Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
9.12.10 12:43

Ahojky vam vsem a dekuji za povzbuzeni! :-) :-) :-) je fakt divne, ze ani v Cesku ani tady v Norsku s nami o nas nechteji ti lekari mluvit. Me se ptaji jak se mam a jakou muziku posloucham, ale ja chci jen vedet, co se se mnou deje a co muzu udelat aby to treba bylo lepsi…Taky nevim, proc nechteji v te nemocnici vsazovat 2 emryjka a vic, vzdy jen jedno. Taky mam pres internet znamou, co ma endometriozu jako ja, byla 2× na IVF a 5× na KET a minuly mesic se ji narodil krasny chlapecek!!!Rikala, ze jeji gynekolog ji 24hodin pred KET „naskrabl delozni sliznici“ ktera se tim jakoby otevrela, no a na druhy den tam do toho skrabance vsadili embryjko. Pry se tak v te sliznici lepe udrzi a zavrta..Zkusil to pry ten doktor na par pacientkach a vsechny jsou tehotne!!! Mam chut tohle napsat i do moji nemocnice, ale nevim, jestli se neurazi…Ja jim do toho nechci kecat, ale jestli nekdo v cesku nasel pomoc, tak proc ne..vzdyt jde prece o nas! 8-) :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
9.12.10 19:16
Bergle píše:
Ahoj Ivčo,
a má nějaký smysl jít na Laparku ještě jednou? Mě ji dělali před 4 roky a když mě na ní chtěl můj gynekolog
poslat znovu, tak jsem odmítla, že už jsem na ni byla a vše bylo OK. Jen se ptám, jestli jsem náhodou neudělala chybu. Tak snad už doktor na pátek vymyslí něco, co ti pomůže :palec:

BERGLI já chci jít kvůli té endometriozy, jestli by nešla trochu odstranit a kde se ještě třeba rozrostla apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
9.12.10 19:18

Asi ano ZLATI, tak snad ten nový rok bude znemenat taky nový začátek.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
9.12.10 19:19
Sade píše:
Ahojky vam vsem a dekuji za povzbuzeni! :-) :-) :-) je fakt divne, ze ani v Cesku ani tady v Norsku s nami o nas nechteji ti lekari mluvit. Me se ptaji jak se mam a jakou muziku posloucham, ale ja chci jen vedet, co se se mnou deje a co muzu udelat aby to treba bylo lepsi…Taky nevim, proc nechteji v te nemocnici vsazovat 2 emryjka a vic, vzdy jen jedno. Taky mam pres internet znamou, co ma endometriozu jako ja, byla 2× na IVF a 5× na KET a minuly mesic se ji narodil krasny chlapecek!!!Rikala, ze jeji gynekolog ji 24hodin pred KET „naskrabl delozni sliznici“ ktera se tim jakoby otevrela, no a na druhy den tam do toho skrabance vsadili embryjko. Pry se tak v te sliznici lepe udrzi a zavrta..Zkusil to pry ten doktor na par pacientkach a vsechny jsou tehotne!!! Mam chut tohle napsat i do moji nemocnice, ale nevim, jestli se neurazi…Ja jim do toho nechci kecat, ale jestli nekdo v cesku nasel pomoc, tak proc ne..vzdyt jde prece o nas! 8-) :roll: :think:

SADE tak tohle čtu prvně o tom naškrábnutí sliznice… To je skvělé teda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.12.10 10:56

moc nam to vsem preju! :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.12.10 11:01

Ta delozni sliznice se pry naskrabne stejnou tycinkou, co se ji zavadi ta emryjka.Ten nastroj se pry jmenuje ECHOKATETR. Taky jsem to slysela poprve, ale vypada to, ze to funguje :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 14:25
Taky nevim, proc nechteji v te nemocnici vsazovat 2 emryjka a vic, vzdy jen jedno.

Je to nový trend v asistované reprodukci. Úspěšnost už se považuje za tak vysokou, že vkládání dvou a více embryí zvyšuje „riziko“ vícečetného těhotenství, kterým chtějí zabránit. Vícečetná těhotenství jsou mnohem více ohrožená předčasným porodem a následnou dlouhou a drahou intenzivnní péčí o nedonošené děti. Díky růstu IVF narostl i počet vícečetných těhotenství a tím i nedonošenců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 14:26

ivvčo, co kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.12.10 18:08
Cassiopeia píše:
ivvčo, co kontrola?

Ahoj CASII a ostatní :mavam:
Sliznice vysoká 12mm, ale není moc dobrá, jsou v ní nějaké dutinky a je nějaká nerovnoměrná nebo co, prostě je „divná“ :mrgreen:. Takže zase za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 18:13
ivvča píše:
Sliznice vysoká 12mm, ale není moc dobrá, jsou v ní nějaké dutinky a je nějaká nerovnoměrná nebo co, prostě je „divná“ :mrgreen:. Takže zase za měsíc :mrgreen:

ach jo, ty odklady lezou člověku na mozek, co?
Vím, jak mě šokovalo, že jsme přišli do CAR v březnu a k IVF jsme se dopracovali až v srpnu… Tak se pěkně obuj do Vánoc a všech zimních radovánek, co se nedá dělat těhu, v lednu se tu sejdem doufající… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.12.10 18:19
Cassiopeia píše:
ivvča píše:
Sliznice vysoká 12mm, ale není moc dobrá, jsou v ní nějaké dutinky a je nějaká nerovnoměrná nebo co, prostě je „divná“ :mrgreen:. Takže zase za měsíc :mrgreen:

ach jo, ty odklady lezou člověku na mozek, co?
Vím, jak mě šokovalo, že jsme přišli do CAR v březnu a k IVF jsme se dopracovali až v srpnu… Tak se pěkně obuj do Vánoc a všech zimních radovánek, co se nedá dělat těhu, v lednu se tu sejdem doufající… :palec: [/A že nás tu bude spousta :lol: . No počkej, ale vždyť Ty těhu jsi přece :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.12.10 18:19

Se mi to tam vcuclo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 18:22
ivvča píše:
No počkej, ale vždyť Ty těhu jsi přece :palec:

myslím, že ne… 10. den po transferu, 14. od odběru, na testu furt /…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.12.10 18:27
Cassiopeia píše:
ivvča píše:
No počkej, ale vždyť Ty těhu jsi přece :palec:
myslím, že ne… 10. den po transferu, 14. od odběru, na testu furt /…

Dočkej času, nemáš MS to je dobré, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.10 19:07
ivvča píše:
Dočkej času, nemáš MS to je dobré, ne?

domnívám se, že díky Utrogestanu MS nedostanu, ta nastává při poklesu progesteronu, což je Utrouš. Mám ho brát až do kontroly v CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí