Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Holčiny
![]()
Včera jsme byli na genetice.Výsledky za měsíc ![]()
Ptala jsem se jestly je pravda,že je dělají jednou za život a proč ![]()
Je to kvůli tomu,že genetické informace se nemění a jestly mě tam něco chybí nebo přebývá se pak už ani nedá léčit
Řešení jsou jen dárci.
Ahoj ZLATI ![]()
Tak to jsem vůbec nevěděla
Jejku taky chci raději už tu genetiku a imuno…
Při další návštěvě si ho asi u doktora vyprosím..
Zlatí tak se měj pěkně, určitě budeš v pořádu a z 2 IVF bude miminko ![]()
Ahoj Zlati,
a tu Imunologii ti dělali zároveň s tou Genetikou nebo na to půjdeš pak ještě zvlášť. Držím palce ať jsou výsledky v pořádku. ![]()
Ivčo tebe samozřejmě taky zdravím. ![]()
Ivvi,Bergli
díky
Na genetice jsem byla přímo v Isceru a ta genetička byla opravdu moc příjemná a snažila se nám to vysvětlit.Ještě mě tam brali krev na trombofilní mutaci (nevim ten název přesně) to je zas ´když žena trpí potraty a to se dá léčit.Na tu imunologii jdu ve čtvrtek.V Iscaru jsem dostala doporučenku do Imunologického centra na florenci.
Jsem taky ráda,že budu mít ta vyšetření za sebou už jen pro klid duše.
Holky taky vám moc držím palce…
Ahoj Holky, jen vás jdu pozdravit.
Zlati: držím palce, ať jsou výsldky v pořádku. ![]()
Ahoj Benul,moc děkuji ![]()
Tak už mám za sebou i imunologii.Výsledky budou ,tak za 14 dní.
![]()
Přeji všem hezký víkend
BERGLI, ZLATI, BENUL ![]()
Zlati určitě to bude v pořádku ![]()
To máš super, že to máš vše v Praze, kdybych chtěla já imuno a genetiku tak vůbec nevím, kam se na to chodí…
Bergli nevíš náhodou?
Ahoj holčiny,
Ivčo já už mám genetiku za sebou a odebírali mi i manželovi krev normálně v CAR a pak se to posílá někde do laboratoře. Na výsledky jsem čekala 6 týdnů. Takže genetiku ti normálně udělají v Gyncentru, když na ní budeš trvat!!!! Ovšem když jsem se zmínila o imunologii tak to říkal doktor, že by jsme museli do Prahy myslím si, že imunologie se dá taky udělat buď nějaká základní a pokud se tam něco objeví jde se na nové testy které jsou víc do hloubky stejně jako u genetiky. Základní imunologii by ti taky měli udělat v CAR a pak se uvidí. Nejtěžší je dokopat doktory k tomu ať tě na ty testy pošlou pak už je to pohoda ![]()
Zkus se zeptat na tu imunologii v nemocnici určitě ti poradí kde zajít. Jinak držím palečky ať ti to vše dobře dopadne.
![]()
Bergle píše:
Ahoj holčiny,
Ivčo já už mám genetiku za sebou a odebírali mi i manželovi krev normálně v CAR a pak se to posílá někde do laboratoře. Na výsledky jsem čekala 6 týdnů. Takže genetiku ti normálně udělají v Gyncentru, když na ní budeš trvat!!!! Ovšem když jsem se zmínila o imunologii tak to říkal doktor, že by jsme museli do Prahy myslím si, že imunologie se dá taky udělat buď nějaká základní a pokud se tam něco objeví jde se na nové testy které jsou víc do hloubky stejně jako u genetiky. Základní imunologii by ti taky měli udělat v CAR a pak se uvidí. Nejtěžší je dokopat doktory k tomu ať tě na ty testy pošlou pak už je to pohoda
Zkus se zeptat na tu imunologii v nemocnici určitě ti poradí kde zajít. Jinak držím palečky ať ti to vše dobře dopadne.![]()
Aha, tak to já na ně houknu
Děkuji
A jak se máš? Co máte dál v plánu Bergli, Já už to asi zapoměla, tak se omlouvám ![]()
Holky jsm hrozná, ale já úplně zapoměla na SADE, nevíte, co ta holčina naše, jak na tom teď je?
Ivčo, držím palce ať ti to vše dobře dopadne, budu na tebe myslet.
![]()
Hezký den všem
![]()
Ivvi,tak držim dnes pěsti a hlavně napiš co a jak
![]()
Holky musím vám napsat jaký jsem měla krásný sen.Měla jsem mimi a snažila jsem se ho nakojit moc mě to nešlo,ale byl to tak živí sen.Myslim na to celý den.Jo a byl to chlapeček,ale chtěla bych holčičku.No už začínám blbnout
asi už cítím,že se mě blíží další snažení..teda doufám,když nic nenajdou,tak to vidim na duben. ![]()
Zlatičko moc ti přeji ať se ten tvůj živý sen brzy stane skutečností a tím se ukonči i to tvé trápení
a už víš nějaké výsledky?
My jsme se doma bavili a objenáme se někdy na duben a začnem opět bojovat
tak snad už se to zlomí ![]()
Bergli
děkuji
Výsledky z imunologie budu vědět příští pátek a z genetiky až 21.3. což si myslim je docela brzo,protože někdo na to čeká i déle než měsíc.Doufám,že nic nenajdou a jestly jo ,tak se to bude dát léčit
…
Tobě držim palečky at se plánování daří a budeme se brzy podporovat v čekání na //
![]()
Přeji dobrou noc ![]()
Ahoj holky, jste moc hodné, ale našli mi v děloze srůsty a nevypadá to moc dobře. Nevím, co bude dál, nejdříve to musíme probrat v CAR a pak možná pd kudlu, nevím ![]()