Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zlatko píše:
Tak já taky o tom budu přemýšlet
Holky a to vám je musí předepsat lékař?
Nevíte jestly se něco platí?
ZLATI já myslím, že Ti je vypíšou i v CAR, ale za vypsání si berou nějaké peníze, ale už si nepamatuji kolik. Jinak by to měla platit celé pojišťovna, ne?
Hezké ránko holky,no já nevim jak to funguje,ale pochybuji,že mě v ceru pošlou do lázní když mě ani nechtějí udělat imunologii ![]()
Všem přeji hezký víkend..já ho mám pracovní ![]()
zlatko píše:
Hezké ránko holky,no já nevim jak to funguje,ale pochybuji,že mě v ceru pošlou do lázní když mě ani nechtějí udělat imunologii
Všem přeji hezký víkend..já ho mám pracovní
Ahoj ZLATI, taky přeji krásný víkend ![]()
Ahojky kočky,
takže co jsem se dočetla na netu tak lázně předepisuje normálně obvodačka a k této žádosti se dodají jaké vyšetření za sebou máme + pobyty v nemocnici a tak. A pokud nám CAR nedá výsledky tak o ně prostě požádá obvodní doktor a basta
jo a platí se 60,– na den jako za pobyt v nemocnici + 15,– na den za dýchání jejich lázeňského vzduchu a dál už vše platí poj. 29000,– a když jsem nad tím přemýšlela tak by na to měla být nemocenská, doufám jinak by na to padla celá dovolená. Papa a přeji pěkný víkend ![]()
Hezký den snažilky ![]()
já nevim jestly by mě ty lázně napsali.Pro všechny jsem uplně zdravá jen nemám vejcovody.Chce to prý víc trpělivosti.At se jdou s tím vycpat ![]()
Určitě to je na neschopenku.Pááááááá
Ahojky Zlatko jak se vede? já musela zůstat doma, má strašný křeče v břiše a v noci namohu spát, tak uvidíme jak to moje embrijko zabojuje
Ahoj Verouš,tak to bud v klidu a odpočívej.
Moc držim palce at to ten maličkej zvládne ![]()
Já jsem ted vše pustila z hlavy a snažim se upnout na vánoce,práci přátele, rodinu.Musim říct,že se cítím celkem fajn.Jen nesmim připustit aby se mě v hlavě honily myšlenky proč!!
Všem přeji hezký den
Ahoj Ivvčo ![]()
Koukám ,že 8.12 jdeš na kontrolu,tak ti moc držím palečky
![]()
zlatko píše:
Ahoj Ivvčo
Koukám ,že 8.12 jdeš na kontrolu,tak ti moc držím palečky![]()
Ahoj ZLATI
, děkuji, jsi zlatíčko ![]()
To jsou magoři stím, že máš být trpělivá
Copak to jde?
A jak jsi spokojená s novým CAR? Takže se na to vrhnete od ledna?
Ahoj Ivvčo,to že se můžem na vzájem podporovat to je to nejmenší
Jen vy tady víte čím procházím a jak se člověk cítí,když je nová naděje a pak zas když nám ji osud vezme.Jak se cítíme když slýcháme o nových maminkách v našem okolí.Dnes jsem se dozvěděla,že švagorvá je asi v tom.Taky jim to dlouho trvalo a byla také párkrát na IUI.Já jim to přeji,ale zas se to všechno ve mě zlomilo
Ta beznaděj a smutek a stesk po miminku.Zkončí to někdy ![]()
Jinak v nové centru jsem ještě nebyla.Chci tam zavítat až po novém roce a do boje se chci pustit až kolem léta.Budu se snažit trochu srovnat psychicky a jít do nového boje s optimismem.No uvidim,jak to do toho léta vydržim.Možná se do toho pustim dřív.Podle toho jak se budu cítit a jak na tom budem finančně.
Tak dobrou páááááá
Ahojky Zlati,
vím jak se teď cítíš, když ses dozvěděla o těhotenství nejbližších, takže zase dalalší člověk kterému se budeš vyhýbat než se s tím srovnáš ![]()
Bojuj ženský a nic nezdávej, tobě se to bohužel bez cizí pomoci nepodaří, ale to neznamená, že se to nepodaří vůbec. Udělej si pěkné Vánoce, nemysli na blbosti
a načerpej sil do dalších bojů. ![]()
Ahojky Ivčo,
tak doufám, že ti to teď vše klapne a budete mít ty nejkrásnější Vánoce. ![]()
zlatko píše:
Ahoj Ivvčo,to že se můžem na vzájem podporovat to je to nejmenšíJen vy tady víte čím procházím a jak se člověk cítí,když je nová naděje a pak zas když nám ji osud vezme.Jak se cítíme když slýcháme o nových maminkách v našem okolí.Dnes jsem se dozvěděla,že švagorvá je asi v tom.Taky jim to dlouho trvalo a byla také párkrát na IUI.Já jim to přeji,ale zas se to všechno ve mě zlomilo
Ta beznaděj a smutek a stesk po miminku.Zkončí to někdy
ZLATI
. Máš pravdu, dokážem to pochopit jen my, co to zažívíme… Já taky přeji miminka známým v okolí, ale taky moc moc závidím… ![]()
zlatko píše:
Jinak v nové centru jsem ještě nebyla.Chci tam zavítat až po novém roce a do boje se chci pustit až kolem léta.Budu se snažit trochu srovnat psychicky a jít do nového boje s optimismem.No uvidim,jak to do toho léta vydržim.Možná se do toho pustim dřív.Podle toho jak se budu cítit a jak na tom budem finančně.
Tak dobrou páááááá
Nový CAR=nový začátek
Určitě to výjde ![]()