Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
27.4.11 13:17

ahoj Ještěrko, ty jsi po IVF a čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
27.4.11 13:46

Nečekám. Pardon :-) Nevadí? Kdýž já si nějak tak přečetla hala bala název tématu, zahlídla jsem v názvu IVF, tak jsem napsala. Mám za sebou tři, ale teď na žádné nečekám.
A ty? Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 14:35

a jak jsi dopadla? Já jsem po prvním IVF a čekám :-) tak si tady krátím čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.4.11 23:15

Ahoj Ještěrko a Revol určitě jste vítané :mavam: :mavam:
Ještěrko nevadí,že nečekáš,ale čekáš na další pokus ne???A máš za sebou jen ET nebo i KET??
Revol držim moc pěsti a kdy jsi byla na ET?
Jinak přeji dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
28.4.11 09:29

Díky za přivítání :-) Mám za sebou tři IVF, bohužel nikdy žádný mrazáčci nebyly :-( Příští měsíc to bude pět let, co se snažíme. Pokud bude někdy další IVF, tak už jako samoplátce.

Revolink - u mě byly IVF negativní. Tobě budu držet moc palečky, ať se zadaří, kolikátý den jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.4.11 10:03

Ahojky Zlatko,
tak to na tebe budu v úterý myslet, ale nic nebrání tomu, aby to teď neklaplo ne? :-D

Jinak mezi námi vítam nováčky a budu držet palce, aby jste se i vy brzy dočkaly vytouženého miminka. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.4.11 10:08

ahoj Zlatko, já byla na ET 25.4. na Velikonoce :-) dnes je to teprve čtvrtý den a docela se to vleče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.11 10:35

Hezký den všem :mavam: :mavam:
Bergli děkuji :hug:
Ještěrko jo ten čas utíká :-( My se snažíme 3 roky.Máš nějákou diagnozu proč se vám nedaří?Já nemám vejcovody,tak musím jen IVF.
Revol jo musíš vydržet a kdy hodláš testit?Nedoporučuji dřív než 10-12 den,ale když to vydržíš 14 dní je to určitě lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
28.4.11 10:59

Zlatko - nemám jeden vejcovod a vaječník, jinak mě snad úspěšně vyléčili chlamýdie, našly mi sníženou funkci štítné žlázy (to už by snad mělo být taky ok). Mám ale problémy s imunitou (protilátky) a antifosfolipidový syndrom. To je snad vše, alespoň teda o čem vím :-) Za těch pět let se povedlo jednou přirozeně (přesně rok zpátky), ale SP 8tt :-(
A kdy se ty chystáš na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.11 11:24

Já měla také chlamydie.Přišla mě na ně gynekoložka a po přelečení jsem 2× přirozeně otěhotněla,ale mimoděložně.
Už ti dělali genetiku?Mě když ji dělali,tak společně sní udělali test na trombofilní mutaci to je když žena stále potráci a hlavně se to dá lečit.
Já na 2IVF snad začnu se stimulací ted v květnu.Příští týden jdu ceru se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.4.11 11:51

Zlatko, no já mám právě v papírech testit až 13.5. což mi přijde strašně dlouho:-) tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.11 12:01

Revol a měla jsi prodlouženou kultivaci?Já si myslim ,že mužeš testit klidně už 10.5. to bude 15den.Mě v ceru vždy řekli ,že testovat 14 den,ale já to nikdy nevydržela a testovala jsem dřív.Bohužel mě nevyšel ET a ani 3 KETY :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.11 12:46

Mizim do práce pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.4.11 13:39

měla, pět dní :-) taky to tak vidim na toho desátýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.4.11 10:10

Ahoj Ještěrko,
a slyšela si někdy o minimálce nebo o nativu? Spousta holek si to chválí když už vyčerpájí všechny IVF pokusy. Mě se tvořilo taky málo vajíček a nic nezbylo na zamražení tak jsem přešli na minimálku a i když se to nepovedlo tak to byla rozhodně levnější varianta. Nakonec se nám to povedlo přirozeně tak snad to vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí