Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
3.3.11 13:12

Ivvi :hug: :hug: :hug:
Já o srůstech v děloze nic nevím.Znám jen srůsty ve vejcovodech,tak nevím jestly by na to mohli být nějáké léky abys nemusela na operaci,ale hlavně aby to mělo nějáké řešení :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.3.11 16:27

Ivčo tak to mě moc mrzí, taky jsem nikdy neslyšela o srůstech v děloze. Ty už si ale přece byla na laparo a hystero a tenkrát to přece bylo v pořádku to se za tak krátkou dobu může změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
3.3.11 18:54
Bergle píše:
Ivčo tak to mě moc mrzí, taky jsem nikdy neslyšela o srůstech v děloze. Ty už si ale přece byla na laparo a hystero a tenkrát to přece bylo v pořádku to se za tak krátkou dobu může změnit?

Ahoj holky, no ony ty srůsty mohly vzniknou i po té první hysteroskopii. Můžou být vrozené, ale nejčastěji se tvoří po nějakém zákroku, kdy se to tam ve vnitř poškodí. To je právě na prd s těmi srůsty, že se z 80% vracejí nebo vznikají po zákrocích. Takže i kdyby mi je teď nějak odstranili, tak tím, že mi budou něco v děloze dělat, tak se to může zase poškodit a utvoří se zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.3.11 21:25

Ahoj Holky :mavam: :mavam:
Ivvi,držim palce na 15tého at něco vymyslí,protože mě to příjde jak začarovaný kruh :-(
Já jsem si dnes byla pro výsledky na imunologii a jsou všechny negativní :dance: paní doktorka byla zas ochotná a na vše mě odpověděla.Hlavně mě řekla,že to že to mám ted v pořádku neznamená,že za rok to bude také tak a řekla mě,že můžu kdykoli přijít a testy udělat znovu a to bez doporučenky z caru.Říkala,že vůbec nechápe,že jí tam někdo příjde na testy a už má vyčerpané 3 hrazené pokusy,tak nevim kde je problém a proč centra nechtějí na tyto testy posílta :think: PENíZE :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.3.11 22:11

Přeji vám hezký víkend :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.3.11 08:24

Ahojky Ivčo, Zlatko,
tak to mě dost překvapuje, že je chyba v CAR. Já jsem slyšela, že ty testy na imunologii jsou dost drahé a CAR jsou z pojišťoven tlačeny aby je předepisovali v nejnutnějších případech, ale z tvojí zprávy mi to tak nepříjde, tak nevím. No my už jsme se taky objednali na 12.4. tak uvidíme co bude dál.
Mějte se a taky přeji pěkný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
12.3.11 18:57

Ahoj Zlati a Bergli :mavam: :mavam: :mavam: Děkuji, snad to nějak dopadne. To je dobře, že máš všechny výsledky v pořádku, už se těšíš na další snažení, viď? :palec:
Bergli Vy jste objednaní na 12.4. už na plánováná dalšího IVF?
jinak Vám přeji krásný víkend :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.3.11 08:27

Ahoj holky, tak mě dneska čeká první KET, po nezdařeném IVF tomu moc nedůvěřuji, ale dnažím se být pozitivní. Jaké máte zkušenosti s režimem po transferu? Ležíte opravdu 14 dní a odpočíváte, nebo děláte všechno? Já měla po ET hned první večer strašlivý stres a pak mi znenadání přijela velká návštěva, tak odpočinku moc nebylo. Tak doufám, že to teď bude ok. Jinak už se docela těším, až přestanu jíst Utrogestan, protože takové motáky a závratě jsou fakt šílený :-? Držím všem pěsti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.3.11 10:05

Ahoj Ivvi,Bergli a vítám Marun :mavam:
Bergle já také nevím co si o tom mám myslet,ale tohle mě řekla imunoložka v centru kam se chodí na různé imunologické testy které se netýkají jen neplodnosti :think:Tak už i u vás se to rozjíždí.Držim palečky :palec:
Ivvi těšim se a moc moc.Jsem tak pozitivně naladěná a tolik tomu ted věřím,tak doufám že mě to vydrží :andel: Příští pondělí jdu ještě pro výsledky z genetiky :andel: :andel:
Marun taky jsem tyto otázky řešila.Určitě nemusíš být uvázaná na posteli.Hlavně nedělat fyzicky náročnou práci a nezvedat nic těžkého.Já jsem zkusila vše a nic mě nepomohlo :-(
Po ET a jednom KET jsem opravdu skoro jen ležela a nic nedělala a nepomohlo mě to a po posledních 2KETECH jsem byla ,tak 5 dní v klidu a pak začala chodit do práce a zase nic.Myslim si ,že to bylo o kvalite embrijek a ne o tom jestli jsem ležela atd.
Moc ti držim palce at ti to vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.3.11 18:14

Ahojky holky,
Ivčo držím palečky ať ti to zítra dobře dopadne a ať s doktorem najdete nějaké řešení tvého problému a řiblížíš e blíže vytouženému miminku. Budu na tebe myslet :hug:
My jedeme do centra 12.4 a domluvíme se co dál. IVF určitě ne, protože na injekce reaguji špatně, ale vidím to na minimálku, což je v podstatě IVF, ale se sitimulací Clostylbegytem tak uvitíme, ale už se těším, že se zase začne něco dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.3.11 10:50

Přeji všem hezký den :mavam:
Ivvi držim dnes palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.3.11 20:07

Ahoj holky :mavam:
Tak řešení zatím nemáme :nevim: , je to opravdu začarovaný kruh…
V CAR mi řekli, že v těch papírech z nemocnice není nic o srůstech napsáno, jen to, že mám v téděloze místa s velmi nízkou sliznicí. Ale mne řekli osobně, že tam jsou srůsty :nevim: . Takže můj doktor z CAR tam zajede a probere to s nimi, co by se mohlo dál udělat. Pokud tam budou srůsty, tak se rozruší a uvidí. Pokud je ta děloha místy jako by bez sliznice, tak se to bude snažit vyhnat hormony, ale že to asi moc napůjde, protože jsme to už dělali. Zkrátka mi řekl, že to bude boj, ale že jsem ještě mladá, tak nás až tak čas nehoní 8-o :roll: . Nebo přichází v úvahu náhradní matka, což jsem hned zavrhla… Nicméně jsme tomu dali minimálně měsíc pauzu, než se on s nimi poradí a my s manželem letíme 8.4. na prodloužený víkend do Anglie, tak chci mít klid, navíc taťka je docela nemocný, takže mám stejně myšlenky jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.3.11 10:26

Ahoj Ivvi, jsi moc statečná klobouk dolu.Jen mě někdy zaráží,jak nám tvrdí,že jsme mladé :pocitac: My přece nechceme být mamky-důchodkyně!! ale na druhou stranu hlavně aby se to jednou povedlo!!!
Moc ti držím palečky at se vše v dobré obrátí :andel: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.3.11 17:07

Ahoj holky, jsem tady nová, můžu se zeptat na zkušenosti s tím, jak se cítíte po KET, nebo po ET. Při ET jsem začala brát Utrogestan a připadalo mi, že mi způsobuje těhotenské příznaky, bolely mě prsa a cítila jsem všechny vůně tisíckrát víc, nebo to mohlo být po té stimulaci. Teď jsem druhý den po KET a necítím vůbec nic, ani náznak, že by se mi něco dělo a to beru Utrogestan i Estrimax. Děkuji za odpovědi. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.3.11 11:03

Ahoj marun ,já měla to samé po ET také bolesti prsou atd. podle mě to je i tou stimulací,kterou jsme předním prošli.Po 3 Ketech jsem taky nikdy nic necítila jen jsem měla zvýšenou teplotu a sem tam mě píchlo bříško.Bohužel jsem se svého mimíska ještě nedočkala.Držim ti palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí