Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Benul nevěš hlavu a nepropadej panice. Odpočívej, hlaď bříško a hlavně buď v klidu. Je strašně brzy na jakékoli příznaky. I 1 kvalitní embrijko a posléze miminko je přece super. Drž se papa ![]()
Beerglí, Zlatuš ![]()
Ivvi, a zkoušela jsi cvičit Mojžíšovou? Já jí před 1IVF začala dvičit na základě doporučení mé kamarádky fyzioterapeutky - moc ty cviky chválila, protože prý krásně prokrvují pánevní dno a sliznice díky tomu krásně roste.
Možná si to jen vsugerovávám, ale cvičila jsem ji jak před prvním ET i následným KETem a sliznici jsem, tedy dle dr. měla krásně vysokou.
Nyní jsem se na cvičení vykašlala, sliznice rostla strašně pomalu - dostala jsem se na užívání osmi estrofemů denně a nakonec se sliznice líně vyšplhala na 8 mm.
benulik píše:
Beerglí, ZlatušIvvi, a zkoušela jsi cvičit Mojžíšovou? Já jí před 1IVF začala dvičit na základě doporučení mé kamarádky fyzioterapeutky - moc ty cviky chválila, protože prý krásně prokrvují pánevní dno a sliznice díky tomu krásně roste.
Možná si to jen vsugerovávám, ale cvičila jsem ji jak před prvním ET i následným KETem a sliznici jsem, tedy dle dr. měla krásně vysokou.
Nyní jsem se na cvičení vykašlala, sliznice rostla strašně pomalu - dostala jsem se na užívání osmi estrofemů denně a nakonec se sliznice líně vyšplhala na 8 mm.
BERGLI nikdy jsem Mojžíšovou nezkoušela, slyšela jsem na to chválu, však i Zlati jí teď cvičí, viď?
Akorá já myslím, že to dělá ta endometrioza, že je sliznice taková..
Taky jsem ještě Mojžíškovou necvičila, ale asi začnu, když to pomůže ![]()
Jsem to chtěla na psat BENULI, ne Bergli ![]()
Ale Bergli tebe samozřejmě moc zdravím
![]()
Ahoj Berglí.
MS zatím sice nikde (za to prý může ten estrofem), dělala jsem si 2 x test a samozřejmě negativní.
Už mne to ani nepřekvapuje.
Zítra jdu ještě na krev a od pondělka opět nástup do práce. ![]()
Vůbec se mi tam nechce - opět celodenní poslouchání o těhulkování. ![]()
Nepropadej panice, třeba na krvi dopadneš nad očekávání a kdyby bylo nejhůř tak ještě máte přece spousty mražáčků ne? Držím moc palečky ![]()
Moc děkuju Zlatuš, Berglí ![]()
Kdyby tohle vyšlo, tak začnu vážně věřit na zázraky ![]()
A kdy jdeš Ivčo na ten speciální UTZ na to vyšetření dělohy?
Ahoj holky ![]()
BENULI opravdu počkej až z krve ![]()
Já už na něm byla no a výsledek je, že tam prostě něco je, ale taky nebyli moc schopní říct co
. Už jsem se musela smát ![]()
Nicméně můj doktor z CAR volal do nemocnice, kde mi dělali první hysteroskopii, o které mimochodem napsali, že je v pořádku, ale neměli jsme histologickou zprávu, tak jí chtěl doktor říct po telefonu a ejhle, histologie je pozitivní, vypadá to na polypy.. Takže mám 16.2. ultrazvuk a den na to další hysteroskopii a případné odstranění. Takže to vypadá, že se trochu pohnem z místa…
Benul byla jsi na krvi
Snad to dobře dopadne ![]()
Ivvčo ty v tom mají bordel,tak držim palce at už se to někam posune…zasloužíš si to za to čekání ![]()
Ahoj holky, tak nic ![]()
Ivvčo, také držím palce ať už se to někam hne ![]()