Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
15.11.10 17:04

Ahoj Ivčo a dali ti v CAR nějaké jiné léky, aby sliznice rostla, nebo jaký bude další postup? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.11.10 19:54
Bergle píše:
Ahoj Ivčo a dali ti v CAR nějaké jiné léky, aby sliznice rostla, nebo jaký bude další postup? :?:

BERGLI mám stejné léky, jako předtím :nevim: a postup by měl být stejný, přijít na KO 15.den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.11.10 19:56
Bergle píše:
Zlatinko moc mě to mrzí :cry: tak moc jsem ti to přála. Stojí to všechno za hov..
Já mám zase jednu ze svých depresí, tak nějak se nedokážu radovat ze života a jsem na všechny pěkně protivná a hnusná. Ten život je tak těžký :zed:

BERGLI to jsme na tom stejně, chce se mi pořád bulet a závidím těm, co mají mimi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.11.10 06:31

Ivčo a nepřijde ti to divné? Zvedli ti aspoň dávku? Já to nechápu, už jednou ti ty léky nepomohli a oni ani nezmění postup. To je jak u blbých …
Možná, že na to mělo vliv tvoje nachlazení a v prosinci to klapne :palec: :palec:
Snažím se vykřesat nějakou naději pro tebe tak snad to bude dobrý :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.11.10 07:40
Bergle píše:
Ivčo a nepřijde ti to divné? Zvedli ti aspoň dávku? Já to nechápu, už jednou ti ty léky nepomohli a oni ani nezmění postup. To je jak u blbých …
Možná, že na to mělo vliv tvoje nachlazení a v prosinci to klapne :palec: :palec:
Snažím se vykřesat nějakou naději pro tebe tak snad to bude dobrý :think: :palec:

Děkuji moc, js hodná, no uvidíme. Kdyby aspoň vydržely rozmrazení všechny 3 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.11.10 10:49

Dobré ránko holky,moc mě mrzí,že vám sem přináším depresivní náladu,ale máte pravdu taky se cítím strašně.Nedokážu se zničeho moc radovat,ale musíme být silné.Příští rok to všechno dobře dopadne já tomu pevně věřím :hug: :hug:
Ivvčo já když budou embrijka,tak budu chtít taky tři!!!
Verouš já jsem právě zkončila mé 1 IVF neuspěšně ( ET a 3× KET) a loni jsem měla dvakrát přirozené dvě mimoděložní těhu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
17.11.10 10:13
zlatko píše:
Dobré ránko holky,moc mě mrzí,že vám sem přináším depresivní náladu,ale máte pravdu taky se cítím strašně.Nedokážu se zničeho moc radovat,ale musíme být silné.Příští rok to všechno dobře dopadne já tomu pevně věřím :hug: :hug:
Ivvčo já když budou embrijka,tak budu chtít taky tři!!!
Verouš já jsem právě zkončila mé 1 IVF neuspěšně ( ET a 3× KET) a loni jsem měla dvakrát přirozené dvě mimoděložní těhu :cry:

ZLATI víš co nechápu, že jsi 2× otěhotněla přirozeně a teď, když Ti „pomáhají“ doktoři, tak to nejde. To by mělo být obráceně, ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.11.10 16:54

Ahoj Zlatko, ta moje depresivní nálada určitě není tebou. Je to tím, že všude kde se hnu jsou všichni těhotní nebo rodí a já mam oči pro pláč a zbožné přání, aby se už konečně něco změnilo :cry: :cry: tak snad příští rok :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.11.10 21:41

Hezký večer holky,jo to že se všude rodí děti je pravda.Já jsem ze všech známých začínala snahu o děti jako první a stále čakám a ostatní už ted děti mají a začíná druhá vlna :zed: Spousta už jich čeká druhé mrně,ale až všechny odrodí,tak určitě příjde řada na mě :andel: a na vás taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka
17.11.10 22:49

Těhotná po IVF?

Ahojky jsem po ET 1.11.010 a těhotenský test se mi neukázal ani jeden pozitivní a to i po 14 dnech , nicméně z krve to bylo pozitivní.
Mám zároveň taky trochu problém a tak jsem se chtěla zeptat,zda máte nějaké zkušenosti.Po 10 dnech po ET jsem začala krvácet jako při menstruaci,ale test z krve ukázal,že jsem těhotná.Krvácení ale stále přetrvává a mám bolesti v podbříšku.Lékař mi píchl Agolutin a teď to bude buď a nebo buďto potratím i to druhé a nebo se chytne fazolka a bude bojovat.Máte s tím někdo zkušenost?Zatím se mějte krásně a držím všem po IVF palečky!!

• Citovat
  • Upravit
2244
18.11.10 09:09
Sarkinka píše:
Ahojky jsem po ET 1.11.010 a těhotenský test se mi neukázal ani jeden pozitivní a to i po 14 dnech , nicméně z krve to bylo pozitivní.
Mám zároveň taky trochu problém a tak jsem se chtěla zeptat,zda máte nějaké zkušenosti.Po 10 dnech po ET jsem začala krvácet jako při menstruaci,ale test z krve ukázal,že jsem těhotná.Krvácení ale stále přetrvává a mám bolesti v podbříšku.Lékař mi píchl Agolutin a teď to bude buď a nebo buďto potratím i to druhé a nebo se chytne fazolka a bude bojovat.Máte s tím někdo zkušenost?Zatím se mějte krásně a držím všem po IVF palečky!!

SARKI zdravím :mavam:
Jás tím bohužel zkušenosti nemám, ale hlavní je, že Ti krev potvrdila, že jsi pozitivní. Hlavně musíš teď asi odpočívat a nic nedělat. Známá taky v těhu krvácela. Snad Ti poradí někdo jiný a držím palečky, ať Ti to vše dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka
19.11.10 13:05

Ahojky Ivuško,
děkuji ti moc za odpověď…Můj stav se nezměnil stále stejné…Tak musím počkat do pondělí na další testík…

• Citovat
  • Upravit
463
25.11.10 07:26

Ahojky holky,
tak jsem včera byla v CAR a po dlouhé době mám zase pocit, že se aspoň něco děje. Brali mi krev na srážlivost, další genetiku a spousty dalších ampulek na různé testy a výsledky budou za 6 týdnu. Na další konzultaci mám příjít na jaře až budeme chtít další IVF a probereme další postup. Každopádně mám z toho picit, že se zase posouváme blíž k vymodlenému miminku i když jen o malý kousek :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.11.10 10:25

Ahoj Bergle :mavam: :mavam:
to jsem ráda,že už je ti lépe a máš novou naději :andel:
Můžu se zeptat do jakého centra chodíš ty?
Já jsem se rozhodla ,že car změním!Zjistila jsem ,že v jiných centrech zavadějí i u Ketu embrijka delší kultivace než jen 24 hod a proto taky vědí jestly se embryjka dobře dělí a budou uspěšnější.V gestu na kontrole ani slovo o nějákých testech a hned se mě ptali kdy půjdu do 2IVF.Kašlu na :twisted:
Takže já mám ted taky dobrý pocit a věřím,že jinde mě pomůžou.Hlavně jsme zkušenější a rovnou se jich může zeptat na konkretní věci a když se mě to nebude zdát půjdu jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.11.10 10:38

Zlatko to je super přístup. Já chodím do Reprofitu do Olomouce, ale odběry i transféry dělají jen v Brně. Jsou všichni moc příjemní a jsem s nimi spokojená a hlavně když něco chci tak se nebojím o to říct, protože po těch letech už o tom něco vím. Jen mi vadí, že mě pokaždé vyšetřuje jiný doktor. Záleží kdo má službu a tak, ale na druhou stranu pracují i o víkendu což je super. Včera se mě doktor ptal i na lázně, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí