Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Benuli spousta holek otěhotněla hned v šestinedělí a vše proběhlo bez problému. Takže nemá smysl čekat. Co doktor to jiný názor jak dlouho se má čekat před dalším otěhotněním. Papej dál vitamíny a výsledek se určitě brzy dostaví.
![]()
Načekali jsme se už dost, tak proč to ještě oddalovat nějakou pauzou ne?
Ahojky holky
Ivii,Bergli díky ![]()
Tak včera jsme už naplánovali OPU na středu.Včera večer jsem aplikovala Ovitrelle a dnes mám den bez léků.Musím pořádně uklidit,protože ted se budu nějáký čas šetřit a můj chlap je na domácí práce strašně nešikovný a to by mě rozčilovala víc než když nebude dělat nic:-)))))
Folikulů je asi deset a největší má 33 a nejmenší 16,tak snad budou dobré a vše dopadne dobře ![]()
Takže středa
![]()
Ahojky Zlatko,
no vidíš jak krásně vyrostli a kolik jich je a určitě budou všechny Áčkové kvality. Tak ať ti to zítra vše dobře dopadne. Budu na tebe myslet a držet moc palce, no já snad nebudu ani pracovat když budu držet ty palce
![]()
Tak pak napiš jak jste dopadli. Tak to si asi pojedete pro mimuška v neděli co? Opatruj se papa ![]()
Asi máš, Berglí, pravdu. Šestinedělí mám za sebou, tak se zase vrhnem na snažení a snad to dopadne.
Holky moc děkuji ![]()
No já myslim,že až v pondělí.Nejsem si jistá jestly tam v neděli jsou ![]()
Určitě vám napíši,ale možná až večer.Počítám,že to zítra prospím.
ZLATI to je skvělé
, tak na zítra tfuj tfuj tfuj
. Jinak já jsem ode dneška na nemocenské, mám začínající angínu, nemůžu ani polykat ![]()
Ivvi
![]()
chudinko,tak se brzo uzdrav.Takové pěkné počasí a ty jseš nemocná ![]()
zlatko píše:
Ivvi![]()
chudinko,tak se brzo uzdrav.Takové pěkné počasí a ty jseš nemocná
Děkuji Zlati, taky doufám ![]()
Hezký den všem,tak jsem tady zatím z dobrými zprávami.Včera proběhl odběr vajíček měla jsem jich 11 a oplozeno bylo 7.Zatím se kultivují a v sobotu budu volat jestli bude transfer nebo počkáme až do pondělí.Holky mám radost a doufám,že vydrží všech sedm
.Všem přeji krásný sluneční den
Zlati tak to jsou super zprávy. Doufám, že jsou všichni velcí bojovníci a že se budou těšít k mamince, kde se hodlají zabydlet na celých 9 měsíců. Moc bych ti to přála
Tak se holka opatruj a v sobotu se budeme těšit na nové zprávy.
Taky přeji krásný slunný den.
![]()
ZLATI tak to je úžasná zpráva, HURÁ HURÁ HURÁ
![]()
Určitě vydrží, budou siláci
. Ježiši já se tak těším na dobré zprávy
![]()
BERGLI, BENUL
![]()
Ahojky Ivčo,
a co ty jak ti je? Už je ti lépe, nebo pořád pod peřinou. V těch vedrech marodit asi není žádná lahoda.
Opatruj se a ať tě ten moribundus rychle opustí ![]()
Bergli,Ivvi děkuji
![]()
No jo Ivvi,jak ti je?Už je nemoc na ustupu?
Holky děkuji Vám
, už je to lepší. Pořád mám mandle jako švestky
, ale už je mi lépe ![]()