Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Benul já si právě říkám, že když už, tě tento pokus bude stát dost peněz, že je zbytečné tam nechat ty vaše mražáčky a absolvovat to celé znovu jinde. Rozhodnutí je jen na tobě, ale mysli pozitivně a třeba to vyjde hned na první KET. Mám kamarádku, které má chlapečka po KET tak držím palce ať to vyjde.
Dobré ráno Benul,
držím dnes moc palečky ať ti Ket dobře dopadne a hlavně jen positivní myšlenky.
Pak určitě napiš, jak jste v CAR dnes dopadli.
Opatruj se papa ![]()
Ahojky holky,
nemůžu jinak než se Vám svěřit s mým nejhorším večerem v životě a doufám, že už se nebude nikdy opakovat. Včera jsem se účastnila narozeninové oslavy mé kamarádky kde byly samé ženské. Jen já jediné bezdětná a oni malé děti doma. Takže celá oslava prdíky, papání, hraní, mluvení a vše co jejich mrňouskové stihli udělat za svůj život. Absolutně jsem si neměla s kým pokecat a tiše jsem trpěla až do doby kdy se jedna holka zeptala kdo všechno má děti? Oslavenkyně na to prohlásila " všichni máme až na Mirku" což je sice pravda, ale dost krutá a necitlivá. Pak už jen následoval telefonát domů pro odvoz a pořádná deprese
Dnes vzala má dieta za své. Mějte se krásně a doufám, že todle nikdy nezažijete, prostě noční můra.
![]()
PS: Ivčo ať ti v pondělí dopadne kontrola dobře. ![]()
Bergle píše:
Ahojky holky,
nemůžu jinak než se Vám svěřit s mým nejhorším večerem v životě a doufám, že už se nebude nikdy opakovat. Včera jsem se účastnila narozeninové oslavy mé kamarádky kde byly samé ženské. Jen já jediné bezdětná a oni malé děti doma. Takže celá oslava prdíky, papání, hraní, mluvení a vše co jejich mrňouskové stihli udělat za svůj život. Absolutně jsem si neměla s kým pokecat a tiše jsem trpěla až do doby kdy se jedna holka zeptala kdo všechno má děti? Oslavenkyně na to prohlásila " všichni máme až na Mirku" což je sice pravda, ale dost krutá a necitlivá. Pak už jen následoval telefonát domů pro odvoz a pořádná deprese![]()
![]()
Dnes vzala má dieta za své. Mějte se krásně a doufám, že todle nikdy nezažijete, prostě noční můra.
![]()
PS: Ivčo ať ti v pondělí dopadne kontrola dobře.
BERGLI moc děkuji a mrzí mne, jaký jsi měla večer
. Plně Ti rozumím, já mám sice fajn kamarádky, ale taky všechny vždy řeší mimina, tak se jim už vyhýbám, nechodím na dámské posezeníčka apod. Si tam připadám navíc… ![]()
Moc vám, hoky, děkuju. ![]()
Jinak, věř, Berglí, že tě určitě chápem. Já jsem na tom úplně stejně. Předminulý týden jsem takhle během minuty u známých zavelela a se slzami v očích mne přítel musel okamžitě odvézt domů. Sice jsem si pak přiadala jao hysterka, ale tomu člověk prostě neporučí. ![]()
Já vydržím opravdu hodně, ale toto byla hotová noční můra. 11 ženských s malými dětmi na mateřské, které nemají jiné zážitka než s dětmi a tudiž si nemají a ni o ničem jiné co povídat a mezi nima já. To je prostě rovnou na kulku do hlavy už to nikdy nechci zažít.
![]()
Benul a co ty a centrum? Jak jste pochodili?
To já jsem momentálně napalici téměř ze všeho. Mně vlilo slzy do očí i když nám embryoložka řekla, že ze tří rozmražených embryek přežilo pouze jedno. Už bulím vážně úplně u všeho. Pak nám na chodbě tedy řekla, po té, když jí přítel řekl o ten asistovaný hatcing, či jak se to píše, aby jsme to ještě něčím podpořili, že to jedno embyjko je, ale velice pěkný, tak je to zbytečný - tak mne tím zase uklidnila, že alespoň něco.
Ale jinak se cítím úplně normálně. Žádné p¨álení, či bolení prsou, žádné pobolívání v podbřišku, tak jak to čtu u jiných, kterým se zadařilo. Tak zas pomalinku ztrátcím naději. ![]()
Ahoj všem
Bergli,tak to tě opravdu lituji.Toto bych asi taky určitě nezvládla.Já mám kamarádky s miminky a dětičkama,ale nescházejí se takhle v houfu.
Je tady leden a příjde mě ,že začíná druhá vlna miminek
Už zas tři v mém blízkem okolí jsou v tom,tak snad se dočkáme taky ![]()
Zatím neztrácím naději a věřím ,že rok 2012 bude rok mého miminka
…a váš třeba už tenhle ![]()
Holky bojujte nic jiného nám nezbývá.
Ivvčo tak at už konečně naroste ![]()
Benul moc ti přeji at to vyjde ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak ZLATI zase nic ![]()
BERGLI jsem obědnaná do fakultky na nějaký speciální ultrazvuk na vyšetření dělohy..
Ivvi,jak je to možné
a když jsi podstupovala tvé první IVF ,tak jsi se sliznicí problémy neměla? Neni to vyšetření hysteroskopie?
Je mi to líto
¨To čekání a pak zklamání musí být hrozné
![]()
zlatko píše:
Ivvi,jak je to možné![]()
a když jsi podstupovala tvé první IVF ,tak jsi se sliznicí problémy neměla? Neni to vyšetření hysteroskopie?
Je mi to líto¨To čekání a pak zklamání musí být hrozné
![]()
Děkuji ZLATI ![]()
Hysteroskopie to není, tu jsem měla v červnu a byla negativní, tal leda by tam teď něco narostlo..
S tím IVF je to zajímavé, taky jsem se na to ptala, že teď jsem měla 5× nízkou sliznici, tak kdo ví, jakou jsem ji měla u IVF, ale DR řek, že byla dobrá, ale manžel mu nevěří..
Ahoj Ivčo, to snad není ani možné, moc mě to mrzí. Už by to chtělo trošku toho štěstíčka ![]()
Nechci být vůbec pesimista, ale klidně bych se přiklonila k manželovi. Proto taky jezdíme do Olomouce. Tak snad už na něco příjdou ve fakultce
![]()