Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
7.1.11 19:18
Bergle píše:
Ivi takže oni tě posílají na IVF i když máš ještě vajíčka zamražená a kvůli nízké sliznici nemůžeš na KET? To je teda kravina :pocitac:

Ne ne, teď KET a pak IVF. Myslela jsem tím, že mne nebude nijak léčit, protože by to stejně nepomohlo, že mi pomůže leda umělé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.1.11 18:15

Ivčo tak moc bych ti přála aby to IVF (KET) opravdu pomohlo a všechno to trápení, problémy už byli za tebou (námi) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.1.11 11:50

Tak vás všechny zdravim v novém roce :mavam: :mavam:
Ivvčo zase nic :-( měli by to snad už konečně řešit :twisted:
Bergle a co ty :?: už něco plánuješ?
Já už jsem v novém centru a musím říct,že když jsme na ně vysypali vše co máme na srdci,tak mě hned při vstupním pohovoru napsali žádanky jak na imunologii ,tak i na genetiku na kterou má člověk právo jednou za život.To jsem vůbec nevěděla :think: To je asi ten důvod proč to nechtějí dělat.
Tak vám přeji hezký den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.1.11 12:53

Ahoj Dasho,jsem na tom podobně.Také mám už chlapečka,sice to byla delší cesta a nepovdl se hedn na poprvé,měla jsme složitější a neúspěšnou stimulaci ,ale pak mi vyšel na 1.KET.Pak jsem se po 2.letech začali snažit o 2 ,zbylo mi 9 mražáčků a také se nedaří.Tedˇsi vyčítám,že sme asi začala dlouho,myslela jsem si,že to bez stimulace půjde rychleji a navíc se vubec nedaří.první pokus byl vlastně až v srpnu a nic ,tak v listopadu-to jsme měla sice jednou na testu slabou čáru ,ale bohužel z toho nakonec nic nebylo.To jsme se také ještě na ket těšila a nyní jsme byla na 3 a uplně bez emocí,čekám,zda se povedede nebo ne,vůbec z toho nemám radost a spíše jsme pesimistická.Vím,že jsme ještě nic moc pro to druhé neudělala,je to to z jednodužších,ale i tam jsme asi už zklamaná tím neúspěchem :-( .Mám také pak ještě jeden pokus,ale ten si případně nechám na déle.Navíc mi zkončila RD a jsme doma skoro zadarmo na neschopence.Čeká mě tedy asi nová ,ale o dost horší práce a dalekým dojížděním,které nevím,zda budu vzládat.No nic,to jen,že v tom nejsi sama :-) Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.1.11 13:55

Ahoj Soft, díky za podporu. Dnes jsem byla na transferu 1 embrya. DR. mi, ale něco udělal s čípkem, tak jsem začala hned špinit, tak doufám, že to nevadí. Upozornil mě na to, že to špinění může přijít, tak snad ví co dělá. S čípkem mám problém, při každém transferu, ale ještě nikdy jsem nešpinila. Ještě nám zbývají 3 embrya, tak ještě nějakou naději snad máme. Za týden si udělám test, ale u Anežky jsem už asi po 3 dnech po transferu viděla, že se něco děje, protože mě bolelo břicho a prsa, tak uvidíme. Tobě taky přeji, aby Vám to vyšlo. Snad jsme si tu smůlu už vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.1.11 14:32

Tak to moc držím ,palečky,napsala jsem,ted dlouhou zprávu ,ale neodeslala ji:-( .Tak písnu později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.1.11 15:47

Soft,mě končí mateřská v březnu. Myslela jsem si, že půjdu na novou, ale zatím to nevidím moc nadějně a vůbec nevím, jak to mám udělat. Protože mi malou vezmou do školky až v září a žádnou babičku, která by mohla hlídat, nemáme. Ty už máš dítko ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.1.11 15:48
Bergle píše:
Ivčo tak moc bych ti přála aby to IVF (KET) opravdu pomohlo a všechno to trápení, problémy už byli za tebou (námi) :-)

BERGLIČKO moc děkuji :hug: , já samozřejmě přeji totéž Tobě a ZLATI :hug: :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.1.11 15:50
zlatko píše:
Tak vás všechny zdravim v novém roce :mavam: :mavam:
Ivvčo zase nic :-( měli by to snad už konečně řešit :twisted:
Bergle a co ty :?: už něco plánuješ?
Já už jsem v novém centru a musím říct,že když jsme na ně vysypali vše co máme na srdci,tak mě hned při vstupním pohovoru napsali žádanky jak na imunologii ,tak i na genetiku na kterou má člověk právo jednou za život.To jsem vůbec nevěděla :think: To je asi ten důvod proč to nechtějí dělat.
Tak vám přeji hezký den :wink:

ZLATI :mavam:
tak to nové CAR vypadá nadějně, viď? Tak hlavně aby jsi nám co nejdříve napsala tu krásnou zprávičku :dance: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.1.11 15:52

Zdravím SOFT a DASHU :mavam:
DASHI držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.1.11 15:55

No v tom se bohužel také plácám,já mám sice na odvolání malého ve školce,ale jde 2× a pak je měsíc nemocný,Ted měl jít po dlouhé léčbě v lednu a od Vánoc jezase nemocný,Jsem z toho na mrtvici..Také jsme chtěla navázat,ale bohužel :-( ,nevím,jak jsem si mohla myslet,že by to mohlo z těch mraženek vyjít.Ani tedˇnic necítím a ani si to u prvného už nepamatuju,ale třeba budem překvapené :-D ,oni nějaké příznaky jdou těžko rozpoznat,když máš v sobě hormony,ale i tak mám takový vnitřní pocit,že to nevyšlo.Snad aspoň práce bude dobrá a budem to nějak zvládat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.1.11 16:29
soft28 píše:
No v tom se bohužel také plácám,já mám sice na odvolání malého ve školce,ale jde 2× a pak je měsíc nemocný,Ted měl jít po dlouhé léčbě v lednu a od Vánoc jezase nemocný,Jsem z toho na mrtvici..Také jsme chtěla navázat,ale bohužel :-( ,nevím,jak jsem si mohla myslet,že by to mohlo z těch mraženek vyjít.Ani tedˇnic necítím a ani si to u prvného už nepamatuju,ale třeba budem překvapené :-D ,oni nějaké příznaky jdou těžko rozpoznat,když máš v sobě hormony,ale i tak mám takový vnitřní pocit,že to nevyšlo.Snad aspoň práce bude dobrá a budem to nějak zvládat..

Kdy si budeš dělat test? Ivčo taky zdravím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.1.11 17:03

Ahojky Zlati,
jsem moc ráda, že si se změnou centra spokojená a konečně se začíná něco dít. Doufám, že ti ta změna prospěje a za chvíli budeš hlásit tu nejkrásnější novinu :srdce: Nevím jak to je s tou genetikou přesně, ale mě už jí dělali 2×. Poprvé jen nějakou základní a na druhé výsledky, kde se šlo víc do hloubky ještě čekám. Dělali mi to společně s testy na srážlivost krva a bůh ví čím vším, bylo toho asi 6 ampulek, ale když to k něčemu bude tak ráda pustím žilou :-)
Jinak nový rok jsem nezačala moc šťastně a léčím se z pásového oparu a tím pádem i zákaz otěhotnět, jako by to šlo tak lehce, ale pro jistotu má manžel tento měsíc utrum :-D a začnem se pokoušet znovu od února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.1.11 17:03

No ,chtěla jsme dnes,ale říkala jsem si,že je brzy :-( Ještě počkám cca do 10.dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
12.1.11 13:09
Bergle píše:
Ahojky Zlati,
jsem moc ráda, že si se změnou centra spokojená a konečně se začíná něco dít. Doufám, že ti ta změna prospěje a za chvíli budeš hlásit tu nejkrásnější novinu :srdce: Nevím jak to je s tou genetikou přesně, ale mě už jí dělali 2×. Poprvé jen nějakou základní a na druhé výsledky, kde se šlo víc do hloubky ještě čekám. Dělali mi to společně s testy na srážlivost krva a bůh ví čím vším, bylo toho asi 6 ampulek, ale když to k něčemu bude tak ráda pustím žilou :-)
Jinak nový rok jsem nezačala moc šťastně a léčím se z pásového oparu a tím pádem i zákaz otěhotnět, jako by to šlo tak lehce, ale pro jistotu má manžel tento měsíc utrum :-D a začnem se pokoušet znovu od února.

Jejku BERGLI, pásový opar? Tak to mne mrzí :hug: . Tak se brzy uzdrav, ať na to můžete vlítnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí