Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Ivčo, tak se dívám, že ty už máš taky termín kontroly a UZ tak taky držím palečky ať sliznice roste.
![]()
Bergle píše:
Ahoj Ivčo, tak se dívám, že ty už máš taky termín kontroly a UZ tak taky držím palečky ať sliznice roste.![]()
Děkuji Bergli, akorát to tam mám špatně ![]()
Hezký den holčiny
![]()
Včera jsem měla návštěvu,tak to bylo fajn,jak ten den doma utekl.Zatím nemám žádné pocity jen zvýšenou teplotu!Mám strach ,že se tělo brání ![]()
Zítra jdu už do práce,tak se aspoň nebudu tak pozorovat i když musím říct,že tentokrát to beru líp a moc na to nemyslim ![]()
Ivvčo co ty,jak je to stebou?
Děkuji holky za podporu ![]()
zlatko píše:
Hezký den holčiny![]()
Včera jsem měla návštěvu,tak to bylo fajn,jak ten den doma utekl.Zatím nemám žádné pocity jen zvýšenou teplotu!Mám strach ,že se tělo brání
Zítra jdu už do práce,tak se aspoň nebudu tak pozorovat i když musím říct,že tentokrát to beru líp a moc na to nemyslim
Ivvčo co ty,jak je to stebou?
Děkuji holky za podporu
Ahoj ZLATI
![]()
Sakryš teplotka? Já ji měla taky ![]()
Ale musíme myslet pozitivně, musí to vyjít, prostě musí a hotovo!
![]()
Vyjde to Tobě a my Tě budem následovat ![]()
Takže jdeš do práce? Jiné myšlenky jsou fajn ![]()
Já jdu 12.11.na UZ, tak asi 15.11.KET.
Tak to je super,určitě to bude v pohodě a dočkáš se ketíku a já zas budu mít dobré zprávičky.Jinak než dobře to dopadnout nemůže
![]()
Držim palce at sliznice roste ![]()
Tu teplotu jsem měla vždycky,jak u ketíků,tak u mimoděložních a ty se uhnizdovali a drželi dobře,bohužel na špatném místě ![]()
zlatko píše:
Tak to je super,určitě to bude v pohodě a dočkáš se ketíku a já zas budu mít dobré zprávičky.Jinak než dobře to dopadnout nemůže![]()
Držim palce at sliznice roste
Tu teplotu jsem měla vždycky,jak u ketíků,tak u mimoděložních a ty se uhnizdovali a drželi dobře,bohužel na špatném místě
Doufejme ZLATI ![]()
ja se chci zeptat když jsem desaty den po ivf a začla sem krvacet tak to asi znamena že to nevyšlo je to tak děkuji
sissi76 píše:
ja se chci zeptat když jsem desaty den po ivf a začla sem krvacet tak to asi znamena že to nevyšlo je to tak děkuji
Ahoj SISI, no ještě si počkej na krev, ale asi to opravdu nevyšlo, kdyby jsi jen špinila tak je ještě naděje ![]()
Ahoj holky
,tak v práci jsem to zvládla.Docela je to v pohodě,jen sem tam cítím,že se mě zvedla teplota a mám strašně nafouklé břicho.Ještě ,že nosim sako pod kterým to neni vidět.Břicho mám jak balon ![]()
Sisi zkus těhotenský test!
Ahoj Zlatko, tak si to dnes v práci zvládla. Věřím, že tvá teplotka a nafouklé bříško je dobré znamení. ![]()
Sisi nemusí být, ještě nic ztraceno, zkus těhotenský test nebo krev u doktora, ale spíš asi počítej, že to bohužel nevyšlo
![]()
Ivčo mamka objevila bylinkáře u Fifejdské nemocnice a kupuje mi tam sušený kontrihel a namíchanou čajovou směs z různých bylin. Takže kdyby si měla zájem tak ti můžu napsat kde to je. ![]()
To, ale neznamená, že by to tentokrát nemohlo vyjít. Zlati nezapomeň, že je teď ta těhotenská vlna
tak bych ti přála, aby ses i ty na ní svezla
Zvykej si na velké bříško, pokud to vyjde bude hůř ![]()