Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
BENULI sakryš
jak to?
![]()
Se nějak nedaří ![]()
ZLATI děkuji ![]()
BENULI Tobě taky děkuji a mrzí mne to
![]()
Benul je mi to moc líto
nezbývá než zatnout zuby a bojovat dál. Nevyšlo teď tak to snad vyjde příště, jednou to přece musí vyjít tak hlavně bojuj. ![]()
Ivčo budu držet palečky ať ti ta operace dopadne dobře a budeš zase o něco blíž k vytouženému miminku. A kde na tu operaci jdeš, do stejné nemocnice asi těžko co? ![]()
Já tu holky teď raději chvilku nebudu vůbec přispívat. Protože ze mne padají jen nadávky a jiná nepříjemná slova, takže bych na vás akorát předávala můj pesimismus. Jsem teď tak strašně zklamaná a hrozně mě děsí pocit prázdnoty, který mne teď naplnil a hrozně velká nechuť ještě něco dál zkoušet. ![]()
Sama to ani nedokážu pochopit, co se to se mnou děje. Pořád jen bulim a jsem hnusná na přítel. ![]()
Rozhdoně vám nesmírně dekuji za podporu, kterou jste mi svými vzkazy předávaly a přeju hrozně moc štěstí aby se vám co nejdříve zadařilo. Aspoň bych viděla, že naděje je stále a zázraky se přeci jenom dějí. ![]()
Benul je to plně tvé rozhodnutí, ale rozhodně ti nepomůže když na to budeš sama. Proto tydle stránky jsou, aby jsme se navzájem podržely a měly se komu svěřit, když nás okolí nechápe, protože si tímto neprošly
. Věř, že ze mě se za ty roky trápení stal taky pěkný protiva a stále se to stupňuje
jsem zvědává kde je strop v protivnost
, ale asi ho dosáhnu. Nejhorší je, že to odnášejí mí nejbližší, kteří si to vůbec nezaslouží, takže opravdu v tom nejsi sama
. Měj se a nevzdávej to. ![]()
Benul,bolest z neúspěchu je opravdu silná.. asi to známe každá ten pocit prázdnoty a sevřené srdce a otázky proč,ale neboj ono to zas přejde a chut jít dál za svým cílem se zas dostaví a my budeme tady čekat abychom tě podpořili.Tak načerpej sílu a pozitivní myšlení to je hodně důležité a zas někdy napiš.Hodně štěstí ![]()
Bergle píše:
Ivčo budu držet palečky ať ti ta operace dopadne dobře a budeš zase o něco blíž k vytouženému miminku. A kde na tu operaci jdeš, do stejné nemocnice asi těžko co?
Děkuji BERGLI, o tentokrát půjdu do Nového Jičína, tak uvidíme
![]()
Ahoj ZLATI ![]()
BENULI moc držím palce, ať Tě ten pocit přejde co nejdříve a máš chuť bojovat co nejdříve ![]()
Hrozně moc vám, holky, děkuju. ![]()
Ivvčo, držím palce do Novýho Jicína ![]()
benulik píše:
Hrozně moc vám, holky, děkuju.Ivvčo, držím palce do Novýho Jicína
Benuli děkuji, ale budu to muset odložit, ale nevím na kdy, protože se mi nějak toulá MS, zrovna, když jí potřebuji ![]()
chci se s V8m podělit o novou zkušenost. Včera jsme byli na konzultaci v novém v CARu v Teplicích. Zpočátku jsem byla nadšená, ale pak nám doktor řekl, že ještě nemají razítko od pojišťovny a tak si musíme hradit vše sami. Takže jsme i za tu konzultaci zaplatili 260,– Kč ![]()
Jinak něco nového?
Co ty Ivvčo? Co MS? Třeba ..... nebudu nic vyslovoat nahlas ať případně nic nezakřiknu ![]()
benulik píše:
chci se s V8m podělit o novou zkušenost. Včera jsme byli na konzultaci v novém v CARu v Teplicích. Zpočátku jsem byla nadšená, ale pak nám doktor řekl, že ještě nemají razítko od pojišťovny a tak si musíme hradit vše sami. Takže jsme i za tu konzultaci zaplatili 260,– Kč
Jinak něco nového?
Co ty Ivvčo? Co MS? Třeba ..... nebudu nic vyslovoat nahlas ať případně nic nezakřiknu
teda BENULI, s tím CARem
. A budete tam teda chodit i nadále?
Já dnes dostala MS, včera jsem měla kontrolu v Jičíně před hysteroskopií, koukali na mne 2 doktoři, podotýkám že opravdu hezcí
a já se už musela smát. Si připadám jako nějaký zvláštní úkaz, koukli na ultrazvuk a říkali, hm, opravdu atypický útvar, zvláštní… Prostě mám něco v děloze a nikdo neví, co…takže hysteroskoipe 2.3.
Ahoj holky
![]()
Benul tak počkejte až budou mít razítko.Já jsem taky zapsaná od ledna v novém caru a od té doby jsem tam ještě nebyla,ale myslim si,že tě o tom měli informovat předem..je to zvláštní ![]()
Ivvi,tak ti na 2.3 držim palce at ten oříšek rozlousknou ![]()
Já jdu v pondělí na genetické testy a ve čtvrtek na imunologii,tak doufám,že nic nenajdou.
Ivvčo tak ať už se ti hezcí doktůrci konečně hnou z místa a přijdou na to, o co vlastně jde.
Zlati držím palce, ať je jak genetika i imunologie v pořádku.
Já jsem do toho centra objednaná na příští pátek znovu, to bylo všechno v pohodě, ale pak když nás vyprovodil z ordinace na recepci, tak řek, že nás ještě poprosí o malý příspěvek. A my z toho byli oba tak vykolejený, že jsme bez remcání a jakéhokoliv zeptání, za co to vlastně je, zaplatili. ![]()
Holky díky moc ![]()
ZLATI ať Ti dobře dopadnou výsledky ![]()
BENULI my v novém CAR při první návštěvě platili 500 Kč, prý jako zápisné.