Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
3.12.10 09:00

AHOJ BERGLI :mavam:
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.12.10 11:10

Ahoj, ja to taky tak mela, zalezi na tom, kolik mas hladinu Hcg…Ja ji mela nizkou a krvacela jsem cely mesic, po trech tydnech byl i obycejny test pozitivni, ale jeden lekar tvrdil, ze jsem to ztratila, ze to bylo slabe embryjko a druhy mi tvrdil, ze je to tzv chemicke tehotenstvi z tech hormonu co bereme…na konci mesice jsem byla negativni…promin, ale doufam, ze u tebe to bude pozitivni!!!drzim palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.12.10 11:12

Ahoj holky!!! Jsem zase tady, nejak jsem vubec nemela cas na PC, ale slibuji, ze se polepsim!
PS: Ale casto jsem na vas myslela! Ted uz musim zase bezet, ale zitra se mrknu, jak je kdo na tom, z koho mam mit radost a tak!!! Pac a pusu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.12.10 20:52

Hezký večer snažilky :mavam:
Sade kde se touláš?Jak to s tebou vypadá?Půjdeš do konce roku na Ket?
Ivvčo zítra držim palečky na kontrolu…at je vysoká!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.12.10 13:57

Ocenila jsem ochotu mych sefu, kteri vycitili, ze potrebuji prijit na jine myslenky po prvnim nezdarenem IVF, tak jsem byla casto v praci, kterou mam moc rada a zaroven si i neco vydelala. Ted jsem byla 3.12. na tom KET a cekam jak to dopadne…musim rict, ze ten KET byl oproti IVF prochazka zahradou. Nemam zatim zadne bolesti, citim se skvele(zatim) ale nejak mi vrta hlavou, proc mi rozmrazily vsechny moje 3 mrazacky a vsadili do me jen jednoho a nechapu jestli ti ostatni neprezili, nebo je jen tak vyhodili do kose??????Kazdopadne kdyby mi to zase nevyslo, tak asi musim znova na to IVF…Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.12.10 14:27

ted jsem si to tady vsechno precetla…Bergle a Zlatko, je mi to moc a moc lito, ze vam to nevyslo!!!! Ja se taky hrozne moc bojim co se stane, az si budu delat ten test a bude zase negativni..Nevim ani jestli zvladnu dalsi lecbu, dalsi IVF…ale taky zatim nevim, co budu delat jako bezdetna zena..jde prozit nejaky hezky zivot aniz bych zatrpkla na vsechny deti kolem sebe????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.12.10 16:56

Ahojky Sade,
prosim tě ty teď hlavně mysli pozitivně a co bude potom, kdyby to náhodou nevyšlo, řeš až se tak stane. Zlatka řešila, když byla na Ket, že neměla prodlouženou kultivaci, takže si myslím, že u tebe asi rozmrazili všechny mimuška a PK vydrželo jen to co je teď u tebe :wink: Držím moc palce ať to vyjde. Jednou už to přece vyšlo tak proč by to nevyšlo znovu a s lepším koncem ne? :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.12.10 16:58

Ivčo tak co ty jak si dnes dopadla na kontrole? Čekám jen samé dobré zprávy :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.12.10 17:46
Bergle píše:
Ivčo tak co ty jak si dnes dopadla na kontrole? Čekám jen samé dobré zprávy :palec: :think:

Ahoj BERGLI a SADE :mavam:
Dobré zprávy nemám, jako obvykle. Zase nízká sliznice. Sám doktor se divil, jím už 2 měsíce tablety na nárůst a nic. Navíc mi na ultrazvuku našel nějaký černý flek a neví, co to je. Je to snad nějaká prázdná dutinka, takže těhu vyloučil, možná cévka nebo dokonce adenomyoza..
Ještě se ptal, jestli mám udělanou hysteroskopii, což mám myslím. Mám dojít v pátek, že něco vymyslí, že tohle se mu ještě nestalo.. Tak to tak vidím, že si po vánocích možná půjdu lehnou do nemocnice na nějaké vyšetření. A asi bych byla i ráda, stejně jsem chtěla ještě před případným 2IVF ještě laparku, jestli by to nešlo dát trochu pryč ta endometrioza. Takže takhle holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.12.10 17:47

Jsem zapoměla na ZLATI :mavam: , jsem to ostuda teda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.12.10 17:47

SADE držim všechno, co mám, ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.12.10 18:05

Ahojky Ivčo,
tak to mě moc mrzí, tak snad i pro tebe bude ten rok 2011 šťastnější než 2010.
Já myslela, že hysteroskopie se dělá společně s laparoskopii? Mě to tak aspoň dělali, je zbytečné to dělat odděleně? A to by si snad věděla, jestli si byla na operaci nebo ne? Jinak já jsem byla na Fifejdách a byla jsem tam moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.12.10 18:43
Bergle píše:
Ahojky Ivčo,
tak to mě moc mrzí, tak snad i pro tebe bude ten rok 2011 šťastnější než 2010.
Já myslela, že hysteroskopie se dělá společně s laparoskopii? Mě to tak aspoň dělali, je zbytečné to dělat odděleně? A to by si snad věděla, jestli si byla na operaci nebo ne? Jinak já jsem byla na Fifejdách a byla jsem tam moc spokojená.

Jsem si jistá, že mi jí při laparce dělali. Já chci jít ještě na laprku, ne na hysteroskopii. Já byla tady v Třinci, ale už tady jít nechci. Byli tady sice hodní, ale chci jinam. Navíc v laboratořích dělá manželova bývala a nechci, ať zas všechno ví a všem vykecá, že nemůžu mít děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.12.10 06:05

Ahoj Ivčo,
a má nějaký smysl jít na Laparku ještě jednou? Mě ji dělali před 4 roky a když mě na ní chtěl můj gynekolog
poslat znovu, tak jsem odmítla, že už jsem na ni byla a vše bylo OK. Jen se ptám, jestli jsem náhodou neudělala chybu. Tak snad už doktor na pátek vymyslí něco, co ti pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.12.10 09:55

Ahoj holky :mavam: :mavam:
Sade moc držim palečky at ti to vyjde :andel:
Zeptej se doktorů co se stalo???Měli by ti odpovědět!!Ale koukám ,že v cizině je to s informacemi o tvém stavu podobné jako v čechách :-(
Ivvčo ach jo :-( je mě to líto ,tak půjdem příští rok všichni s Bergle :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí