Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
domnívám se, že díky Utrogestanu MS nedostanu, ta nastává při poklesu progesteronu, což je Utrouš. Mám ho brát až do kontroly v CAR.
Špatný předpoklad, zdá se, že je jasno.
Cassiopeia píše:ivvča píše:domnívám se, že díky Utrogestanu MS nedostanu, ta nastává při poklesu progesteronu, což je Utrouš. Mám ho brát až do kontroly v CAR.
Dočkej času, nemáš MS to je dobré, ne?
Já MS dostala i přes Utroš, ale některé holky ne.
Cassiopeia píše:domnívám se, že díky Utrogestanu MS nedostanu, ta nastává při poklesu progesteronu, což je Utrouš. Mám ho brát až do kontroly v CAR.Špatný předpoklad, zdá se, že je jasno.
Jak jako? Dostala jsi to??????????
diky Cassiopeo
ani nevis jak jsi me uklidnila. tohle jsem nevedela. Jsem ted rada, ze mam v brisku mozna snad jeste porad jen jednoho…a taky je mi lito, ze ti to nevyslo..ale jsi si jista? ja si mam tady delat testy az po 14 dnech od transferu.takze jeste 4 dny…a pak…se bojim ten test udelat…ja se fakt bojim…ted mam jeste nadeji a je bezvadne, nevim co budu delat za 4 dny…
Sade píše:
diky Cassiopeoani nevis jak jsi me uklidnila. tohle jsem nevedela. Jsem ted rada, ze mam v brisku mozna snad jeste porad jen jednoho…a taky je mi lito, ze ti to nevyslo..ale jsi si jista? ja si mam tady delat testy az po 14 dnech od transferu.takze jeste 4 dny…a pak…se bojim ten test udelat…ja se fakt bojim…ted mam jeste nadeji a je bezvadne, nevim co budu delat za 4 dny…
Mám klasickou menstruaci, jde to i se sliznicí, takže to by se tam udržel asi jen superman
(pokud není někde mimo dělohu a to by nebylo dobré) ale zítra jdu ještě pro jistotu na krev.
Sade píše:
diky Cassiopeoani nevis jak jsi me uklidnila. tohle jsem nevedela. Jsem ted rada, ze mam v brisku mozna snad jeste porad jen jednoho…a taky je mi lito, ze ti to nevyslo..ale jsi si jista? ja si mam tady delat testy az po 14 dnech od transferu.takze jeste 4 dny…a pak…se bojim ten test udelat…ja se fakt bojim…ted mam jeste nadeji a je bezvadne, nevim co budu delat za 4 dny…
SADE to vyjde ![]()
Sade píše:
jeste 4 dny…a pak…se bojim ten test udelat…ja se fakt bojim…ted mam jeste nadeji a je bezvadne, nevim co budu delat za 4 dny…
Bojíme se všechny. Stejně výsledek neovlivníš ![]()
už je rozhodnuto. Budu držet palce ![]()
Ahoj Holky
![]()
Casi zdravím..je mě líto ,že ti to nevyšlo a přeji hodně štěstí a optimismu na leden ![]()
Sade kdy budeš testit..držim palečky ![]()
Já jsem dnes volala do Iscare a objednala jsem se na 10 ledna na vstupní pohovor,ale chtějí výpis z Gestu,tak tam budu muset ještě jednou zavítat ![]()
Už jsem zas připravená bojovat,Uvidim co mě doporučí v Iscaru ![]()
zlatko píše:
Ahoj Holky![]()
Casi zdravím..je mě líto ,že ti to nevyšlo a přeji hodně štěstí a optimismu na leden
Sade kdy budeš testit..držim palečkyJá jsem dnes volala do Iscare a objednala jsem se na 10 ledna na vstupní pohovor,ale chtějí výpis z Gestu,tak tam budu muset ještě jednou zavítat
Už jsem zas připravená bojovat,Uvidim co mě doporučí v Iscaru
Ahoj Zlatko, díky ![]()
Já už jsem spíš taková odevzdaná
Podle mého soukromého názoru mají mrazáčci nižší šanci, ale furt lepší než stimulace a odběr ![]()
Koukám, žes chodila do Gestu. Já tam taky chodím…
zlatko píše:
Ahoj Holky![]()
Casi zdravím..je mě líto ,že ti to nevyšlo a přeji hodně štěstí a optimismu na leden
Sade kdy budeš testit..držim palečkyJá jsem dnes volala do Iscare a objednala jsem se na 10 ledna na vstupní pohovor,ale chtějí výpis z Gestu,tak tam budu muset ještě jednou zavítat
Už jsem zas připravená bojovat,Uvidim co mě doporučí v Iscaru
Ahoj ZLATÍČKO
, to je fajn, že jdeš na to ![]()
Hezké dopoledne všem ![]()
Casi určitě je dobré mít mrazáčky sice je menší šance,ale furt tu nějáká je.Držim palce at Ket vyjde
Ivvi
![]()
Ahoj snažilky
![]()
Holky nevíte,když vám zbyde po OPU jedno vajíčko,které oplodnují ICIS a nevyjde vám to jestli jste vyčerpali první pokus?Nedošlo přece k transféru,tak by se to nemělo počítat ![]()
Tak už jsem volala do Gestu na recepci,jestly mě vystaví vypis,že přecházím jinam.Informují mého lékaře a mají na to 3 týdny ze zákona.Tak hurá ![]()
Hezký den ![]()
tak ma endometrioza opet vyhrala, test po 14ti dnech od KET je negativni
mensn jeste nemam, ale dneska jsem vysadila utrogestan a progynovu a mam pocit, ze mi tam dole kazdou chvili vybuchne bomba…