Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
1.11.10 19:54

Ahoj Ivčo, tak se dívám, že ty už máš taky termín kontroly a UZ tak taky držím palečky ať sliznice roste. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.11.10 20:19
Bergle píše:
Ahoj Ivčo, tak se dívám, že ty už máš taky termín kontroly a UZ tak taky držím palečky ať sliznice roste. :palec: :palec:

Děkuji Bergli, akorát to tam mám špatně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.11.10 16:54

Nevíteněkdo, co to naše ZLATI :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.11.10 12:20

Hezký den holčiny :mavam: :mavam:
Včera jsem měla návštěvu,tak to bylo fajn,jak ten den doma utekl.Zatím nemám žádné pocity jen zvýšenou teplotu!Mám strach ,že se tělo brání :zed:
Zítra jdu už do práce,tak se aspoň nebudu tak pozorovat i když musím říct,že tentokrát to beru líp a moc na to nemyslim :-)
Ivvčo co ty,jak je to stebou?
Děkuji holky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
3.11.10 15:47
zlatko píše:
Hezký den holčiny :mavam: :mavam:
Včera jsem měla návštěvu,tak to bylo fajn,jak ten den doma utekl.Zatím nemám žádné pocity jen zvýšenou teplotu!Mám strach ,že se tělo brání :zed:
Zítra jdu už do práce,tak se aspoň nebudu tak pozorovat i když musím říct,že tentokrát to beru líp a moc na to nemyslim :-)
Ivvčo co ty,jak je to stebou?
Děkuji holky za podporu :hug:

Ahoj ZLATI :mavam: :mavam:
Sakryš teplotka? Já ji měla taky :think:
Ale musíme myslet pozitivně, musí to vyjít, prostě musí a hotovo! :pankac: :pankac: :pankac:
Vyjde to Tobě a my Tě budem následovat :palec:
Takže jdeš do práce? Jiné myšlenky jsou fajn :palec:
Já jdu 12.11.na UZ, tak asi 15.11.KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.11.10 15:58

Tak to je super,určitě to bude v pohodě a dočkáš se ketíku a já zas budu mít dobré zprávičky.Jinak než dobře to dopadnout nemůže :hug: :hug:
Držim palce at sliznice roste :palec:
Tu teplotu jsem měla vždycky,jak u ketíků,tak u mimoděložních a ty se uhnizdovali a drželi dobře,bohužel na špatném místě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
3.11.10 16:15
zlatko píše:
Tak to je super,určitě to bude v pohodě a dočkáš se ketíku a já zas budu mít dobré zprávičky.Jinak než dobře to dopadnout nemůže :hug: :hug:
Držim palce at sliznice roste :palec:
Tu teplotu jsem měla vždycky,jak u ketíků,tak u mimoděložních a ty se uhnizdovali a drželi dobře,bohužel na špatném místě :zed:

Doufejme ZLATI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.11.10 14:55

ja se chci zeptat když jsem desaty den po ivf a začla sem krvacet tak to asi znamena že to nevyšlo je to tak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.11.10 16:25
sissi76 píše:
ja se chci zeptat když jsem desaty den po ivf a začla sem krvacet tak to asi znamena že to nevyšlo je to tak děkuji

Ahoj SISI, no ještě si počkej na krev, ale asi to opravdu nevyšlo, kdyby jsi jen špinila tak je ještě naděje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.11.10 17:11

Ahoj holky :mavam: ,tak v práci jsem to zvládla.Docela je to v pohodě,jen sem tam cítím,že se mě zvedla teplota a mám strašně nafouklé břicho.Ještě ,že nosim sako pod kterým to neni vidět.Břicho mám jak balon :oops:
Sisi zkus těhotenský test!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.11.10 17:22

Ahoj Zlatko, tak si to dnes v práci zvládla. Věřím, že tvá teplotka a nafouklé bříško je dobré znamení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.11.10 17:25

Sisi nemusí být, ještě nic ztraceno, zkus těhotenský test nebo krev u doktora, ale spíš asi počítej, že to bohužel nevyšlo :-( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.11.10 17:34

Ivčo mamka objevila bylinkáře u Fifejdské nemocnice a kupuje mi tam sušený kontrihel a namíchanou čajovou směs z různých bylin. Takže kdyby si měla zájem tak ti můžu napsat kde to je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.11.10 17:36

Kéž by to bylo dobré znamení,ale já to po KETu mám vždy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.11.10 17:41

To, ale neznamená, že by to tentokrát nemohlo vyjít. Zlati nezapomeň, že je teď ta těhotenská vlna :palec: tak bych ti přála, aby ses i ty na ní svezla :-D Zvykej si na velké bříško, pokud to vyjde bude hůř :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí