Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
![]()
Revol tak desátého na tebe budu myslet a držet pěsti
![]()
Bergle - Ahoj
Slyšela jsem o nativu a přemýšlím o něm, ale v CARu, kam chodím, ho pokud vím nedělají. A nechce se mi „můj“ CAR opouštět, jsem tam spokojená. Navíc jsme teď dost bez peněz, manžel začal podnikat…Nevíš, na kolik tak vyjde?
Teď mám druhý cyklus Clostilbegyt, mrcha má dorazit příští čtvrtek...... Takže jsme ve stadiu vymýšlení si začínajících těhotenských příznaků… ![]()
Ale koukám, že jste se snažili taky pěkně dlouho! VELKÁ GRATULACE, zatím raději ještě potichoučku. Ani nevíš, jak ráda čtu, že se někomu povedlo ![]()
Zlatko - No tak to už se ti to blíží, budu držet palečky
Genetiku mě nedělali, nikdo mě na ní jaksi neposlal
Jen na imunologii mě dělali navíc hematologii, jinak nic.
Ještěrko tak se na genetiku u vás zeptej.Už máš tři pokusy za sebou,tak máš na to právo!!!Já jsem opustila Centrum kde jsem podstoupila ET a 3 KET,protože mě na nic nechtěli poslat ańi na imunologii a hned plánovali 2IVF,tak jsem přešla do Isceru a hned to šlo.Poslali mě na genetiku,imunologii,hysteroskopii a to jsem tam ani IVF nepodstoupila.
Já chodím do státního CARu, tam jim o prachy nejde. Ke svý imunoložce mě poslali, ale máš pravdu, na genetiku se zeptám ![]()
Ahoj Ještěrko,
když se jedná o nativ je získáno 1 vajíčko přirozeným ciklem a u minimálky se stimuluje Clostilbegytem a tím se získá o trochu víc vajíček
Nás to vyšlo na 14tis, ale pokud by se k tomu měla připočítak i PK tak by to vyšlo asi na 20tis. Měla jsem jen 2 vajíčka tak byla PK zbytečná. Jinak je postup úplně stejný jako u IVF. Takže v podstatě ušetříš 30tis za léky. Budu držet palce ať se i vy brzy dočkáte, třeba hned tento měsíc
![]()
Já jsem teď v 7TT tak si mě trošku vystrašila, ale doufám, že vše dobře dopadne, smůly už bylo dost ![]()
ve středu jdu na kontrolu a máme slíbené od doktora srdíčko tak se moc těším až uvidím, že je vše v pořádku. Mějte se krásně a přeji pěkný víkend
![]()
Ahojky Ještěrko,
ve všech knížkách a na netu píšou, že nejčastější dochází k SP v 6TT tak už jsem slavila, že jsem za tím, ale ty jsi bohužel přišla o mimi v 8TT, což mě moc mrzí, tak ještě chvíli budu nervozní a pak už si to snad začnu i užívat
.
Bergle - neboj se neboj a užívej si těhotenství
Vše je a bude v pořádku ![]()
Ahoj holky
nakoukla jsem tady mezi vas. Taky cekam po IVF, ET jsem mela na Velikonoce a zacinam mit zase blby pocity
tak hledam a patram po internetu
kdo je na tom podobne. Jinak vam vsem cekatelkam drzim paluchy ![]()
Ahoj Holky ![]()
Bergli uživej si těhotenství..věřim ,že ve středu už uvidíš vytoužené srdíčko ![]()
Ještěrko a kdy jdeš do centra?
Sunshine držim ti moc palečky?Kdy budeš testit?
Ahoj Zlatko
dekuju ti moc. Mam testit az pristi pondeli, ale tak dlouho to asi nevydrzim
normalne mi totiz MS chodi driv a dnes je jeji termin. Prsa me boli min nez minuly tyden, tak mam obavy ![]()
Bergle píše:
Ahojky Ještěrko,
ve všech knížkách a na netu píšou, že nejčastější dochází k SP v 6TT tak už jsem slavila, že jsem za tím, ale ty jsi bohužel přišla o mimi v 8TT, což mě moc mrzí, tak ještě chvíli budu nervozní a pak už si to snad začnu i užívat.
Bergle, promiň, já jsem asi uplně blbá, co je zkratka TT? ![]()
sunshine píše:
Ahoj holkynakoukla jsem tady mezi vas. Taky cekam po IVF, ET jsem mela na Velikonoce a zacinam mit zase blby pocity
tak hledam a patram po internetu
kdo je na tom podobne. Jinak vam vsem cekatelkam drzim paluchy
Ahoj sunshine, tak to jsme na tom stejně, já jsem taky po ET na Velikonoční pondělí
copak tě trápí, že máš blbý pocity? Mě řekli, že mám testovat až 13. 5. Děsná doba, to nevydržim..zdá se mi to nějak pozdě.