Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zlatko píše:
Aha,tak to prostě risknete a třeba se chytnou tam kde bude vysoká
Uvidíme. Tak se zatím opatruj a hlaď bříško ![]()
Ahoj holky,tak naše stránky jsou asi zakleté ![]()
Dnes od rána jsem trochu začala špinit ![]()
Myslim,že je to MS a nemůže se přes ten utrogestan dostat.Jestli si pamatujete,že jsem vám řikala,že ms dostanu vždy po vysazení utroše.
Je mě strašně ouzko u srdíčka
asi to zas nevyšlo ![]()
Zlati,to může být uhnizďování.Dokud se mrcha nerozjede úplně,je naděje.Taky se může stát,že to jedno mimi vzdá a druhé zůstane.Vydrž holka,držím pěsti
![]()
Zlatinko nevzdávej se, věřím že to vyjde, určitě to je uhnizďování. Já taky brala Utrogestan a MS jsem i přes ně dostala a probíhala úplně normálně.
Zkoušela ses testovat? Hlavně žádný stres držím strašně moc palce
![]()
holky moc děkuji,ale já se černým myšlenkám nemohu ubránit.Mám pocit ,že na zahnizdování už je trochu pozdě,protože mě zaváděli 6 denní embryjko a dnes je to 11 den.To už by mělo být zahnízděné.Test jsem si ještě nedělala ani ho nemám koupený.Mám strach si ho udělat.V pondělí jsem myslela,že pojedu do caru,ale kvůli stávce to nechám asi na uterý.
Moc děkuji za vaše slova kéžby jste měli pravdu.Díky že tu jste ..řvu jak želva ![]()
Zlatinko, hlavně nebreč, nestresuj a nevzdávej to. Tělo může být tak zblblé z těch hormonu, že i kdyby si MS opravdu dostala tak to ještě nemusí nic znamenat. Měla si přece krásné kvalitní embrijka. Vydrž do úterý nebo si udělej test, ale zatím neztrácej naději. Až budeš mít manžela doma tak ať tě obejme i za mě. Drž se zlatinko.
![]()
Zlati,nevzdávej to.Já špinila taky a dopadlo to dobře.U nás na diskuzi je holčina,která i krvácela a narodila se ji holčička.Zlatuško,moc držím pěsti a posílám sílu
![]()
ZLATI
, vím, jak Ti je, ale nevzdávej to prosím
. Moc na Tebe myslím. Je to těžké a já budu bláznit stejně, ale drž se srdíčko
![]()
Holky moc moc děkuji za vaše povzbudivá slova.
Včera večer už přišla mrcha červená a udělala jsem si i test a byl sněhobílý
![]()
Myslim,že je to konec.Člověk přemýšlí kde je chyby,proč???Všechny testy jsou v pořádku,cvičila jsem mojžišovku,nechala jsem si zmobilizovat páteř a stejně nic nepomohlo.Co dál?
Manžel si myslí,že to bude v hlavě,že musíme mít jiný přístup a nesmí se vše točit kolem toho,ale to nejde.Vždyt mít dítě s milovaným člověkem je pro mě smysl života a tak po tom toužim.
Zkusíme asi kinezolgii nebo něco podobného.Já se nevzdám!!!!!!!!!!!!!
zlatko píše:
Holky moc moc děkuji za vaše povzbudivá slova.
Včera večer už přišla mrcha červená a udělala jsem si i test a byl sněhobílý![]()
Myslim,že je to konec.Člověk přemýšlí kde je chyby,proč???Všechny testy jsou v pořádku,cvičila jsem mojžišovku,nechala jsem si zmobilizovat páteř a stejně nic nepomohlo.Co dál?
Manžel si myslí,že to bude v hlavě,že musíme mít jiný přístup a nesmí se vše točit kolem toho,ale to nejde.Vždyt mít dítě s milovaným člověkem je pro mě smysl života a tak po tom toužim.
Zkusíme asi kinezolgii nebo něco podobného.Já se nevzdám!!!!!!!!!!!!!
ZLATI je mi to líto
![]()
Jsi hrozně silná, já bych teď neměla sílu jít dál.
Ale máš pravdu, nesmíme se vzdát
A co je ta kinezolgie?
Zlati,moc mě to mrzí.Chce to čas a rána se zahojí
.A co nějaká dovolená?Pročistit si hlavu,přijít na jiné myšlenky?
Ivvi,martanko díky
![]()
Ivvi tady je odkaz neuměla bych to vysvětlit:
http://www.kineziologie.org/hour_12.htm
Martako finanční situace nám to moc nedovoluje
Máme hypotéku a doděláváme baráček a do toho to miminko.Spouta lidí se diví kolik se za IVF platí,když jsou tři pokusy hrazený,ale kromě nás co tím procházíme o tom nikdo nic neví.
Manžel přišel stím ,že bychom si mohli pořídit pejska ![]()
Zlati,úplně to chápu.My na tom byli stejně.Domeček není do dnes úplně hotový,výlet byl maximálně na jeden den a to když tady byly neteřinky na prázdninách.Jinak veškeré finance šly na doktory.Manžel má ale dobrý nápad s tím pejskem.Budeš se mít o koho starat a na jiné myšlenky přijdeš taky.Přeju ti hodně štěstí
![]()
Ahojky Zlati, omlouvám se, že jsem nenapsala dřív, ale nějak nestíhám. Moc moc moc mě mrzí, že Vám to zase nevyšlo. Myslela jsem si, že je to u Vás tutovka po tom, co si pro to všechno udělala. Je to opravdu nespravedlivé. No ale vy jsště máte nějaké mražáčky, takže nemusí být vše ztraceno?
Každopádně pejska doporučuji. My máme psí slečnu a po mojí revizi a ztrátě miminka se ke mě tulita a nehla se ode mě na krok jako by mi chtěla pomoct od mojí bolesti a to vlastně trvá pořád. Pejsek je super nápad.
Zlatinko drž še
![]()