 16 den.Ted to bude 17den to zas neni takový rozdíl a třeba když to ted bude jinak než předtím,tak to klapne.A ještě k tomu embrijka budou kultivované :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.10.10 15:16

Zlati nechci tě nějak plašit nebo strašit. Bobužel my jsme Ket opravdu neměli tak nevím a doktoři ví asi nejlíp co je správné, třeba to opravdu bude změna s tím nejlepším výsledkem :palec: :palec: :andel: Takže si manžel musí brát dovču, aby se zůčastnil tvého začátku těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.10.10 15:28

To nemůže ,jen se bude muset uvolnit z práce,aby mě mohl odvézt domů.Tohle jsou fakt nervy.Snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.10.10 15:41

Zlatko tak mu pak povykládáš jaké to bylo, když si otěhotněla a on u toho nebyl :-D :-D
U nás v Caru vždy po ET prohlásí větu " tak a jste těhotná" a já se pak modlím, aby to vydrželo 9 měsíců :-( zatím to neklaplo, ale příště ..... :?:
Tentokrát to máš se samou změnou a každá změna oproti neúspěšnému pokusu je dobrá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.10.10 19:07

Bergle moc děkuji.Celý den hledám nějáké info na netu,ale neuspěšně :-( No jdu do toho už to mám naplánované a zítra se mimísci začnou rozmrazovat :-) Snad by to nemělo ,tak vadit,protože sliznice je narostlá a vajíčka k tomu nepotřebuji,ale moc děkuji za tvůj názor :wink: Ted se zas začnu rozmýšlet jestly zůstat doma nebo jít do práce,tam musim už ve čtvrtek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.10.10 10:58

Ahoj holky :mavam:
ZLATi já taky nevím, ale myslím, že to ten 17 den nevadí. Já šla taky na kontrolu před KETem 15 den a kdybych měla dobrou sliznici, tak taky bych měla transfér asi ten 17 den, nebo tak nějak :nevim: . Každopádně Ti moc držím palečky holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.10.10 11:23

Ahoj Ivvčo :mavam: děkuji :hug:
A co ty?Kdy vlasně jdeš zas k lékaři?Ty bys mohla na ketík ke konci listopadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.10.10 11:34
zlatko píše:
Ahoj Ivvčo :mavam: děkuji :hug:
A co ty?Kdy vlasně jdeš zas k lékaři?Ty bys mohla na ketík ke konci listopadu?

Zlati já čekám na MS, měla být dnes, ale nic :nevim: . Tak až příjde, od prvního začnu jíst hormony na sliznici a 15.den mám jít k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.10.10 11:59

A co papáš za hormony?Ty máš asi dlouhý cyklus,že jdeš tak pozdě :think: Já mám cyklus jen 25 dní,tak na kontrolu chodim už 12 den.Tak už se ti to blíží.Opravdu tady na netu je těhotenská vlna.Jsou tu těhotné i po ketech.Mám s toho dobrý pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí