Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to jsem ráda,že jsem někumu vykouzlila usměv na rtech ![]()
No je pravda,že byly doby když mě brali krev tak jsem omdlevala,ale od té doby co jsem byla dvakrát v nemocnici a léčim se na neplodnost,tak jsem si tak zvykla,že už mě to tak nevadí a v pátek když mě ukazovala jak si to budu píchat sama,tak jsem z toho dvakrát štasná nebyla,ale jak říkám zvládla jsem to ..musela jsem to zvládnout ![]()
Ahoj Zlati, jsi moc statečná holka. Když jsem byla na své 1 IVF tak jsme měli pero, ale ani to bych si sama nezvládla píchnout. Píchal mi to manžel a i když to nebyla taková hrůza tak to nebylo nic příjemného. I dnes si na bříšku nahmatám malinké bulky po těch injekcích, známá si to píchala do zadku, klasické injekce a ty bulky má pořád a to už je 5 let zpět co si to píchala. No co by jsme pro mimi neudělali. Mě nikdy injekce nevadily, ale po tom co si procházím a není měsíc co mi berou krev nebo píchjí různí léky tak jsem spíš na ně alergická a bojím se čím dál tím víc. Nesnáším injekce
a ty jsi statečná holka, že to zvládáš sama. Smekám před tebou.
![]()
Díky Bergli
žádný bulky zatím nemám.Ani na zadku ani na břichu,tak snad se mě to vyhne ![]()
Dobrý večer, holčiny. Moc vám děkuji za podporu
Já Bergli šla po revizi na kontrolu za 4 týdny a rovnou píchli do zadku vyvolávačku. Doktorka okamžitě doporučila KET, ale já to odmítla – vlastně jsem hned změnila CAR. Ale tam to také nějak vázne. Doktor řek, čekat 3 měsíce a pak mohu na další KET. Zarazilo mne, proč mne hned posílají na KET, proč sami nenavrhnou, ať se snažíme sami
Prý tohle mohla být jen náhoda a můžu třeba čekat dalších pár let. Tak já už vážně nevím.
Obdivuji, Berglí, Tvou trpělivost. Mně už trpělivost dochází, čím dál tím hůř snáším těhotné, či debaty týkající se těhotenství ![]()
Máš i můj obdiv, Zlati. já bych si injekci nikdy nepíchla – teda jednou jsem to zkusila – v práci – a měla jsem z toho nějaký šok – já jsem vážně cimprlík Takže zneužívám buď přítele, nebo kolegyně v práci.
A tak ti přeji hodně štěstí…tfuj tfuj tfuj ![]()
Ahojky Benul,
tak z toho jsem vážně jelen. Včera jsem byla u svého doktora a on říkal, že si máme dát pauzu přes prázdniny ať se tělo vzpamatuje z těch hormonálních změn, chápu, ale pauza nebude
No a že teď by tělo mělo být jako krásně pohnojená zahrádka a úroda se brzy dostaví. Tak snad má pravdu
Vůbec ho ani nenapadlo, že by jsme měli jed do CAR a podstupovat IVF když to přece jde samo a já věřím, že to půjde. Musíme být trpělivé a výsledek se dostaví. Todle byla první vlaštovka
![]()
V CAR jim jde hlavně o peníze takže tě honem tlačí do KET ať z tebe ještě něco vytřískají než stihneš přirozeně otěhotnět. Benuklo drž se
![]()
Benul, jo ještě s tou vyvolávačkou to taky nechápu. Doktor říkal, že by se mi měla menstruace objevit za 4-6 týdnu. V podstatě se mám chovat jako bych byla v 6nedělí. Takže vydržím do poloviny června a pokud by se mi menstruace nedostavila tak se teprve potom objednám k doktorovi. Nechápu proč na tebe tak spěchají a zbytečně do tebe tlačí další hormony.
Opatruj se
![]()
BENULKO, ZLATI, BERGLI ahoj holky moje
![]()
BERGLI určitě to zase vyjde ![]()
BENUL musíš věřit, že se to zase povede
A kašlat na názor doktorů, že to mohla být náhoda ![]()
ZLATI jak je?
Ahoj Ivvi,Bergle,Benul ![]()
Tak od minulého pátku píchám gonal+merional a už mě zas museli zvýšit dávky na max. píchám 300jed. Nevim kolik mám vajíček,ale 16 jako minule to prý nebude.Velikost vajíček 12,14.V pondělí jdu na kontrolu
Doktorka říkala,že by OPU pohlo proběhnout ve středu.Myslíte,že ještě dorostou
![]()
zlatko píše:
Ahoj Ivvi,Bergle,Benul
Tak od minulého pátku píchám gonal+merional a už mě zas museli zvýšit dávky na max. píchám 300jed. Nevim kolik mám vajíček,ale 16 jako minule to prý nebude.Velikost vajíček 12,14.V pondělí jdu na kontroluDoktorka říkala,že by OPU pohlo proběhnout ve středu.Myslíte,že ještě dorostou
![]()
ZLATI já myslím, že počet, jaký máš teď bohatě stačí, budou hoooodně kvalitní
a bude mimi
![]()
Moc držím palečky
![]()
BERGLI, BENUL
![]()
Ahoj Bergli, moc děkuji za Tvé informace. Tak to vážně nechápu, proč mi dali tu vyvolávačku.Takže vy nebudete dělat pauzičku? Budete se snažit hned po tom šestinedělí? že bych to také tak udělala a dlabala na doktůrky ![]()
Děkuji Ivvčo za vlídná slova a podporu
Zlati, moc moc držím palce - a't už konečně prolomíš tu naši smůlu
Vajíčka určitě ještě trošičku povyrostou ![]()
Ahoj,
mám otázečku, jestli má někdo zkušenosti. Už 4 den mě hrozně bolí v kříži. Původně jsem myslela, že jsou to ledviny, že jsem někde nastydla, chodím i častěji na wc, ale začala jsem brát Urinal a nezabral, jindy vždycky hned…Bolest je hrozná. Snažíme se o mimi skoro rok. beru Utrotegesan, nyní mi jej vyměnila ta Duphaston. Mohl by to být příznak těhu? U DR. jsem byla teď v pondělí 10 DC, dělala mi utz a nic neviděla, pouze malou cytu…Těhotenství by už poznala ne? MS byla 11.4. a nyní 7.5., ale slabší.....
bublinkaLIN píše:
Ahoj,
mám otázečku, jestli má někdo zkušenosti. Už 4 den mě hrozně bolí v kříži. Původně jsem myslela, že jsou to ledviny, že jsem někde nastydla, chodím i častěji na wc, ale začala jsem brát Urinal a nezabral, jindy vždycky hned…Bolest je hrozná. Snažíme se o mimi skoro rok. beru Utrotegesan, nyní mi jej vyměnila ta Duphaston. Mohl by to být příznak těhu? U DR. jsem byla teď v pondělí 10 DC, dělala mi utz a nic neviděla, pouze malou cytu…Těhotenství by už poznala ne? MS byla 11.4. a nyní 7.5., ale slabší.....
Ahoj BUBLI, bohužel s tímhle já Ti neporadím, s tím zklušenost nemám
, je mi líto.
Ahojky Benul, Ivčo, Zlati
Zlatinko budu moc držet palce ať vše klapne. Každopádně dej hned vědět jak si dnes dopadla. Nestresuj se množstvím, stačí málo, ale samé kvalitní ne
Věžím, že vše proběhne v pořádku a konečně mezi sebou přivítáme těhulku
a my se pak k tobě určitě brzy přidáme ![]()