Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
7.4.11 19:59
Bergle píše:
Ahojky Ivčo,
jen jsem ti chtěla popřát krásnou dovolenou, ať máte krásné počasí a hlavně ať si to moc užijete. :kytka:

BERGLI jsi moc hodná :hug:
Moc moc děkujíííííííííííííí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.4.11 09:35

Ahoj Bergli a Ivvčo,taky se přidávám a přeji hezkou dovču :mavam:
Bergli příští týden držim pěsti a jsem moc zvědavá na tvé zprávy :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.4.11 11:58

Zlatinko děkuji, sama jsem moc zvědavá jak dopadnem a jestli tam náhodou nejedeme zbytečně, ale uvidíme.
A co ty už víš kdy půjdeš na hysteoskopii? A jinak jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.4.11 12:34

Bergli :mavam: :mavam: Máte Imuno a genetiku???
Já ted když vím,že jsem v pořádku,tak věřím tomu že jsem měla jen smůlu a jednou to štěstí příjde nevím jestly ted ,ale určitě se dočkáme :-)
Zatím čekám na MS.Tu očekávám příští týden a pak zavolám do caru a objednám se,tak počítám,že v týdnu od 18tého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.4.11 13:22

K imunologii se mi ještě doktora nepodařilo zlomit, ale genetika je OK.
Problém je v tom, že mám dnes 39 den od poslední MS a vlastně nevím s čím do Olomouce pojedeme. Tak dlouho jsem ještě zpoždění neměla, ale mám strach si udělat test ať nejsem zklamaná. Takže čekám co se bude dít.
No při mé smůle a poblblým hormonům jsem ještě přišla o MS a do Olomouce si pojedu pro injekci na vyvolání MS, ale naděje umírá poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.4.11 13:43

Bylo by super kdyby jsi byla v tom :andel:
Moc bych ti to přála,ale vídím,že po těch letech snažení jsi opravdu pesimista a v zázrak nevěříš.
Naděje opravdu umírá poslední a když z toho nebude těhotenství,tak bude plánování na snaženíčko.
Držim pěsti!!!!!!!!!!!!!
Na imunologii tě může napsat doporučení i obvodní lékař.Já už jsem se domluvila přímo tam,že když budu potřebovat zas vyšetřit,tak mám volat přímo tam a oni mě objednají,Protože imunologie se mění a za rok můžu mít problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.4.11 13:59

12.4 jedeme do CAR a budeme se domlouvat na minimálku (IVF) tím, že mám strach testovat a nechci rušit CAR ať zbytečne neplaším a pak by jsme zase měsíc čekali na nový termín tak tam pojedeme a uvidí se. Buď vyvolávačka a domluva termínu minimálky nebo snad ultrazvu.
Víš Zlati já už jsem za těch 6 let měla pocit snad milionkrát, že jsem těhotná a těch testu a zklamání co bylo, tak se nažím potlačit tu naději ať to pak tolik nebolí. :cry: Strašně bych chtěla být optimist, ale za ty roky už to asi ani neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.4.11 14:08

Minimálka je stimulace?Já jsem trochu v jiné situaci než ty ,protože nemám vejcovody takže jinak než s pomocí být těhotná nemůžu.Musí to být hodně na psychyku,když vlasně každý měsíc čekáš co kdyby náhodou a potom ty příznaky kterým chce člověk věřit,taky si pamatuji,že když jsme se snažili ještě doma,tak jsem ty těhotenské příznaky měla.
Myslim na tebe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.4.11 14:21

Zlati děkuji moc.
Minimálka je stimulace, ale né injekcema jak u klasického IVF, ale jen Clostilbegytem, jinak je další postup stejný.Je z toho sice míň vajíček, ale není to pro tělo tak nátočné a když si někdo vyčerpá všechny 3 pokusy IVF tak je to utčitě levnější než si hradit další pokus celý. My jsme za minimálku platili jen „14tis“. Každopádně u nás je takový postup, protože u IVF jsme měli 3 vajíčka a u minimálky 2. Takže nám doktor doporučil už jen minimáklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.4.11 14:27

aha,tak to je pro mě novinka.Děkuji za informaci.Clostilbegyt je prášek který polikáš?
A co nativ?Ale ten je prý drahý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.4.11 16:31

Clostilbegyt je prášk který pomáhá dozrání vajíčet a následné ovulaci, ale riziko je v normálním případě vícečetné těhu, zkouší se to s ním asi půl roku s gynekologem a pak je další etapa CAR, případně minimálka. Nativ je když ti dozrávají vajíčka samy od sebe, problém je, že je většinou získáno jen 1 vajíčko a tím pádem i menší šance. Finančně to podle mě vyjde stejně jako minimálka. Platí se okolo 10 tis plus procedůry za které si připlácíš i u IVF čili PK atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.4.11 17:21

Bergli,tak moc děkuji za vysvětlení.Já když se mě to ted nepodaří,tak možná příště zkusím ten nativ,ale ještě uvidíme.Přeji hezký víkend páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.4.11 17:43

Zlati taky přeji pěkný víkend. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.4.11 06:31

Zlati, Ivčo stal se zázrak. Ještě teď se cela třepu. Pozbírala jsem veškerou odvahu a ráno jsem si udělala test. Nemůžu tomu uvěřit, ale ony tam opravdu byly //.
Ve středu Car a konzultace co dál a pak už snad těšení se na miminko. Po 6 letech je to opravdu zázrak. PS: už jsem se dohodli s manželem na jménech :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.4.11 07:01

Tak ještě malá fotečka.
PS: Zlati teď si na řadě ty :palec: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...