Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
16.4.11 17:07

Ahoj holky, tak jsem po dlouhé době tady, moc Vás zdravím :hug: :hug: :hug:
BERGLI to není možné 8-o 8-o 8-o , to je nádhera :dance: :dance: :dance: :dance: , moc moc moc Ti gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: .
To je PARÁDA :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
ZLATI Tobě moc držím palečky na tu hysteroskopii :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.4.11 22:38

Ahoj Ivvvi :mavam: :mavam:
jak bylo v Anglii????
Na hysteroskopii jdu v pátek 22.4. ráno,tak mě držte palce.Dobrou páááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.4.11 08:22

Ahojky Ivčo, už jsem se bála, že si tě v Anglii nechali, že ses tak dlouho neozvala.
Děkuji moc za gratulace, je to pro nás opravdu neuvěřitelný zázrak a doufám, že bude i se šťastným koncem, musí :-D ve středu jdu opět k doktorovi a doufám, že už uvidím tu naši malou fazolku, protože minule byl vidět jen váček, ale byl tam a byl to nádherný pohled.
A jak ses měla ty? Odpočatá a připravená k dalším bojům?
Mějte se holky papa :hug: :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
17.4.11 20:38

V Anglii bylo úžasně, ale bohužel mi umřel taťka, takže jsme hned po návratu měli ve čtvrtek pohřeb :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.4.11 06:20

Ivčo tak to mě moc mrzí, upřímnou soustrast. :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.4.11 15:34

Ivvi :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.4.11 14:40

Ahojky holky,
Zlatko držím moc palečky :palec: :palec: ať ti to zítra vše dobře dopadne. Budu na tebe moc myslet. :andel:

Jinak včera jsem byla u svého gynekologa a na ultrazvuku šel stále vidět jen váček, ale fazolka nikde :-( a to jsem se na ni tak těšila. Tím že pravděpodobně došlo k oplodnění později než 15 den cyklu ( vím, že jsem to měla vždy celé posunuté) tak by mělo být vše v pořádku. Už bych ale ráda viděla tu naši prďolku. No nic musím vydržet do 4.5.2011 a to už by mělo být vidět i :srdce: .
Mějte se papa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
21.4.11 15:46

Díky holky :hug:
ZLATI zítra držím palečky, určitě to dobře dopadne :hug:
BERGLI to je škoda, že jsi neviděla mimi, ale určitě bude vše jak má být a brzo ho uvidíš :dance: :dance:
Pěkný den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.4.11 18:08

Ahoj Holčiny zlaté :mavam: :mavam: Moc děkuji za podporu.Vše proběhlo bez komplikacích a nález je v normalu,tak tady je taky vše ok.Tak snad to příště vyjde a chyba byla v nekvalitních embryjkách,ale po čtyřech nezdařených pokusech má člověk strach jestli je vše ok.Jsem ráda,že jsem všechna ta vyšetření podstoupila.Taky mám za sebou tu mobilizaci páteře.Bála jsem se toho a na konec to nebylo tak hrozné :-) Bergli chápu tvoje zklamání,ale příště to bude tutovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.4.11 18:30

Uplně bych zapoměla Vám popřát krásné a slunečné Velikonoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.4.11 08:37

Zlati to jsem moc ráda, že máš vše v pořádku. Ono je to všechno hlavně o psychice a teď když víš, že je vše v pořádku tak to určitě přispěje k tvé vnitřní pohodě. Určitě to teď vyjde, musí :hug: :hug:

Jinak Vám taky přeji krásné Velikonoční svátky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
24.4.11 09:05
Bergle píše:
Zlati to jsem moc ráda, že máš vše v pořádku. Ono je to všechno hlavně o psychice a teď když víš, že je vše v pořádku tak to určitě přispěje k tvé vnitřní pohodě. Určitě to teď vyjde, musí :hug: :hug:Jinak Vám taky přeji krásné Velikonoční svátky. :kytka:

Ahoj holky :mavam:
Vám také krásné velekonoce :mavam:
ZLATI to dobře, že je vše ok a jak píše Bergli, určitě to bude vést k Tvé větší pohodě. :palec:
BERGLI už se těšíš, až mimi pořádně uvidíš, viď? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.4.11 11:46

Hezký den všem :mavam: :mavam:
Příští týden v uterý jdu do centra,tak doufám,že už naplánujeme stimulaci..nemůžu se dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
27.4.11 13:13

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 13:16

AHOJ, taky se ráda přidám