Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sade píše:
tak ma endometrioza opet vyhrala, test po 14ti dnech od KET je negativni![]()
![]()
mensn jeste nemam, ale dneska jsem vysadila utrogestan a progynovu a mam pocit, ze mi tam dole kazdou chvili vybuchne bomba…
jee, to je ale týden
![]()
Vedle v listopadových se nám taky začínají hromadit ty smutné
je mi to moc líto…
vypada to, ze to slavne IVF zas tak uspesne nejni jak to vsude hlasi…je mi 33let, mam endometriozu a mam jen40% na otehotneni…ach to boli…co dal?
Sade píše:
vypada to, ze to slavne IVF zas tak uspesne nejni jak to vsude hlasi…je mi 33let, mam endometriozu a mam jen40% na otehotneni…ach to boli…co dal?
někde uvádí i jen 35 procent a to je průměr… čím vyšší věk, tím nižší šance…
takže jestli mám třicet, pětadvacet procent?
Já vyberu všechny hrazené pokusy a vzdám to.
Sade píše:
tak ma endometrioza opet vyhrala, test po 14ti dnech od KET je negativni![]()
![]()
mensn jeste nemam, ale dneska jsem vysadila utrogestan a progynovu a mam pocit, ze mi tam dole kazdou chvili vybuchne bomba…
SADE moc mne to mrzí holka
![]()
Sade taky mě je to líto
![]()
Musíme věřit ,že to příště vyjde ![]()
Dobrou holky
Ahojte holky,
všem bych Vám chtěla popřát krásné prožítí svátku Vánočních a ať je ten Nový rok pro nás úspěšnějí než rok letošní.
Ahoj Bergle,Ivvčo,Sade,Cassi,Verouš a další snažilky ![]()
Chci Vám popřát krásné Vánoce a do nového roku spoustu štěstí,zdraví,lásky a splnění našeho největšího přání.
![]()
AHOJ HOLKY, také Vám chci popřát šťastné a veselé a hlavně ať se nám všem vyplní to, co si tady všechny nejvíce přejeme
![]()
Umělé oplodnění je až to poslední.......už jsem byla objednaná, ale doktor mi zjistil celiakii, která bývá často příčinou neplodnosti.Už jsem půl roku na dietě a druhý měsíc těhotná. Nenechte se odbýt lékařem a žádejte o vyšetření na protilátky! A když všichni doktoři utečou, pak jděte do lékárny.
Jafilipka píše:
Umělé oplodnění je až to poslední.......už jsem byla objednaná, ale doktor mi zjistil celiakii, která bývá často příčinou neplodnosti.Už jsem půl roku na dietě a druhý měsíc těhotná. Nenechte se odbýt lékařem a žádejte o vyšetření na protilátky! A když všichni doktoři utečou, pak jděte do lékárny.
Ahoj JAFILIPKO a co je ta celiakie? A co mám v té lékárně chtít, když utečou doktoři? ![]()
ivvča píše:
Ahoj JAFILIPKO a co je ta celiakie? A co mám v té lékárně chtít, když utečou doktoři?
Celiakie je nesnášenlivost lepku, který je v obilné mouce. Vzniká tím zánět ve střevě a degeneruje vnitřní vrstva střeva. U dětí bývá snadněji rozpoznatelná, u dospělých se o ní nemusí vůbec vědět…
Hezký den holky
![]()
jo jo vánoce máme za sebou a silvestra před sebou.
Chci vám popřát moc moc štěstíčka do nového roku,protože to sakra potřebujeme a také oporu od těch nejbližích
![]()
Já jsem byla na gyndě a nechala jsem si udělat testy na chlamidie a ureoplasmu,protože před rokem po přeléčení jsem také hned otěhotněla.Ono těch příčin proč to nejde je mnohem více ![]()
zlatko píše:
Hezký den holky![]()
jo jo vánoce máme za sebou a silvestra před sebou.
Chci vám popřát moc moc štěstíčka do nového roku,protože to sakra potřebujeme a také oporu od těch nejbližích![]()
Já jsem byla na gyndě a nechala jsem si udělat testy na chlamidie a ureoplasmu,protože před rokem po přeléčení jsem také hned otěhotněla.Ono těch příčin proč to nejde je mnohem více
Ahoj ZLATI Tobě také přeji vše nej nej nej do nového roku
. Ty testy si také nechám udělat před dalším IVF. Nevíš, jak dlouho se pak čeká na výsledky?
Ivvi děkuji
Testy se provádí z výtěrů a za 14 dní se mám zastavit pro výsledky.
Taky jsem zvědavá co bude v Isceru, chtěla bych aby mě udělali nějáké testy navíc!!!
Tak at ten přísští rok je veselejší pááááááá