Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
26.1.11 19:17

Benul já si právě říkám, že když už, tě tento pokus bude stát dost peněz, že je zbytečné tam nechat ty vaše mražáčky a absolvovat to celé znovu jinde. Rozhodnutí je jen na tobě, ale mysli pozitivně a třeba to vyjde hned na první KET. Mám kamarádku, které má chlapečka po KET tak držím palce ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.1.11 06:46

Děkuju moc za povzbuzení, Berglí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.1.11 07:17

Dobré ráno Benul,
držím dnes moc palečky ať ti Ket dobře dopadne a hlavně jen positivní myšlenky.
Pak určitě napiš, jak jste v CAR dnes dopadli.
Opatruj se papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
27.1.11 08:31

Dobré ráno holky :mavam:
Benuli hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.1.11 10:37

Heký den holčiny :mavam: :mavam:
Benul přeji moc moc štěstíčka at se zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.1.11 18:21

Ahojky holky,
nemůžu jinak než se Vám svěřit s mým nejhorším večerem v životě a doufám, že už se nebude nikdy opakovat. Včera jsem se účastnila narozeninové oslavy mé kamarádky kde byly samé ženské. Jen já jediné bezdětná a oni malé děti doma. Takže celá oslava prdíky, papání, hraní, mluvení a vše co jejich mrňouskové stihli udělat za svůj život. Absolutně jsem si neměla s kým pokecat a tiše jsem trpěla až do doby kdy se jedna holka zeptala kdo všechno má děti? Oslavenkyně na to prohlásila " všichni máme až na Mirku" což je sice pravda, ale dost krutá a necitlivá. Pak už jen následoval telefonát domů pro odvoz a pořádná deprese :cry: :cry: :cry: Dnes vzala má dieta za své. Mějte se krásně a doufám, že todle nikdy nezažijete, prostě noční můra. :zed: :zed:
PS: Ivčo ať ti v pondělí dopadne kontrola dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.1.11 18:54
Bergle píše:
Ahojky holky,
nemůžu jinak než se Vám svěřit s mým nejhorším večerem v životě a doufám, že už se nebude nikdy opakovat. Včera jsem se účastnila narozeninové oslavy mé kamarádky kde byly samé ženské. Jen já jediné bezdětná a oni malé děti doma. Takže celá oslava prdíky, papání, hraní, mluvení a vše co jejich mrňouskové stihli udělat za svůj život. Absolutně jsem si neměla s kým pokecat a tiše jsem trpěla až do doby kdy se jedna holka zeptala kdo všechno má děti? Oslavenkyně na to prohlásila " všichni máme až na Mirku" což je sice pravda, ale dost krutá a necitlivá. Pak už jen následoval telefonát domů pro odvoz a pořádná deprese :cry: :cry: :cry: Dnes vzala má dieta za své. Mějte se krásně a doufám, že todle nikdy nezažijete, prostě noční můra. :zed: :zed:
PS: Ivčo ať ti v pondělí dopadne kontrola dobře. :palec:

BERGLI moc děkuji a mrzí mne, jaký jsi měla večer :hug: :hug: :hug: . Plně Ti rozumím, já mám sice fajn kamarádky, ale taky všechny vždy řeší mimina, tak se jim už vyhýbám, nechodím na dámské posezeníčka apod. Si tam připadám navíc… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.1.11 13:10

Moc vám, hoky, děkuju. :huban:
Jinak, věř, Berglí, že tě určitě chápem. Já jsem na tom úplně stejně. Předminulý týden jsem takhle během minuty u známých zavelela a se slzami v očích mne přítel musel okamžitě odvézt domů. Sice jsem si pak přiadala jao hysterka, ale tomu člověk prostě neporučí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.1.11 13:33

Já vydržím opravdu hodně, ale toto byla hotová noční můra. 11 ženských s malými dětmi na mateřské, které nemají jiné zážitka než s dětmi a tudiž si nemají a ni o ničem jiné co povídat a mezi nima já. To je prostě rovnou na kulku do hlavy už to nikdy nechci zažít. :zed: :zed:
Benul a co ty a centrum? Jak jste pochodili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.1.11 20:03

To já jsem momentálně napalici téměř ze všeho. Mně vlilo slzy do očí i když nám embryoložka řekla, že ze tří rozmražených embryek přežilo pouze jedno. Už bulím vážně úplně u všeho. Pak nám na chodbě tedy řekla, po té, když jí přítel řekl o ten asistovaný hatcing, či jak se to píše, aby jsme to ještě něčím podpořili, že to jedno embyjko je, ale velice pěkný, tak je to zbytečný - tak mne tím zase uklidnila, že alespoň něco.
Ale jinak se cítím úplně normálně. Žádné p¨álení, či bolení prsou, žádné pobolívání v podbřišku, tak jak to čtu u jiných, kterým se zadařilo. Tak zas pomalinku ztrátcím naději. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.1.11 10:58

Ahoj všem :mavam: Bergli,tak to tě opravdu lituji.Toto bych asi taky určitě nezvládla.Já mám kamarádky s miminky a dětičkama,ale nescházejí se takhle v houfu.
Je tady leden a příjde mě ,že začíná druhá vlna miminek :-) Už zas tři v mém blízkem okolí jsou v tom,tak snad se dočkáme taky :andel:
Zatím neztrácím naději a věřím ,že rok 2012 bude rok mého miminka :andel: …a váš třeba už tenhle :hug:
Holky bojujte nic jiného nám nezbývá.
Ivvčo tak at už konečně naroste :palec:
Benul moc ti přeji at to vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
31.1.11 18:36

Ahoj holky :mavam:
Tak ZLATI zase nic :-(
BERGLI jsem obědnaná do fakultky na nějaký speciální ultrazvuk na vyšetření dělohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.1.11 19:09

Ivvi,jak je to možné :?: :?: a když jsi podstupovala tvé první IVF ,tak jsi se sliznicí problémy neměla? Neni to vyšetření hysteroskopie?
Je mi to líto :-( ¨To čekání a pak zklamání musí být hrozné :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
31.1.11 19:15
zlatko píše:
Ivvi,jak je to možné :?: :?: a když jsi podstupovala tvé první IVF ,tak jsi se sliznicí problémy neměla? Neni to vyšetření hysteroskopie?
Je mi to líto :-( ¨To čekání a pak zklamání musí být hrozné :hug: :hug:

Děkuji ZLATI :hug:
Hysteroskopie to není, tu jsem měla v červnu a byla negativní, tal leda by tam teď něco narostlo..
S tím IVF je to zajímavé, taky jsem se na to ptala, že teď jsem měla 5× nízkou sliznici, tak kdo ví, jakou jsem ji měla u IVF, ale DR řek, že byla dobrá, ale manžel mu nevěří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.1.11 20:32

Ahoj Ivčo, to snad není ani možné, moc mě to mrzí. Už by to chtělo trošku toho štěstíčka :-(
Nechci být vůbec pesimista, ale klidně bych se přiklonila k manželovi. Proto taky jezdíme do Olomouce. Tak snad už na něco příjdou ve fakultce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí