Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
9.4.11 09:24

Bergli to snad není možný :dance: :dance: :dance:
Velkáááááááááá gratulace :kytka: :kytka:
Věřím,že tento rok bude uspěšný :hug: :hug:
Je to užasný.To jsou tvoje první // :?:
Já už dvě měla dvakrát ,proto věřím,že to výjde,když už to jednou vyšlo :think:
Tak to je super víkend.Užívej si.
Já ted vyrážim za sestřenkou co přijela z Moravy z dvěma holčičkami.Jsou narozené po roce a první budou skoro dva.Tak si budu užívat pááááááá a ještě jednou gratuluji :andel: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.4.11 09:37

Zlatko děkuji moc,
takhle naživo jsem ještě nikdy // neviděla, ale je to vážně to nejnádherněší co jsem zatím viděla. Schovám si ty moje testy na památku. Pořád chodím a kontroluji jestli čárka náhodou nezmizla. 2011 bude rok plný změn pro nás pro všechny :palec: :hug:
Užij si to se sestřenkou a holkama a hlavně ber mustr :-D
A ještě jednou děkuji za gratulace. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.4.11 09:46

nemáš zač :hug: :hug:
toto mě opravdu nabíjí optimismem :-)
pááááááááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.4.11 07:28

Zlati prosím tě a ty si poznala, že se jedná o mimoděložní těhu nebo ti to řekl až doktor po ultrazvuku. Doufám, že to u nás bude vše v pořádku, ale obavy a strach, že není něco v pořádku budou snad až do porodu. :-(
A co holky užilas sis to včera? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.4.11 19:32

Ahoj Bergli,já měla zpožděnou MS ,tak mě doktorka udělala HCG které bylo přes 1000 a to bylo už dost vysoko a v děloze nic nenašla,tak mě poslala do nemocnice a tam už to našli ve vejcovodu no a po druhé jsem z testu zjistila,že jsem v tom ,ale hned jsem dostala strach ,tak jsem jela na pohotovost a oni mě udělali HCG které bylo 64 a v takovém případě ještě nemohou zjistit nic,protože je to malinké,tak jsem týden čekala a po týdnu jsem měla HCG přes 2000 a v děloze nic,tak to bylo jasné:-((((((
Holky byly zlaté.Moc jsem si je užila.Už se těšim na svoje:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.4.11 07:07

Dobré ránko Zlatko,
no jestli se to počítá podle poslední MS kterou jsem měla 1.3.2011 tak bych měla být v 6 týdnu a snad už by to ve středu mělo být na ultrazvuku vidět. Tak už jen 2 dny a bude jasno, ale věřím že to bude v pořádku - musí. Vždyť už jen to, že jsem těhotná je obrovský zázrak. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.4.11 10:46

Ahoj Bergli,tak to 100% mimoděložní nebude,protože to už by tě bolelo nebo by jsi i krvácela.Je to určitě ,tak jak to má být.Tak se šetři a ve čtvrtek dej vědět.Už se těšim :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.4.11 12:05

Zlatinko tak to si mě uklidnila. Snad máš pravdu a budu si moct ten náš obrovský zázrak v klidu užívat. Určitě se ve středu ozvu a podám hlášení o všem co se dozvíme. Papa :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.4.11 17:34

Ahojky Zlatko, Ivčo,
před chvíli jsme se vrátili z CAR a naše těhotenství je potvrzeno. Čekáme 1 miminko a je uhnízděno tam kde má. Zatím byl vidět jen váček, ale byl tam a to je pro nás obrovský zázrak :dance: :andel: . Do 14 dní se mám objednat ke svému panu doktorovi a pokud vše půjde jak má, tak už by jsme měli vidět i tlukot srdíčka :srdce: Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.4.11 23:13

Super!!!Jiné zprávy jsem ani nečekala,tak ti tedy gratuluji k miminku.
Přeji dobrou noc pááááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.4.11 06:46

Děkuji moc Zlatinko, doufám, že to budu brzy opakovat i já tobě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.4.11 10:51

Ahoj bergle :mavam: tak jak se cítíš?Máš nějáké těhotenské příznaky??
Já už vím,že jdu příští pátek na tu hysteroskopii.
Nevíš kdy se dozvim výsledky??
Přeji hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.4.11 11:04

Ahoj Zlatko,
příznaků by bylo :-) neskutešně mě bolí záda, klouby a prsa a mám stále hlad. Budím se i v noci a u poslele mám připravené nastrouhané jablíčko. S takovou těch mojich 54kg brzy vezme za své a bude ze mě kulička :-D
No podle toho co psala Ivča tak výsledky měla hned po zákroku. Budu ti držet palečky ať máš vše v pořádku a můžete se těšit na další doufám že, úspěšný pokus. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.4.11 11:15

děkuji.Ty jsi tedy hubendour:-)) já mám o 10kg více ,tak jsem zvědavá pak na sebe :think:
měj se krásně pááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.4.11 12:49

Zlatko ty se taky měj krásně, opatruj se a přeji krásný víkend.
Hubeňour? Vždyť mám vedle sebe takové vyžlátko tak se musím hlídat ať k sobě ladíme :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí