Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
16.6.11 20:13
zlatko píše:
ahoj Ivvi :mavam:
No ted u 2IVF jsme platila za léky něco kolem 4000kč a pak prodlouženou kultivaci 4000kč.ICSI nebo PISCI nepotřebujeme a jiné preparáty jsme nepoužili a k zamražení taky nedošlo :-(
U 1IVF jsme měla jen merional,tak jsem jezdila k obvodačce která mě to píchala a tam je malý poplatek,pak jsme měli kultivaci 3200kč + AH 3000kč + zamražení 2000kč.Kety nás vyšli na 15000 a jednou embryoglum 1500kč .Ivf jsme podstoupili v Gestu minulý rok ..už taky podražili.

Aha, tak to už chápu, my měli IMSI(prý o něco lepší než ICSI), AH, PK. Ale už nevím, kolik co stálo. A jsem zvědavá, jestli v dalším CAR budem potřebovat to stejné :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.6.11 20:19

To že jsou vajíčka kvalitní taky nic neznamená, ale bohu dík aspoň za to :-D. Strašně jsem byla zklamaná, že vajíčka byla jen 4 a nakonec nezbylo ani na KET, ale musíme to brát tak, že i 1 uhnízděné je prostě zázrak a my se toho zázraku dočkáme :palec: :hug: Své neúspěšné těhotenství beru jako první vlaštovku a věřím tomu, že teď už se to povede přirozeně a dotáhnu to do úspěšně do cíle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.11 20:20
Bergle píše:
To že jsou vajíčka kvalitní taky nic neznamená, ale bohu dík aspoň za to :-D. Strašně jsem byla zklamaná, že vajíčka byla jen 4 a nakonec nezbylo ani na KET, ale musíme to brát tak, že i 1 uhnízděné je prostě zázrak a my se toho zázraku dočkáme :palec: :hug: Své neúspěšné těhotenství beru jako první vlaštovku a věřím tomu, že teď už se to povede přirozeně a dotáhnu to do úspěšně do cíle :palec:

BERGLI určitě ano, moc Ti držím paluchy :palec: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.6.11 20:22

Ivčo a vy uvažujete o změně CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.11 20:26
Bergle píše:
Ivčo a vy uvažujete o změně CAR?

Určitě ano, když KET nevyjde. Už to mám tak nějak naplánováno hodně dopředu :mrgreen: . Za 2 týdny KET, pak budu cvičit metodu Mojžíšové, pít čajíčky a podobné věcičky :mrgreen: , chtěla bych i ty lázně a pak cca za 4 měsíce 2IVF v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.6.11 20:35

Tak to máš naplánováno super, ale co kdyby ses soustředila raději jen na ten KET co tě za 2 týdny čeká a dala mu šanci :-D Třeba tě překvapí :wink:
A do jakého centra v Brně by si chtěla jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.11 20:42
Bergle píše:
Tak to máš naplánováno super, ale co kdyby ses soustředila raději jen na ten KET co tě za 2 týdny čeká a dala mu šanci :-D Třeba tě překvapí :wink:
A do jakého centra v Brně by si chtěla jít?
:lol: já na to Bergli právě nechci vůbec myslet :lol: . Kdybych měla tu sliznici OK a přežili by všechny 3, tak asi ano, takhle mne to opravdu může jen překvapit. Asi Reprofit, ještě uvidíme :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.6.11 20:49

Já vím, ale musíme věřit i když to zklamání bolí tak víra v miminko je to jediné co zatím máme.
My jsme taky chodili do Reprofitu a přístup je super. Dokonce odebírají i transférují vajíčka v neděli. Určitě můžu doporučit. My jsme jezdili do Olomouce k panu doktoru Macháčovi na kontroly a pak na IVF do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.6.11 21:53

Hezký večer holky :mavam:
Bergli a ten peurgon je tedy nějáký lék s kterým jsi stimulovala?
Mě tedy doktorka taky řekla,že mám trochu línější vaječníky,protože mě dávají ty největší dávky?Ted naposledy jsem brala 150 gonal a 150 merional děvět dní,ale nakonec z toho bylo 11 vajíček,ale žádné k zamražení :nevim:
Ivvi IMSI to jsem ještě neslyšela :nevim:
Ivvi aspoň jedno se musí chytit!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.6.11 06:35

Zlatko my jsme šli do Puregonu hlavně kvůli tomu, že se píchal do bříška stejným pérem jako mají cukrovkáři a né klasickou jehlou. Brala jsem 250 jednotek, ale stejně to nepomohlo. Dokrotr říkal, že při mém věku a hormonech jaké mi nastavlil bych měla mít minimálně 10 vajíček. Podle toho jak jsem reagovala a jaký mi vyšel hormonální profil tak to vypadá, že do přechodu půjdu už ve 40 letech. No prostě žádná růžová budoucnost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.6.11 17:17

Ahoj bergle :mavam:
to jsou pěkně drahé léky!!Já jsem se taky poprvé bála,že si budu píchat injekce,tak jsem měla ten merional a každý den jsem docházela k doktorovi aby mě to píchnul.Jinak já tvoji budoucnost vidim růžovou,protože jsi před dvěma měsíci přirozeně otěhotněla a to se bude určitě opakovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.6.11 12:27

Ahoj holky,kdepak jste a jak se daří????
Ivvi jak to stebou vypadá?Už je skoro konec měsíce?Co ketík?
Bergli nejsi někde na dovolené?

Já už chodím druhý týden do práce a příjde mě to jako kdybych nic nepodstupovala,jen když si vzpomenu na to že nejsou mrazáčky,tak mě to mrzí :-( Jinak jsem si ted naplánovala,že nebudu nic řešit!!Budu si žít jako by nic.Jednou to příjde a když ne tak už jsme začali přemýšlet o adopci,ale to je ještě hooodně daleko,tak se neděste.Hezký týden pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
27.6.11 16:32
zlatko píše:
Ahoj holky,kdepak jste a jak se daří????
Ivvi jak to stebou vypadá?Už je skoro konec měsíce?Co ketík?
Bergli nejsi někde na dovolené?Já už chodím druhý týden do práce a příjde mě to jako kdybych nic nepodstupovala,jen když si vzpomenu na to že nejsou mrazáčky,tak mě to mrzí :-( Jinak jsem si ted naplánovala,že nebudu nic řešit!!Budu si žít jako by nic.Jednou to příjde a když ne tak už jsme začali přemýšlet o adopci,ale to je ještě hooodně daleko,tak se neděste.Hezký týden pá pá

Ahoj ZLATI :mavam: , určitě teď na to nemysli a pěkně si vyvětrej hlavinku a užij si léto :huban: :palec: . Já jdu na KET v pátek 1.7. :dance: V pátek jsem měla KO a sliznice byla 7mm-na mne úspěch, ne? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.6.11 23:19

Ivvi to je super!!Přeji moc moc štěstíčka…
Tak budete dávat tři kulíšky.Určitě se aspoň jeden zavrtá.tak dlouho jsi čekala a je to tady :hug: :andel:
dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.6.11 12:33

Ahojky Ivčo, Zlatko
Ivi budu ti moc držet palce :palec: ať vyjde my už potřebujeme jako sůl dobré zprávy viď Zlatko. Budu na tebe myslet a když budeš mít náladu a chuť tak nám napiš ať tě můžeme podpořit :hug:
Zlati my jsme už taky mluvili doma o adopci nebo aspoň o pěstounské péči, ale doufám, že k tomu nikdy nedojde a budeme mít vlastní miminko stejně jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí