Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
10.12.10 22:19
domnívám se, že díky Utrogestanu MS nedostanu, ta nastává při poklesu progesteronu, což je Utrouš. Mám ho brát až do kontroly v CAR.

Špatný předpoklad, zdá se, že je jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.12.10 08:15
Cassiopeia píše:
ivvča píše:
Dočkej času, nemáš MS to je dobré, ne?
domnívám se, že díky Utrogestanu MS nedostanu, ta nastává při poklesu progesteronu, což je Utrouš. Mám ho brát až do kontroly v CAR.

Já MS dostala i přes Utroš, ale některé holky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.12.10 08:16
Cassiopeia píše:
Špatný předpoklad, zdá se, že je jasno.

Jak jako? Dostala jsi to??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
11.12.10 09:00
ivvča píše:
Jak jako? Dostala jsi to??????????

Bingo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.12.10 13:11

diky Cassiopeo :-P ani nevis jak jsi me uklidnila. tohle jsem nevedela. Jsem ted rada, ze mam v brisku mozna snad jeste porad jen jednoho…a taky je mi lito, ze ti to nevyslo..ale jsi si jista? ja si mam tady delat testy az po 14 dnech od transferu.takze jeste 4 dny…a pak…se bojim ten test udelat…ja se fakt bojim…ted mam jeste nadeji a je bezvadne, nevim co budu delat za 4 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
13.12.10 15:46
Sade píše:
diky Cassiopeo :-P ani nevis jak jsi me uklidnila. tohle jsem nevedela. Jsem ted rada, ze mam v brisku mozna snad jeste porad jen jednoho…a taky je mi lito, ze ti to nevyslo..ale jsi si jista? ja si mam tady delat testy az po 14 dnech od transferu.takze jeste 4 dny…a pak…se bojim ten test udelat…ja se fakt bojim…ted mam jeste nadeji a je bezvadne, nevim co budu delat za 4 dny…

Mám klasickou menstruaci, jde to i se sliznicí, takže to by se tam udržel asi jen superman :mrgreen: (pokud není někde mimo dělohu a to by nebylo dobré) ale zítra jdu ještě pro jistotu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
13.12.10 19:10
Sade píše:

SADE to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
13.12.10 19:13
Sade píše:
jeste 4 dny…a pak…se bojim ten test udelat…ja se fakt bojim…ted mam jeste nadeji a je bezvadne, nevim co budu delat za 4 dny…

Bojíme se všechny. Stejně výsledek neovlivníš ;)
už je rozhodnuto. Budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.12.10 12:29

Ahoj Holky :mavam: :mavam:
Casi zdravím..je mě líto ,že ti to nevyšlo a přeji hodně štěstí a optimismu na leden :andel:
Sade kdy budeš testit..držim palečky :andel:

Já jsem dnes volala do Iscare a objednala jsem se na 10 ledna na vstupní pohovor,ale chtějí výpis z Gestu,tak tam budu muset ještě jednou zavítat :twisted:
Už jsem zas připravená bojovat,Uvidim co mě doporučí v Iscaru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
15.12.10 13:19
zlatko píše:
Casi zdravím..je mě líto ,že ti to nevyšlo a přeji hodně štěstí a optimismu na leden :andel:
Sade kdy budeš testit..držim palečky :andel:Já jsem dnes volala do Iscare a objednala jsem se na 10 ledna na vstupní pohovor,ale chtějí výpis z Gestu,tak tam budu muset ještě jednou zavítat :twisted:
Už jsem zas připravená bojovat,Uvidim co mě doporučí v Iscaru :think:

Ahoj Zlatko, díky :)
Já už jsem spíš taková odevzdaná :) Podle mého soukromého názoru mají mrazáčci nižší šanci, ale furt lepší než stimulace a odběr :)
Koukám, žes chodila do Gestu. Já tam taky chodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.12.10 20:39
zlatko píše:
Sade kdy budeš testit..držim palečky :andel:Já jsem dnes volala do Iscare a objednala jsem se na 10 ledna na vstupní pohovor,ale chtějí výpis z Gestu,tak tam budu muset ještě jednou zavítat :twisted:
Už jsem zas připravená bojovat,Uvidim co mě doporučí v Iscaru :think:

Ahoj ZLATÍČKO :mavam: , to je fajn, že jdeš na to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.12.10 10:32

Hezké dopoledne všem :mavam:
Casi určitě je dobré mít mrazáčky sice je menší šance,ale furt tu nějáká je.Držim palce at Ket vyjde
Ivvi :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.12.10 19:39

ZLATI :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.12.10 09:28

Ahoj snažilky :mavam: :mavam:
Holky nevíte,když vám zbyde po OPU jedno vajíčko,které oplodnují ICIS a nevyjde vám to jestli jste vyčerpali první pokus?Nedošlo přece k transféru,tak by se to nemělo počítat :think:

Tak už jsem volala do Gestu na recepci,jestly mě vystaví vypis,že přecházím jinam.Informují mého lékaře a mají na to 3 týdny ze zákona.Tak hurá :dance:

Hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.12.10 10:04

tak ma endometrioza opet vyhrala, test po 14ti dnech od KET je negativni :cry: :cry: :cry: mensn jeste nemam, ale dneska jsem vysadila utrogestan a progynovu a mam pocit, ze mi tam dole kazdou chvili vybuchne bomba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí