Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Revol já měla mimoděložní také přirozeně a vzali mě oba vejcovody,ale zatím mám smůlu,protože mě 1 IVF nevyšlo a ani tři KETY,ale jsem ráda,že vidim že to jde.2IVF musí vyjít
![]()
Ahojky holky,
Zlatko tak to jsem moc ráda, že už se ti to blíží a že jsi tak pozitivně naladěná. Budu na tebe moc myslet a držet ti palce, aby už nebylo žádné příště a brzy ti začalo to sladké očekávání.
![]()
Revolink,určo to dobře dopadne
.Já řvu pokaždé,kdy mi dr. řekne,že je vše OK.
Zlatko,tobě přeju,aby to byla poslední stimulka,kterou podstupuješ.
Bergle,jsi statečná a máš pravdu v tom,když říkáš:povedlo se jednou,povede se zas.
Jinak u mě bylo mimodělož.jednou přirozeně a jednou po KET.
Zlatko, určitě to jde, hlavně to chce klid a výdrž
musíme být statečné. Doktor mi řekl, když jsem otěhotněla přirozeně mimoděložně, tak musím otěhotnět i nepřirozeně. Některým ženám se nepovede ani to.
Marťánko děkuji za pozitivní a krásné informace a zároveň i dodání sil k dalším bojům.
Tobě přeji, aby zbytek těhotenství probíhal bezproblémově a aby Vám mimuška dělali jen radost.
No a samozřejmě hlavně zdravíčko vám všem
![]()
Ahoj holky, už si na mne asi ani nebudete pamatovat. Jen se připomenu tím, že jsem se odmlčela na začátku roku po dalším neúspěšném IVF.V březnu jsme ale zjistili, že jsem těhotná – spontáně, ale hned se zjistilo, že plod se nevyvíjí a podstoupila jsem revizi. Ani jsem vám to sem tenkrát nechtěla psát, abych nerozšířila pesimistickou náladu. Teď vidím, že jsi na tom Bergli stejně jako já. Chci ti jen popřát, aby jsi to co nejrychleji přešla a začala dál bojovat. ![]()
Držím samozřejmě palce i vám, Zlati a ivvčo ![]()
Ahojky Benul,
neboj tak rychle zase nezapomínáme
Tak to mě moc mrzí co se ti stalo. Já se stále ještě trápím a každou chvíli brečím
, ale hřeje mě pocit, že to jde i normálně a teď si chceme dát pauzu od doktoru a zkoušet to doma a pokud se nám to do 2 let nepodaří tak zase navštívíme CAR. S manželem papáme vitamíny a začnem si užívat domácí snažení. ![]()
Prosím tě jen se chci zeptat, kdy mám očekávat MS. Po revizi jsem krvácela, ale teď nemám tušení v jaké fázi MS cyklu jsem. Benulko drž se, nic nevzdávej a bojuj jako lev. Povedlo se to 1 tak se to povede i po 2.
![]()
benulik píše:
Ahoj holky, už si na mne asi ani nebudete pamatovat. Jen se připomenu tím, že jsem se odmlčela na začátku roku po dalším neúspěšném IVF.V březnu jsme ale zjistili, že jsem těhotná – spontáně, ale hned se zjistilo, že plod se nevyvíjí a podstoupila jsem revizi. Ani jsem vám to sem tenkrát nechtěla psát, abych nerozšířila pesimistickou náladu. Teď vidím, že jsi na tom Bergli stejně jako já. Chci ti jen popřát, aby jsi to co nejrychleji přešla a začala dál bojovat.
Držím samozřejmě palce i vám, Zlati a ivvčo
BENULKO ahojky ![]()
Chyběla jsi tady ![]()
Mrzí mne, co jsi si taky prožila…
Ach jo holky, snad už se to někdy povede až do konce ![]()
Bergle píše:
Ahojky Benul,
neboj tak rychle zase nezapomínámeTak to mě moc mrzí co se ti stalo. Já se stále ještě trápím a každou chvíli brečím
, ale hřeje mě pocit, že to jde i normálně a teď si chceme dát pauzu od doktoru a zkoušet to doma a pokud se nám to do 2 let nepodaří tak zase navštívíme CAR. S manželem papáme vitamíny a začnem si užívat domácí snažení.
Prosím tě jen se chci zeptat, kdy mám očekávat MS. Po revizi jsem krvácela, ale teď nemám tušení v jaké fázi MS cyklu jsem. Benulko drž se, nic nevzdávej a bojuj jako lev. Povedlo se to 1 tak se to povede i po 2.![]()
![]()
BERGLI to máš pravdu, když se to povedlo přirozeně, půjde to i podruhé, určitě ![]()
Ahojky Ivčo, a co ty jak válčíš? Je u vás něco nového? Dnes jsem se dočetla, že je v Ostravě otevřený nový CAR tak aspoň má Gyncentrum nějakou konkurenci. Mám pocit, že se jmenuje Eurofertil a vedoucím lékařem je dr. Jaroš, nepracoval předtím v Gyncentru? No každopádně konkurence snad přispěje k lepšímu přístupu k pacientkám. Opatruj se papa
![]()
Bergle píše:
Ahojky Ivčo, a co ty jak válčíš? Je u vás něco nového? Dnes jsem se dočetla, že je v Ostravě otevřený nový CAR tak aspoň má Gyncentrum nějakou konkurenci. Mám pocit, že se jmenuje Eurofertil a vedoucím lékařem je dr. Jaroš, nepracoval předtím v Gyncentru? No každopádně konkurence snad přispěje k lepšímu přístupu k pacientkám. Opatruj se papa![]()
BERGLI zatím neválčím, půjdu k doktorovi asi až za 2 týdny a uvidí se. Ano, je to Eurofertil s Jarošem. Znám tady z e-mimina pár holek, co k němu chodí a chválí si to, tak nevím.
Ahoj Holčiny
![]()
Benul to víš ,že si na tebe vzpomínáme.Je mě to líto,že ti to nevyšlo.Je smutný ,když už jste takový kousek k svému vytouženému miminku,že osud takhle krutě zasáhne,ale držím Vám palce a jak říkáte,když to šlo jednou musí to jít zas,tak at je to co nejdřív ![]()
Ivii
![]()
Jinak už píchám gonal a merional a měla bych mít dlouhý protokol.V uterý jdu na první ultrazvuk ![]()
Jsem trochu v šoku s těch injekcích,protože loni jsem si to nechávala píchat u obvodačky do zadku a letos si to píchám sama ,ale dá se to.Myslela jsem,že dostanu jen to pero,ale dostala jsem i klasické injekce a když jsem to viděla chtělo se mě brečet.Co by jsme pro to neudělali!
zlatko píše:
Jinak už píchám gonal a merional a měla bych mít dlouhý protokol.V uterý jdu na první ultrazvuk
Jsem trochu v šoku s těch injekcích,protože loni jsem si to nechávala píchat u obvodačky do zadku a letos si to píchám sama ,ale dá se to.Myslela jsem,že dostanu jen to pero,ale dostala jsem i klasické injekce a když jsem to viděla chtělo se mě brečet.Co by jsme pro to neudělali!