Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
13.1.11 10:46

Hezký den všem,
Bergle to je mě líto,že máš takové zdravotní problémy,tak se brzo uzdrav at můžete v unoru začít s přípravou :andel: :hug:
Ivvčo děkuji :hug:
Výsledky od Gynek. jsou ok,jak na chlamidie,tak i ureoplasma :palec: Na imunologii a genetiku jdu na konci unora a na výsledky budu čekat měsíc.Na další pokus nepospíchám a doufám,že výsledky budou v pořádku :andel: :andel:
páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
13.1.11 15:46
zlatko píše:
Hezký den všem,
Bergle to je mě líto,že máš takové zdravotní problémy,tak se brzo uzdrav at můžete v unoru začít s přípravou :andel: :hug:
Ivvčo děkuji :hug:
Výsledky od Gynek. jsou ok,jak na chlamidie,tak i ureoplasma :palec: Na imunologii a genetiku jdu na konci unora a na výsledky budu čekat měsíc.Na další pokus nepospíchám a doufám,že výsledky budou v pořádku :andel: :andel:
páááááááá

ZLATI to je skvělá zpráva, že to máš vše OK :dance: :palec:
A úplně Tě obdivuji, jak píšeš, že na to nespěcháš :potlesk: . Já si taky říkám, že nebudu tlačit na pilu, jak se říká, ale někdy mne to přepadne a chci mimi hned :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.1.11 09:50

Taky bych chtěla strašně mimi,ale už se snažíme od ledna 2008 a opravdu člověk otupí.Ono to chce čas a nikam nepospíchat.V roce 2009 mě vzali oba vejcovody a když jsem loni podstupovala umělé oplodnění ještě jsem nebyla vyrovnaná stím co se mě stalo.Ted se cítím mnohém líp a nové centrum a testy které budu podstupovat mě naplnují novou enerigii.Příští ponděli jdu do theraphy centra na mojžíšovku,tak uvidim,jak to bude probíhat a co to bude obnášet.
Tak hezký den pááááá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.1.11 11:37

Ahoj holky,tak jsme dnes testla a nic,ale já to tušila,možná i ta počáteční nechuť tomu i napomohla ,no nevím.Každopádně Zlatko,miminka se rodí hodně i z KETu,já už z něj mám chlapečka a uvidíš,že to Ti také zadaří,.Pokoušeli jsme se cca 5.let a tedˇjsme to chtěla asi také moc rychle.Ted bych nakonec šla i do toho posledního ,ikdyž jsem myslela ,že ne,ale ted bych to nakonec zkusila :-) .Tak drzím palce ajak to vypadá s tebou Dasho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.1.11 11:55

Děkuji Soft.Já ketům věřím,protože tady v diskuzích je spousty holek co jsou z ketu těhu.Já mám za sebou 3 kety bohužel neuspěšné.Nevěřím gestu kde jsem podstoupila všechny zákroky.Nejvíc mě naštvali když jsem před transférem mluvila s embryoložkou a ptala jsem se ji na velikost embryjek a ona mě řekla,že neví,protože je ještě neviděla.To je profesionální přístup.Až když bylo po všem,tak jsem z nich konečně dostala,že embrijka co mě trasfétovali po rozmražení nejsou kultivovaná.Byly asi prvojadra nebo jednobunečná.Ted už se vím,jak to chodí a budu se ptát.Je mě líto ,že ti to nevyšlo.Znám ten pocit :hug: Drž se páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
14.1.11 12:49

Ahoj Soft,to je mi líto, že to nevyšlo. Ani u nás to nevidím moc nadějně. Do včerejška mě bolelo břicho, jak kdybych to měla dostat a dneska už nic, žádný příznaky těhotenství. Test si udělám v pondělí, a když vydržím, tak v úterý. Pokud to nevyjde, tak další pokusy KET odkládáme na neurčito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.1.11 10:45

Přeji hezký víkend :mavam: :mavam:
Ahoj Dasho na pondělí ti držim pěstičky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.1.11 06:40

Ahoj Zlatko, když se podíváš na 1 stránku této skupiny, tak holky s kterýma si tu začínala už jsou maminy :cry: brečí, ale dojetím. Snad už se taky brzy dočkáme.
Jinak tě obdivuji, že sis za 2 roky zvykla na to, že nemůžete mít děti. Já už se v tom plácám 6 let a nějak si na ten pocit neumím stále zvyknout. Asi stále moc tlačím na pilu, tak snad letos :wink:
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
18.1.11 09:42

Soft, tak v tom nejsi sama ani já jsem neměla štěstí. Dnes ráno jsem si dělala test a byl negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.1.11 18:10

Soft,Dasho :hug: :hug:

Bergle jo jo já také pozoruji podpisky u holek co tu jsou nějáký pátek a když čtu ,že jsou v očekávání strašně mě to potěší.
Bergle já jsem si nezvykla,že nemůžu mít děti,protože já je můžu mít jen je nemůžu mít přirozenou cestou.Ty je určitě taky budeš mít.Hlavně myslet optimysticky a věřit :hug: :andel:

Já jsem ted v období čekání.Přihlasila jsem se na tu mojžišovku a příští týden jdu na první hodinu.Zkus něco podobného je to na posílení pánevního dna a když ne fizycky,tak to pomůže aspoň psychycky.
 pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.1.11 19:22

Promiň Zlatko asi jsem to špatně napsala, jistě, že můžeme mít děti a taky je mít budeme, jen k tomu potřebujeme trošku pomoct. Já jen že i po 6 letech jsem stále netrpělivá a stále stejně zklamaná když MS dorazí. Chtěla bych mít tvoji trpělivost a sílu bojovat.
A kde na tu Mojžíškovou chodíš? To se chodí někde do nemocnice nebo k nějakému fyzioterapeutovi? Nemám totiž vůbec tušení u koho se na to mám ptát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
18.1.11 21:16

Ahoj BERGLI a ZLATI, kočky moje :hug: :mavam:
Nesmutněte, jinak já budu taky :-(
DASHI je mi to líto, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.1.11 20:58

přeji dobrý večer, mohla bych se, prosím, přidat do vašich řad? Nějak se nemohu začlenit, až zde jsem našla několik holčin, které jsou na tom stejně jako já. Tak snad nebude vadit, když váš budu občas otravovat sesvými dotazy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.1.11 06:32

Ahojky Benulik, budeme rádi, když se k nám přidáš a tobě to určitě taky pomůže si někomu postěžovat a poradit se.
Já jsem taky dlouho hledala do jaké diskuzní skupiny se přídám a tady s holkama je mi moc fajn a společně se povzbuzujeme k dalším pokusům o miminko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.1.11 07:40

Moc děkuju, Bergli. Mně už z toho všeho pomalu začíná hrabat, proto sem občas nahlídnu a když vidím, jak jste stále optimistické a plné nadějí, tak mi to vždy také dodá na optimismu. takžeještě jednou děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí