Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivčo tak to je mi líto, tak honem vitamíny a ovoce,ať si zdravá. ![]()
Ahoj Bergle ![]()
Já na transféru byla 1.11. takže žádné velké počty
.Měla bych testit 14tého ale možná to zkusím dřív ![]()
Zlatko seš si tím jistá? Moc bych ti to přála, ale už to máš přece za pár, to vdržíš. ![]()
no uvidíme,ale zas kdyby byl aspoň duch a pak by to stejně nevyšlo,tak bych věděla,že se něco dělo ![]()
Bergle píše:
Ahoj Ivčo, nepokoušej Zlatku !!!
Ahoj BERGLI, když já jsem napnutá jak struna ![]()
Jak se máš?
Taky jsem napnutá a moc bych to Zlatce přála, ale ještě je brzy.
Já se mám dobře, 24.11 jedeme do centra domluvit se co dal tak snad se něco pohne, doufám ![]()
A co ty, jak se cítíš? V kolik jdeš v pátek na kontrolu?
Bergle píše:
Taky jsem napnutá a moc bych to Zlatce přála, ale ještě je brzy.
Já se mám dobře, 24.11 jedeme do centra domluvit se co dal tak snad se něco pohne, doufám
A co ty, jak se cítíš? V kolik jdeš v pátek na kontrolu?
Bergli já mám zítra kontrolu na půl 11. Ale není mi pořád moc dobře, možná to odložím.
Ahoj Holky
![]()
Ted jsem se rozhodla,že testovat budu až v pondělí.
Chtěla jsem dnes,ale mám takový strach,že to nevyšlo,že to zatím ani nechci vědět.
Děkuji za podporu
Holky držím vám pěstičky at vám to vše vyjde!!Ivvčo,tak dej vědět jestly jdeš do toho nebo budeš ještě čekat ![]()
Holky ,když se mě embrijko kultivovalo dva dny před transférem, nevíte jestly se to počítá např.dnes je to 12 dní + 2PK =14,takže kdybych si test udělala,tak by mělo být něco vidět???
Ale nebojte já si ho neudělám…
Ahojky Zlati, PK se určitě nepočítá. U nás v centru i když máš PK 5 dní tak si stejně máš test dělat až po 14 dnech. Je to hlavně o tom, kdy se embrijko zahnízdí. Držím palečky, aby ti to dobře dopadlo. A jak se cítíš?
Včera jsem byla u kamarádky a bylo mě něják divně,ale já už bych to snad ani nepoznala jestly jsem těhu.Jinak se nic moc neděje..připadám si normálně
No mestruace měla být už v uterý,ale u mě je normální,že nepřijde..to ten utroš
Musím čekat až dokonce!!!
Tobě držím palce na 24tého at to naplánujete na ten pravý čas ![]()
Děkuji Zlatko. Každopádně budu na tebe o víkendu myslet a kdyby si to náhodou nevydržela, tak dej vědět ať už to dopadne jakkoli ať se můžu s tebou radovat nebo se pokusit rozehnat chmůry.
![]()
Jinak já jsem taky po IVF brala utroš a i přesto MS dorazila, tak snad to je u tebe dobré znamení.