Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nečekám. Pardon
Nevadí? Kdýž já si nějak tak přečetla hala bala název tématu, zahlídla jsem v názvu IVF, tak jsem napsala. Mám za sebou tři, ale teď na žádné nečekám.
A ty? Jak jsi na tom?
a jak jsi dopadla? Já jsem po prvním IVF a čekám
tak si tady krátím čas ![]()
Ahoj Ještěrko a Revol určitě jste vítané
![]()
Ještěrko nevadí,že nečekáš,ale čekáš na další pokus ne???A máš za sebou jen ET nebo i KET??
Revol držim moc pěsti a kdy jsi byla na ET?
Jinak přeji dobrou noc
Díky za přivítání
Mám za sebou tři IVF, bohužel nikdy žádný mrazáčci nebyly
Příští měsíc to bude pět let, co se snažíme. Pokud bude někdy další IVF, tak už jako samoplátce.
Revolink - u mě byly IVF negativní. Tobě budu držet moc palečky, ať se zadaří, kolikátý den jsi po ET?
Ahojky Zlatko,
tak to na tebe budu v úterý myslet, ale nic nebrání tomu, aby to teď neklaplo ne? ![]()
Jinak mezi námi vítam nováčky a budu držet palce, aby jste se i vy brzy dočkaly vytouženého miminka.
![]()
ahoj Zlatko, já byla na ET 25.4. na Velikonoce
dnes je to teprve čtvrtý den a docela se to vleče ![]()
Hezký den všem
![]()
Bergli děkuji ![]()
Ještěrko jo ten čas utíká
My se snažíme 3 roky.Máš nějákou diagnozu proč se vám nedaří?Já nemám vejcovody,tak musím jen IVF.
Revol jo musíš vydržet a kdy hodláš testit?Nedoporučuji dřív než 10-12 den,ale když to vydržíš 14 dní je to určitě lepší ![]()
Zlatko - nemám jeden vejcovod a vaječník, jinak mě snad úspěšně vyléčili chlamýdie, našly mi sníženou funkci štítné žlázy (to už by snad mělo být taky ok). Mám ale problémy s imunitou (protilátky) a antifosfolipidový syndrom. To je snad vše, alespoň teda o čem vím
Za těch pět let se povedlo jednou přirozeně (přesně rok zpátky), ale SP 8tt ![]()
A kdy se ty chystáš na IVF?
Já měla také chlamydie.Přišla mě na ně gynekoložka a po přelečení jsem 2× přirozeně otěhotněla,ale mimoděložně.
Už ti dělali genetiku?Mě když ji dělali,tak společně sní udělali test na trombofilní mutaci to je když žena stále potráci a hlavně se to dá lečit.
Já na 2IVF snad začnu se stimulací ted v květnu.Příští týden jdu ceru se domluvit.
Zlatko, no já mám právě v papírech testit až 13.5. což mi přijde strašně dlouho:-) tak nevim
Revol a měla jsi prodlouženou kultivaci?Já si myslim ,že mužeš testit klidně už 10.5. to bude 15den.Mě v ceru vždy řekli ,že testovat 14 den,ale já to nikdy nevydržela a testovala jsem dřív.Bohužel mě nevyšel ET a ani 3 KETY ![]()
Ahoj Ještěrko,
a slyšela si někdy o minimálce nebo o nativu? Spousta holek si to chválí když už vyčerpájí všechny IVF pokusy. Mě se tvořilo taky málo vajíček a nic nezbylo na zamražení tak jsem přešli na minimálku a i když se to nepovedlo tak to byla rozhodně levnější varianta. Nakonec se nám to povedlo přirozeně tak snad to vydrží ![]()