Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
17.12.10 10:06
Sade píše:
tak ma endometrioza opet vyhrala, test po 14ti dnech od KET je negativni :cry: :cry: :cry: mensn jeste nemam, ale dneska jsem vysadila utrogestan a progynovu a mam pocit, ze mi tam dole kazdou chvili vybuchne bomba…

jee, to je ale týden :( :cry: :-(
Vedle v listopadových se nám taky začínají hromadit ty smutné :( je mi to moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.12.10 10:53

vypada to, ze to slavne IVF zas tak uspesne nejni jak to vsude hlasi…je mi 33let, mam endometriozu a mam jen40% na otehotneni…ach to boli…co dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
17.12.10 11:20
Sade píše:
vypada to, ze to slavne IVF zas tak uspesne nejni jak to vsude hlasi…je mi 33let, mam endometriozu a mam jen40% na otehotneni…ach to boli…co dal?

někde uvádí i jen 35 procent a to je průměr… čím vyšší věk, tím nižší šance…
takže jestli mám třicet, pětadvacet procent?
Já vyberu všechny hrazené pokusy a vzdám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
17.12.10 21:48
Sade píše:
tak ma endometrioza opet vyhrala, test po 14ti dnech od KET je negativni :cry: :cry: :cry: mensn jeste nemam, ale dneska jsem vysadila utrogestan a progynovu a mam pocit, ze mi tam dole kazdou chvili vybuchne bomba…

SADE moc mne to mrzí holka :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.12.10 23:39

Sade taky mě je to líto :-( :hug:
Musíme věřit ,že to příště vyjde :andel:
Dobrou holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.12.10 13:42

Ahojte holky,
všem bych Vám chtěla popřát krásné prožítí svátku Vánočních a ať je ten Nový rok pro nás úspěšnějí než rok letošní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.12.10 20:13

Ahoj Bergle,Ivvčo,Sade,Cassi,Verouš a další snažilky :mavam:
Chci Vám popřát krásné Vánoce a do nového roku spoustu štěstí,zdraví,lásky a splnění našeho největšího přání. :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
23.12.10 20:54

AHOJ HOLKY, také Vám chci popřát šťastné a veselé a hlavně ať se nám všem vyplní to, co si tady všechny nejvíce přejeme :hug: :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
28.12.10 17:07

Srdíčka Vánoce skončily, kde jste, halóóó… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.12.10 10:49

Umělé oplodnění je až to poslední.......už jsem byla objednaná, ale doktor mi zjistil celiakii, která bývá často příčinou neplodnosti.Už jsem půl roku na dietě a druhý měsíc těhotná. Nenechte se odbýt lékařem a žádejte o vyšetření na protilátky! A když všichni doktoři utečou, pak jděte do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.12.10 21:38
Jafilipka píše:
Umělé oplodnění je až to poslední.......už jsem byla objednaná, ale doktor mi zjistil celiakii, která bývá často příčinou neplodnosti.Už jsem půl roku na dietě a druhý měsíc těhotná. Nenechte se odbýt lékařem a žádejte o vyšetření na protilátky! A když všichni doktoři utečou, pak jděte do lékárny.

Ahoj JAFILIPKO a co je ta celiakie? A co mám v té lékárně chtít, když utečou doktoři? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
29.12.10 23:03
ivvča píše:
Ahoj JAFILIPKO a co je ta celiakie? A co mám v té lékárně chtít, když utečou doktoři? :mrgreen:

Celiakie je nesnášenlivost lepku, který je v obilné mouce. Vzniká tím zánět ve střevě a degeneruje vnitřní vrstva střeva. U dětí bývá snadněji rozpoznatelná, u dospělých se o ní nemusí vůbec vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.12.10 09:23

Hezký den holky :mavam: :mavam:
jo jo vánoce máme za sebou a silvestra před sebou.
Chci vám popřát moc moc štěstíčka do nového roku,protože to sakra potřebujeme a také oporu od těch nejbližích :srdce: :srdce:
Já jsem byla na gyndě a nechala jsem si udělat testy na chlamidie a ureoplasmu,protože před rokem po přeléčení jsem také hned otěhotněla.Ono těch příčin proč to nejde je mnohem více :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.12.10 10:43
zlatko píše:
Hezký den holky :mavam: :mavam:
jo jo vánoce máme za sebou a silvestra před sebou.
Chci vám popřát moc moc štěstíčka do nového roku,protože to sakra potřebujeme a také oporu od těch nejbližích :srdce: :srdce:
Já jsem byla na gyndě a nechala jsem si udělat testy na chlamidie a ureoplasmu,protože před rokem po přeléčení jsem také hned otěhotněla.Ono těch příčin proč to nejde je mnohem více :-(

Ahoj ZLATI Tobě také přeji vše nej nej nej do nového roku :srdce: :hug: . Ty testy si také nechám udělat před dalším IVF. Nevíš, jak dlouho se pak čeká na výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.12.10 11:32

Ivvi děkuji :hug: Testy se provádí z výtěrů a za 14 dní se mám zastavit pro výsledky.
Taky jsem zvědavá co bude v Isceru, chtěla bych aby mě udělali nějáké testy navíc!!!
Tak at ten přísští rok je veselejší pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital