Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
31.1.11 20:41

Benul nevěš hlavu a nepropadej panice. Odpočívej, hlaď bříško a hlavně buď v klidu. Je strašně brzy na jakékoli příznaky. I 1 kvalitní embrijko a posléze miminko je přece super. Drž se papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.2.11 07:31

Beerglí, Zlatuš :hug:

Ivvi, a zkoušela jsi cvičit Mojžíšovou? Já jí před 1IVF začala dvičit na základě doporučení mé kamarádky fyzioterapeutky - moc ty cviky chválila, protože prý krásně prokrvují pánevní dno a sliznice díky tomu krásně roste.
Možná si to jen vsugerovávám, ale cvičila jsem ji jak před prvním ET i následným KETem a sliznici jsem, tedy dle dr. měla krásně vysokou.
Nyní jsem se na cvičení vykašlala, sliznice rostla strašně pomalu - dostala jsem se na užívání osmi estrofemů denně a nakonec se sliznice líně vyšplhala na 8 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.2.11 11:23
benulik píše:
Beerglí, Zlatuš :hug:Ivvi, a zkoušela jsi cvičit Mojžíšovou? Já jí před 1IVF začala dvičit na základě doporučení mé kamarádky fyzioterapeutky - moc ty cviky chválila, protože prý krásně prokrvují pánevní dno a sliznice díky tomu krásně roste.
Možná si to jen vsugerovávám, ale cvičila jsem ji jak před prvním ET i následným KETem a sliznici jsem, tedy dle dr. měla krásně vysokou.
Nyní jsem se na cvičení vykašlala, sliznice rostla strašně pomalu - dostala jsem se na užívání osmi estrofemů denně a nakonec se sliznice líně vyšplhala na 8 mm.

BERGLI nikdy jsem Mojžíšovou nezkoušela, slyšela jsem na to chválu, však i Zlati jí teď cvičí, viď? :lol: Akorá já myslím, že to dělá ta endometrioza, že je sliznice taková..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.2.11 12:05

Taky jsem ještě Mojžíškovou necvičila, ale asi začnu, když to pomůže :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.2.11 12:13

Jsem to chtěla na psat BENULI, ne Bergli :mrgreen:
Ale Bergli tebe samozřejmě moc zdravím :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.2.11 06:39

Ahoj Benul, tak co jak je? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.2.11 09:20

Ahoj Berglí.
MS zatím sice nikde (za to prý může ten estrofem), dělala jsem si 2 x test a samozřejmě negativní. :cry: Už mne to ani nepřekvapuje.
Zítra jdu ještě na krev a od pondělka opět nástup do práce. :poblion:
Vůbec se mi tam nechce - opět celodenní poslouchání o těhulkování. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.2.11 10:02

Nepropadej panice, třeba na krvi dopadneš nad očekávání a kdyby bylo nejhůř tak ještě máte přece spousty mražáčků ne? Držím moc palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.2.11 11:47

Ahoj holky :mavam: :mavam:
Benul naděje umírá poslední :andel: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.2.11 14:02

Moc děkuju Zlatuš, Berglí :hug:
Kdyby tohle vyšlo, tak začnu vážně věřit na zázraky :-)

A kdy jdeš Ivčo na ten speciální UTZ na to vyšetření dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.2.11 19:01

Ahoj holky :mavam:
BENULI opravdu počkej až z krve :palec:
Já už na něm byla no a výsledek je, že tam prostě něco je, ale taky nebyli moc schopní říct co :mrgreen: . Už jsem se musela smát :mrgreen:
Nicméně můj doktor z CAR volal do nemocnice, kde mi dělali první hysteroskopii, o které mimochodem napsali, že je v pořádku, ale neměli jsme histologickou zprávu, tak jí chtěl doktor říct po telefonu a ejhle, histologie je pozitivní, vypadá to na polypy.. Takže mám 16.2. ultrazvuk a den na to další hysteroskopii a případné odstranění. Takže to vypadá, že se trochu pohnem z místa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.2.11 20:26

Benul byla jsi na krvi :?: Snad to dobře dopadne :andel:
Ivvčo ty v tom mají bordel,tak držim palce at už se to někam posune…zasloužíš si to za to čekání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.2.11 10:01

Ahoj holky, tak nic :cry:
Ivvčo, také držím palce ať už se to někam hne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.2.11 11:26