Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
10.2.11 13:32

BENULI sakryš :cert: jak to? :hug: :hug:
Se nějak nedaří :-(
ZLATI děkuji :hug:
BENULI Tobě taky děkuji a mrzí mne to :-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.2.11 06:27

Benul je mi to moc líto :cry: nezbývá než zatnout zuby a bojovat dál. Nevyšlo teď tak to snad vyjde příště, jednou to přece musí vyjít tak hlavně bojuj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.2.11 06:37

Ivčo budu držet palečky ať ti ta operace dopadne dobře a budeš zase o něco blíž k vytouženému miminku. A kde na tu operaci jdeš, do stejné nemocnice asi těžko co? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.2.11 07:56

Já tu holky teď raději chvilku nebudu vůbec přispívat. Protože ze mne padají jen nadávky a jiná nepříjemná slova, takže bych na vás akorát předávala můj pesimismus. Jsem teď tak strašně zklamaná a hrozně mě děsí pocit prázdnoty, který mne teď naplnil a hrozně velká nechuť ještě něco dál zkoušet. :cry:
Sama to ani nedokážu pochopit, co se to se mnou děje. Pořád jen bulim a jsem hnusná na přítel. :-(
Rozhdoně vám nesmírně dekuji za podporu, kterou jste mi svými vzkazy předávaly a přeju hrozně moc štěstí aby se vám co nejdříve zadařilo. Aspoň bych viděla, že naděje je stále a zázraky se přeci jenom dějí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.2.11 08:42

Benul je to plně tvé rozhodnutí, ale rozhodně ti nepomůže když na to budeš sama. Proto tydle stránky jsou, aby jsme se navzájem podržely a měly se komu svěřit, když nás okolí nechápe, protože si tímto neprošly :-(. Věř, že ze mě se za ty roky trápení stal taky pěkný protiva a stále se to stupňuje :cert: jsem zvědává kde je strop v protivnost :-D , ale asi ho dosáhnu. Nejhorší je, že to odnášejí mí nejbližší, kteří si to vůbec nezaslouží, takže opravdu v tom nejsi sama :hug: . Měj se a nevzdávej to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.11 12:19

Benul,bolest z neúspěchu je opravdu silná.. asi to známe každá ten pocit prázdnoty a sevřené srdce a otázky proč,ale neboj ono to zas přejde a chut jít dál za svým cílem se zas dostaví a my budeme tady čekat abychom tě podpořili.Tak načerpej sílu a pozitivní myšlení to je hodně důležité a zas někdy napiš.Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
12.2.11 09:16
Bergle píše:
Ivčo budu držet palečky ať ti ta operace dopadne dobře a budeš zase o něco blíž k vytouženému miminku. A kde na tu operaci jdeš, do stejné nemocnice asi těžko co? :palec:

Děkuji BERGLI, o tentokrát půjdu do Nového Jičína, tak uvidíme :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
12.2.11 09:18

Ahoj ZLATI :mavam:
BENULI moc držím palce, ať Tě ten pocit přejde co nejdříve a máš chuť bojovat co nejdříve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.2.11 09:28

Hrozně moc vám, holky, děkuju. :huban:

Ivvčo, držím palce do Novýho Jicína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
14.2.11 11:29
benulik píše:
Hrozně moc vám, holky, děkuju. :huban:Ivvčo, držím palce do Novýho Jicína :kytka:

Benuli děkuji, ale budu to muset odložit, ale nevím na kdy, protože se mi nějak toulá MS, zrovna, když jí potřebuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.2.11 07:52

chci se s V8m podělit o novou zkušenost. Včera jsme byli na konzultaci v novém v CARu v Teplicích. Zpočátku jsem byla nadšená, ale pak nám doktor řekl, že ještě nemají razítko od pojišťovny a tak si musíme hradit vše sami. Takže jsme i za tu konzultaci zaplatili 260,– Kč :evil:
Jinak něco nového?
Co ty Ivvčo? Co MS? Třeba ..... nebudu nic vyslovoat nahlas ať případně nic nezakřiknu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
17.2.11 11:51
benulik píše:
chci se s V8m podělit o novou zkušenost. Včera jsme byli na konzultaci v novém v CARu v Teplicích. Zpočátku jsem byla nadšená, ale pak nám doktor řekl, že ještě nemají razítko od pojišťovny a tak si musíme hradit vše sami. Takže jsme i za tu konzultaci zaplatili 260,– Kč :evil:
Jinak něco nového?
Co ty Ivvčo? Co MS? Třeba ..... nebudu nic vyslovoat nahlas ať případně nic nezakřiknu :kytka:

teda BENULI, s tím CARem :cert: . A budete tam teda chodit i nadále?
Já dnes dostala MS, včera jsem měla kontrolu v Jičíně před hysteroskopií, koukali na mne 2 doktoři, podotýkám že opravdu hezcí :oops: :lol: a já se už musela smát. Si připadám jako nějaký zvláštní úkaz, koukli na ultrazvuk a říkali, hm, opravdu atypický útvar, zvláštní… Prostě mám něco v děloze a nikdo neví, co…takže hysteroskoipe 2.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.2.11 15:22

Ahoj holky :mavam: :mavam:
Benul tak počkejte až budou mít razítko.Já jsem taky zapsaná od ledna v novém caru a od té doby jsem tam ještě nebyla,ale myslim si,že tě o tom měli informovat předem..je to zvláštní :think:
Ivvi,tak ti na 2.3 držim palce at ten oříšek rozlousknou :andel:
Já jdu v pondělí na genetické testy a ve čtvrtek na imunologii,tak doufám,že nic nenajdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.2.11 22:50

Ivvčo tak ať už se ti hezcí doktůrci konečně hnou z místa a přijdou na to, o co vlastně jde.

Zlati držím palce, ať je jak genetika i imunologie v pořádku.

Já jsem do toho centra objednaná na příští pátek znovu, to bylo všechno v pohodě, ale pak když nás vyprovodil z ordinace na recepci, tak řek, že nás ještě poprosí o malý příspěvek. A my z toho byli oba tak vykolejený, že jsme bez remcání a jakéhokoliv zeptání, za co to vlastně je, zaplatili. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
18.2.11 15:39

Holky díky moc :hug:
ZLATI ať Ti dobře dopadnou výsledky :palec:
BENULI my v novém CAR při první návštěvě platili 500 Kč, prý jako zápisné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí