Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky budte v klidu
.Moc vám to přeji.Tak budete testit spolu
![]()
Já bych testila o víkendu
to budete tak 12 den ne?
Ahojky Revol,
tady je to myšleno TT jako týden těhotenství. Já už jsem o kousíček dál a doufám, že vše bude v pořádku, ale nechci tady Zlatku nechat samotnou i když teď nás tady přibylo a to je dobře, že se můžeme vzájemně povzbuzovat i utěšovat. My už jsme tu takové malé inventáře této diskuse
![]()
PS: Zlati budu na tebe dnes myslet ať ti to dnes v CAR dobře dopadne a brzy začneš stimulovat na další IVF.
![]()
Ahoj Revolink
po ET jsem se citila dobre, sem tam nejake to pichnuti
ale v patek me zacala bolet zada a bricho jako pred MS. No a v nedeli uz me prestala bolet prsa, tak mam spatny pocit a ten se mi dneska jeste stupnil, protoze me zacinaji krece v podbrisku
minule jsem taky krvacela a mela jsem pozitivni test, ale nakonec to nedopadlo. Tak alespon tobe preju hodne stesticka
![]()
Sunshine nic nevzdávej, hlaď bříško a opatruj se. Naděje přece umírá poslední.
![]()
Bergle děkuji zlatíčko,tak jsem dnes dostala nosní kapky Synarel a od čtvrtka začínám stříkat a 4-5 den MS začnu píchat myslim gonal ![]()
Nevíte jestly na ty nosní kapky mohu pít alkohol??
sunshine píše:
Ahoj Revolinkpo ET jsem se citila dobre, sem tam nejake to pichnuti
ale v patek me zacala bolet zada a bricho jako pred MS. No a v nedeli uz me prestala bolet prsa, tak mam spatny pocit a ten se mi dneska jeste stupnil, protoze me zacinaji krece v podbrisku
minule jsem taky krvacela a mela jsem pozitivni test, ale nakonec to nedopadlo. Tak alespon tobe preju hodne stesticka
![]()
Děkuji moc, je to moje 1. IVF, takže vůbec nevim, co mi má bejt a co ne, který píchnutí je správně a který špatně
pořád mě trochu pobolívá vlevo v podbřišku a sem tam mě píchnou záda..včera, když jsem přišla z práce mě bolela hlava, tak jsem si lehla a bylo to ok..jinak prsa mě pořád bolí a každej den bych nejraději sežrala tunu čokolády
Jinak nemám žádné příznaky. Takže vůbec nevím, co je dobře a co je špatně,ale už to nemůžu vydržet s testem.Dnes jsem 9. den po ET s 5 denní kultivací…nejraději bych si udělala ten test už zítra
![]()
Ahojky holky,
tak zázrak se bohužel nekoná
. Váček zůstal a miminko nikde. Prý se jedná o samovolný potrat a než postižené miminko tak to raději žádné. Zítra mě čeká revize dělohy a pak začneme od začátku, jen doufám, že to nebude trvat dalších 6let. Držte se holky a hlavně bojujte. ![]()
Ahoj holky, musím se pochlubit, dneska už jsem to nevydržela, 10. den po ET a mám jasně zřetelné dvě čárky! Jsem šťastná jak blecha. Je to nádhernej pocit, přeju to všem…je to moje 1. IVF a strašně si přeju, aby to vyšlo ![]()
Bergli
![]()
to nééééééééé!!!!!! Je mě to opravdu líto a já jsem tomu věřila,že když po tolika letech jsi otěhotněla tak je to tutovka ![]()
Holka s tebou si taky ten život hraje.Nemám slov.Vím,že musíš být strašně smutná.Drž se.
Zlatinko děkuji moc, zítra v 7:00 mám nástup a za 15 min by mělo být po všem. 2 dny si poležím v nemocnici a pak hned domu. Strašně moc to bolí
, ale já se nevzdám a hned jak budeme zase moct tak to u nás bude jak v králíčárně
dokud se nám to zase nepovede ![]()
PS: Revol moc gratuluji tak hlavně v klidu a opatruj se.
Ještěrko děkuji. Prosím tě a ty si potratila sama nebo si byla na revizi. Omlouvám se, že se na to ptám a vytahuji bolestné vzpomínky, jen mi hlava nebere, my jsme měli v podstatě celou dobu jen váček který ve mě stále roste a odpovídá 8 týdnu těhotenství jen to mimi nikde, takže ho jdu odstranit a pak snad už nebudou ani ty těhotenské příznaky. Jsem z toho prostě jelen ![]()
Bergle píše:
Zlatinko děkuji moc, zítra v 7:00 mám nástup a za 15 min by mělo být po všem. 2 dny si poležím v nemocnici a pak hned domu. Strašně moc to bolí, ale já se nevzdám a hned jak budeme zase moct tak to u nás bude jak v králíčárně
dokud se nám to zase nepovede
PS: Revol moc gratuluji tak hlavně v klidu a opatruj se.
Je mi to líto, moc líto..dokonce bulim a to tě vůbec neznám…
Revol děkuji, ale ty se vůbec nezaobírej takovýma blbostma, opatruj se a hlavně žádný stres ať je miminko zdravé a krásně roste.
Co jiného nám zbývá než se z toho rychle oklepat, zatnout zuby a dál bojovat. Slzy už došly takže se jdu odreagovat hokejem a přijít na nové myšlenky.
Ahoj holky. ![]()
Vítám SUNSHINE.
BERGLI......já nemám slov
.
Strašně mne to mrzí holka. To není možné ![]()
Byla jsi takové naše sluníčko naděje…
Zítra na Tebe budu moc myslet. Asi to bude nepříjemné, zvlášť psychicky
. Moc se drž a opatruj ![]()
ZLATI gratuluji k zahájení stimulky ![]()
REVOLINK Tobě ke //