Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bergli to snad není možný
![]()
Velkáááááááááá gratulace
![]()
Věřím,že tento rok bude uspěšný
![]()
Je to užasný.To jsou tvoje první // ![]()
Já už dvě měla dvakrát ,proto věřím,že to výjde,když už to jednou vyšlo ![]()
Tak to je super víkend.Užívej si.
Já ted vyrážim za sestřenkou co přijela z Moravy z dvěma holčičkami.Jsou narozené po roce a první budou skoro dva.Tak si budu užívat pááááááá a ještě jednou gratuluji
![]()
Zlatko děkuji moc,
takhle naživo jsem ještě nikdy // neviděla, ale je to vážně to nejnádherněší co jsem zatím viděla. Schovám si ty moje testy na památku. Pořád chodím a kontroluji jestli čárka náhodou nezmizla. 2011 bude rok plný změn pro nás pro všechny
![]()
Užij si to se sestřenkou a holkama a hlavně ber mustr ![]()
A ještě jednou děkuji za gratulace. Papa
nemáš zač
![]()
toto mě opravdu nabíjí optimismem ![]()
pááááááááááááááááá
Zlati prosím tě a ty si poznala, že se jedná o mimoděložní těhu nebo ti to řekl až doktor po ultrazvuku. Doufám, že to u nás bude vše v pořádku, ale obavy a strach, že není něco v pořádku budou snad až do porodu. ![]()
A co holky užilas sis to včera? ![]()
Ahoj Bergli,já měla zpožděnou MS ,tak mě doktorka udělala HCG které bylo přes 1000 a to bylo už dost vysoko a v děloze nic nenašla,tak mě poslala do nemocnice a tam už to našli ve vejcovodu no a po druhé jsem z testu zjistila,že jsem v tom ,ale hned jsem dostala strach ,tak jsem jela na pohotovost a oni mě udělali HCG které bylo 64 a v takovém případě ještě nemohou zjistit nic,protože je to malinké,tak jsem týden čekala a po týdnu jsem měla HCG přes 2000 a v děloze nic,tak to bylo jasné:-((((((
Holky byly zlaté.Moc jsem si je užila.Už se těšim na svoje:-)))))
Dobré ránko Zlatko,
no jestli se to počítá podle poslední MS kterou jsem měla 1.3.2011 tak bych měla být v 6 týdnu a snad už by to ve středu mělo být na ultrazvuku vidět. Tak už jen 2 dny a bude jasno, ale věřím že to bude v pořádku - musí. Vždyť už jen to, že jsem těhotná je obrovský zázrak. ![]()
Ahoj Bergli,tak to 100% mimoděložní nebude,protože to už by tě bolelo nebo by jsi i krvácela.Je to určitě ,tak jak to má být.Tak se šetři a ve čtvrtek dej vědět.Už se těšim
![]()
Zlatinko tak to si mě uklidnila. Snad máš pravdu a budu si moct ten náš obrovský zázrak v klidu užívat. Určitě se ve středu ozvu a podám hlášení o všem co se dozvíme. Papa
![]()
Ahojky Zlatko, Ivčo,
před chvíli jsme se vrátili z CAR a naše těhotenství je potvrzeno. Čekáme 1 miminko a je uhnízděno tam kde má. Zatím byl vidět jen váček, ale byl tam a to je pro nás obrovský zázrak
. Do 14 dní se mám objednat ke svému panu doktorovi a pokud vše půjde jak má, tak už by jsme měli vidět i tlukot srdíčka
Papa ![]()
Super!!!Jiné zprávy jsem ani nečekala,tak ti tedy gratuluji k miminku.
Přeji dobrou noc pááááááááá ![]()
Děkuji moc Zlatinko, doufám, že to budu brzy opakovat i já tobě
![]()
Ahoj bergle
tak jak se cítíš?Máš nějáké těhotenské příznaky??
Já už vím,že jdu příští pátek na tu hysteroskopii.
Nevíš kdy se dozvim výsledky??
Přeji hezký víkend
Ahoj Zlatko,
příznaků by bylo
neskutešně mě bolí záda, klouby a prsa a mám stále hlad. Budím se i v noci a u poslele mám připravené nastrouhané jablíčko. S takovou těch mojich 54kg brzy vezme za své a bude ze mě kulička ![]()
No podle toho co psala Ivča tak výsledky měla hned po zákroku. Budu ti držet palečky ať máš vše v pořádku a můžete se těšit na další doufám že, úspěšný pokus.
![]()
děkuji.Ty jsi tedy hubendour:-)) já mám o 10kg více ,tak jsem zvědavá pak na sebe ![]()
měj se krásně pááááááááááá
Zlatko ty se taky měj krásně, opatruj se a přeji krásný víkend.
Hubeňour? Vždyť mám vedle sebe takové vyžlátko tak se musím hlídat ať k sobě ladíme
![]()